MM Visagie & Hairstyling

St. Teunismolenweg 48 | 6534 AG | Nijmegen | 06-20284570 | info@mmvisagie.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Marloes Mulders

MM Visagie & Hairstyling

Een prachtige uitstraling en tegelijkertijd jezelf zijn!

Een goed bruidskapsel en mooie bruidsmake-up laten je stralen.

De grote dag komt dichterbij en de voorbereidingen zijn in volle gang. Locatie, uitnodigingen, de bruidsjurk. Vergeet je jezelf niet? Trouwen is een van de mooiste momenten in je leven, dus wil je zelf ook stralen. MM Visagie helpt je daarbij.

Ik ben Marloes Mulders en al meer dan 20 jaar een ervaren visagist en haarstylist. Een mooi bruidskapsel en bruidsmake-up leveren is enorm dankbaar werk.  De emotie, de romantiek, de vreugde, het komt allemaal terug in hoe jij er op deze dag uitziet. Ik geef je vertrouwen door je te laten stralen met een bruidsmake-up die echt bij je past, en een bruidskapsel dat perfect blijft zitten.


Proefsessie

Voordat je gaat trouwen kom je naar mijn Visagiestudio in Nijmegen voor de proefsessie. Om kennis te maken en om erachter te komen wat je echt mooi vindt. We kijken samen naar wat bij je past. Ga je voor naturel of smokey eyes? Klassiek kapsel of juist losjes opgestoken? Misschien een mooi accessoire in je haar zoals een bloem of mooi haarsierraad? Op de trouwdag zelf kom ik naar de door jou gewenste locatie om je helemaal klaar te maken voor je grote dag, zodat we alle tijd hebben voor een prachtige uitstraling.

k zorg ervoor dat je ontspannen en op je allermooist aan je trouwdag begint. Meer weten? Kijk voor een impressie van mijn bruidsstyling op mijn website of op YouTube.


MUAH l BRUIDSSTYLIST l VISAGIE l HAIRSTYLING l FREELANCE l MAKE-UP WORKSHOPS NIJMEGEN l

 

 

Wat vinden anderen van MM Visagie & Hairstyling?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Mm Visagie Hairstyling: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
2022-01-24
Diane & Paul schrijft het volgende:
Marloes heeft mijn haar en make-up gedaan tijdens mijn bruiloft. De communicatie was al vanaf het moment dat ik haar benaderde heel goed. Tijdens de proef hebben we samen gekeken wat ik het mooist vond en ze gaf daarbij hele goede voorstellen. Ze schrijft alles op en maakt foto's zodat tijdens de bruiloft alles gaat zoals we besproken hadden. Marloes is ontzettend lief en zeer professioneel en maakte het begin van mijn huwelijksdag een zeer relaxte en prettige ervaring. Ik voelde me echt op mijn mooist op mijn bruiloft mede door het werk van Marloes.
- Geen
+ Professionaliteit, vakmanschap en persoonlijkheid


Maak een afspraak

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN