Modi Fotografie

Nobernest 20 | 6365 BV | Schinnen | 06-47563242 | info@modifotografie.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Dionne Moors

Modi Fotografie

Mijn naam is Dionne Moors. Met liefde voor de liefde, oog voor detail, plezier & spontane momenten leg ik jullie mooiste dag vast aan de hand van een fotoverhaal. Ik omschrijf mijn stijl als licht, luchtig, kleurrijk, vrolijk, liefdevol en romantisch. Tijdens het fotograferen van jullie bruiloft vertaal ik jullie verhaal naar een blijvende herinnering op beeld. Het eindresultaat zal een fotoreportage zijn die jullie verhaal vertelt, een herinnering voor altijd.

Wat vinden anderen van Modi Fotografie?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 4.9
Modi Fotografie: 5 / 5 gebaseerd op 10 stem(men)
2023-01-29
Kelly & Emiel schrijft het volgende:
Dionne is een gezellige en spontaan persoon! Ze weet er voor te zorgen dat je prettig voelt voor de camera en dat de foto’s er gemakkelijk en spontaan uitzien. Ze heeft oog voor detail en dat laat ze ook graag zien, als je van het perfecte plaatje houdt zit je bij Dionne goed!! Ook ontvang je de foto’s snel of ze laat tussen door al even wat zien!
- -
+ Fijne communicatie, snelle aanlevering van de foto's
2022-11-28
Shirley schrijft het volgende:
We hebben bij Modi Fotografie prachtige Trouwfotos laten maken. Het was heel gezellig tijdens de shoot! De foto’s zijn echt heel mooi geworden. Nadat de foto’s klaar waren en Dionne ze had doorgestuurd kregen we zelfs een leuk mini fotoboekje cadeau waar onze foto’s instonden. We zijn nu ook bezig om een baby shoot in te plannen. Zeker een aanrader dus !
- Geen
+ De ontspannen sfeer tijdens de shoot. De snelle aanlevering van de foto's
2022-11-12
Karin en Jan schrijft het volgende:
In augustus gingen we een geregistreerd partnerschap aan in de gemeente Beekdaelen. Zelf komen we uit Drenthe. Online zijn we op zoek gegaan naar een fotograaf die onze intieme ceremonie vast wilde leggen. Al snel kwamen we bij Dionne uit, haar stijl van fotobewerking sprak ons heel erg aan. En we zijn blij dat we haar als onze fotograaf hebben gekozen. Dionne is een ontzettend fijn, warm en rustig persoon en heeft goed mee gedacht in de voorbereiding. Bij Bed & Breakfast Pluk de dag gaven we elkaar het ja-woord, met z’n tweetjes en de ambtenaar. De eigenaresse van de B&B en Dionne waren onze getuigen, zo leuk! Maar het allerbelangrijkste was natuurlijk dat de foto’s super zijn geworden! Hiermee hebben we een ontzettend mooie herinnering aan deze fantastische dag. Dankjewel!!
- ..
+ -het fijne contact -snelle levering van de foto's
2022-09-29
Loeke & Ludo schrijft het volgende:
Professionele en mooie foto's. Relaxe sfeer tijdens onze bruiloft. Er waren geen ongemakkelijk moment voor de camera. Leuke ontvergetelijke rapportage van onze bruiloft gemaakt. Een echte aanrader!!!
- -
+ Snelle levering van de foto's
2022-07-19
Romy & Orlando schrijft het volgende:
Wauw, Wauw, Wauw! Wat zijn wij blij met de foto's. Bedankt voor de mooie foto's!! Dionne heeft echt alles gefotografeerd. Bij het kijken van de foto's kwamen we foto's tegen waarvan we zelf niet wisten dat dit gebeurd is tijdens onze trouwdag. Dionne heeft zowel ons als de gasten en de mooie details op de foto gezet. Zo werd er bij de gemeente bijvoorbeeld een gedicht voorgedragen, ook deze is terug te vinden in onze fotoreportage. Wij vinden het heel fijn dat we op deze manier echt een totaal beeld van onze dag hebben als herinnering. Na afloop van onze trouwdag hebben wij de foto's snel mogen ontvangen. Nogmaals ontzettend bedankt voor het meedenken, de fijne sfeer en natuurlijk de mooie foto's!
- .
+ Mooie foto's, geen ongemakkelijk gevoel tijdens het maken van de foto's, fijne communicatie
2022-06-03
Lenne & Bram schrijft het volgende:
Dionne is een gezellige, enthousiaste en professionele fotografe! Ze denkt graag met je mee en staat open voor uitdagingen. Dionne heeft veel geduld en doet alles voor het perfecte plaatje! Uiteraard heeft ze ook veel oog voor detail. ? Nog een pluspunt is dat je heel gauw een preview van haar ontvangt!
- .
+ Dionne is behulpzaam en niks is teveel gevraagd. De foto's worden snel aangeleverd
2022-05-25
Jessie en Mitchel schrijft het volgende:
Door omstandigheden hebben wij onze bruiloft moeten uitstellen en verplaatsen. Dionne maakte hier geen probleem van. Onze bruiloft is anders verlopen als eerst onze bedoeling was, geen groot feest maar klein en intiem met vrienden en familie. Voorafgaand aan onze trouwdag hebben we heel fijn contact met Dionne gehad. De dag na onze bruiloft mochten we al de eerste foto’s van onze trouwdag ontvangen! De foto’s zijn super. Er mist niks op de foto’s alle details, alles wat voor ons belangrijk was, alles staat op de foto! Ze zijn ontzettend mooi geworden, we zijn er heel blij mee!
- -
+ Flexibele, snelle aanlevering van de foto's, een gezellige fotograaf
2022-05-15
Natasja & Aaron schrijft het volgende:
Super fijne fotografe. Wij veranderde onze wensen een aantal keer, maar dit was voor Dionne geen enkel probleem. Dionne dacht mee in opties en luisterde hierbij goed naar onze wensen. Wij zijn super tevreden over onze foto's, mooie kwaliteit en snel geleverd! Achteraf heeft ze voor ons nog een foto op plexiglas geprint, ook deze mochten wij snel na de aanvraag ontvangen. Dionne heeft voor ons de meest mooie herinneringen kunnen vastleggen. Wij raden Modi Fotografie zeker aan!
- -
+ Snelle ontvangst van de foto's en het contact was altijd erg fijn
2022-04-19
Anissa & Justin schrijft het volgende:
Dionne maakt hele mooie foto’s en luisterde goed naar onze wensen. Op het laatste moment veranderde er nog iets in onze planning, dit was voor Dionne geen probleem. Ze is zelf creatief en gaf ons tijdens de fotoshoot met ons twee leuke 'opdrachtjes' en fijne aanwijzingen. Wij waren nog niet vaak samen op de foto gegaan, voor een camera staan voelde voor ons iets onwennig. Maar door de fijne aanwijzingen stelde Dionne ons helemaal op ons gemak. We zijn heel blij met de foto's. De foto's werden al snel na onze bruiloft aangeleverd. Op onze trouwdag ontvingen we zelfs al een paar eerste foto's! Modi Fotografie is zeker een aanrader.
- -
+ De fijne aanwijzingen tijdens de fotoshoot van ons twee. De snelle aanlevering van de fotoreportage
2022-04-17
Jamie & Mitch schrijft het volgende:
Dionne heeft onze trouwdag mooi vast gelegd. Ze heeft elk moment tot in detail gefotografeerd, van aankleden tot en met het feest. Wij zijn blij met het eindresultaat. De foto’s zijn een super mooie herinnering van onze mooie bruiloft.
- Oei... Eigenlijk hebben wij die niet
+ Fijne sfeer en de rust die Dionne uitstraalde. Kwam met fijne tips tijdens de shoot waardoor het niet ongemakkelijk voelde om voor de camera te staan


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN