Modi Fotografie

Nobernest 20 | 6365 BV | Schinnen | 06-47563242 | info@modifotografie.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Dionne Moors

Modi Fotografie

Mijn naam is Dionne Moors. Met liefde voor de liefde, oog voor detail, plezier & spontane momenten leg ik jullie mooiste dag vast aan de hand van een fotoverhaal. Ik omschrijf mijn stijl als licht, luchtig, kleurrijk, vrolijk, liefdevol en romantisch. Tijdens het fotograferen van jullie bruiloft vertaal ik jullie verhaal naar een blijvende herinnering op beeld. Het eindresultaat zal een fotoreportage zijn die jullie verhaal vertelt, een herinnering voor altijd.

Wat vinden anderen van Modi Fotografie?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Modi Fotografie: 5 / 5 gebaseerd op 3 stem(men)
2022-05-15
Natasja & Aaron schrijft het volgende:
Super fijne fotografe. Wij veranderde onze wensen een aantal keer, maar dit was voor Dionne geen enkel probleem. Dionne dacht mee in opties en luisterde hierbij goed naar onze wensen. Wij zijn super tevreden over onze foto's, mooie kwaliteit en snel geleverd! Achteraf heeft ze voor ons nog een foto op plexiglas geprint, ook deze mochten wij snel na de aanvraag ontvangen. Dionne heeft voor ons de meest mooie herinneringen kunnen vastleggen. Wij raden Modi Fotografie zeker aan!
- -
+ Snelle ontvangst van de foto's en het contact was altijd erg fijn
2022-04-19
Anissa & Justin schrijft het volgende:
Dionne maakt hele mooie foto’s en luisterde goed naar onze wensen. Op het laatste moment veranderde er nog iets in onze planning, dit was voor Dionne geen probleem. Ze is zelf creatief en gaf ons tijdens de fotoshoot met ons twee leuke 'opdrachtjes' en fijne aanwijzingen. Wij waren nog niet vaak samen op de foto gegaan, voor een camera staan voelde voor ons iets onwennig. Maar door de fijne aanwijzingen stelde Dionne ons helemaal op ons gemak. We zijn heel blij met de foto's. De foto's werden al snel na onze bruiloft aangeleverd. Op onze trouwdag ontvingen we zelfs al een paar eerste foto's! Modi Fotografie is zeker een aanrader.
- -
+ De fijne aanwijzingen tijdens de fotoshoot van ons twee. De snelle aanlevering van de fotoreportage
2022-04-17
Jamie & Mitch schrijft het volgende:
Dionne heeft onze trouwdag mooi vast gelegd. Ze heeft elk moment tot in detail gefotografeerd, van aankleden tot en met het feest. Wij zijn blij met het eindresultaat. De foto’s zijn een super mooie herinnering van onze mooie bruiloft.
- Oei... Eigenlijk hebben wij die niet
+ Fijne sfeer en de rust die Dionne uitstraalde. Kwam met fijne tips tijdens de shoot waardoor het niet ongemakkelijk voelde om voor de camera te staan


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN