Mooi Toscane

Via u giordano 63 | 50054 | Fucecchio | +39 329 0957831 | info@mooitoscane.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Renske Riemslag Baas

Mooi Toscane

Renske vertrok in 2001 voor de liefde naar Toscane, waar ze vervolgens van de liefde haar werk maakte. Ze heeft al ruim tweehonderd bruiloften mogen organiseren, met passie, professionaliteit en vooral heel veel plezier!


Ze woont al bijna vijftien jaar in het hart van Toscane en kent onderhand de weg op haar duimpje. De mooiste plekjes, de beste leveranciers en de leukste fotolocaties… Toscane heeft geen geheimen meer voor Renske. Maar een bruiloft elders in Italië behoort ook tot de mogelijkheden. De afgelopen jaren heeft ze ook onder meer stellen begeleid bij het Como meer, vlak boven Rome, in Umbrië en op Sicilië en Sardinië.


Ze kent zowel de Nederlandse als de Italiaanse cultuur en kan beide mooi samenbrengen tijdens een feestelijk huwelijk. Jullie kunnen een persoonlijke begeleiding verwachten, ook op de trouwdag zelf in Italië.
Zijn jullie enthousiast geworden? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Wat vinden anderen van Mooi Toscane?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 4.7
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.7
Klant is koning: 4.7
Mooi Toscane: 5 / 5 gebaseerd op 3 stem(men)
2017-07-31
Vincent & Brigitte schrijft het volgende:
Afgelopen zomer zijn wij getrouwd in Villa Medicae di Lilliano vlak bij Florence. De hele dag was grandioos: van ceremonie tot borrel tot diner tot het spetterend feest. Alles was piekfijn en tot in de puntje geregeld. Zonder de hulp van weddingplanner Renske hebben we dit nooit voor elkaar gekregen. En we gingen all-out. In januari benaderden we Renske met de vraag of ze ons huwelijk kon organiseren vlak bij Florence. De uitdaging om dit in een krap half jaar te doen ging ze met plezier aan. Ze heeft ons voorzien van de beste adviezen omtrent huwelijkslocaties, catering, muziek, bloemen, en alles wat er bij een huwelijk komt kijken. Renske werkt hard. Bij elk besluit ging ze meteen voor ons aan de slag. Het is ontzettend prettig dat ze Italië en de Italianen kent. Ze weet hoe ze werken, wat hun gebruiken zijn, wie er goed aangeschreven staat en wanneer je teveel of te weinig betaalt. Kennis die je als inwoner van Nederland nooit zult evenaren. Het is belangrijk om een weddingplanner te hebben waar je een klik mee hebt. Samen ga je een intense periode door, waarbij veel grote en kleine besluiten worden genomen. Met Renske hadden we die klik. Ze is een fijn persoon om mee samen te werken. Ze is er op de momenten dat je haar nodig hebt, ze heeft een ontspannen houding en ondertussen houdt ze de vaart erin. Ze is een positivo, weet je gerust te stellen bij kleine tegenslagen en is oplossingsgericht. Niet alleen met ons, maar ook met alle andere partijen die een geweldige dag van ons huwelijk hebben weten te maken, heeft Renske grandioos samengewerkt. Ze past zich overal perfect aan. Wij denken daarom dat zij alles aankan: van wat eenvoudigere huwelijken tot de high-end grote partijen. Op de dag van ons huwelijk, en zelfs de dagen ervoor stond Renske aan onze zij om ons de hele organisatie uit handen te nemen. Het was heerlijk om haar als weddingplanner te hebben. Je ziet op zo'n dag alles werkelijkheid worden: prachtige tafels, bloemen, geweldig personeel, indrukwekkende happen en cocktails, een topdiner en een grandioos feest. Renske zorgde ervoor dat wij de sterren van onze eigen bruiloft waren. Lieve Renske, wij zullen jou van harte aanbevelen bij iedereen die in het huwelijksbootje gaat stappen - vooral bij mensen die een high-end bruiloft willen. Je ben een weddingplanner met klasse. Vincent en Brigitte
-
+
2017-02-24
Kim & Arnd schrijft het volgende:
Lieve Renske, In alle drukte tijdens de dag en dagen nadien heb ik nog niet de tijd gehad om je te schrijven en je te bedanken voor alles. Ik had mezelf beloofd zeker een berichtje te schrijven op een rustig moment en die is er nu; jongens liggen even te relaxen voor de tv en ik krijg hierdoor even tijd. Het is eigenlijk bijzonder dat iets waar je bijna anderhalf jaar aan werkt, op één dag voorbij is. Wij hebben er ontzettend van genoten. Alle genodigden vonden het geweldig en vonden de dagplanning prachtig in elkaar gezet, vd ceremonie naar de lunch, zo weer verder naar een kleine pauze tot aan het aperitief en dinner. We hebben alleen maar complimenten gekregen over de hele dag waarbij ze allen aangaven zoiets moois maar één keer in het leven te zullen meemaken. Deze complimenten zijn natuurlijk voor jou, de dag had nooit zo mooi kunnen zijn zonder jouw hulp. Zou je voor ons zeker onze complimenten kunnen overmaken aan de lunchlocatie als je ze ziet/hoort, de lunch viel ontzettend in de smaak van iedereen. De Villa (VI03) heeft iedereen echt het gevoel gegeven erg welkom te zijn en de tafel was fantastisch. De locatie is al rijkelijk gedeeld onder vrienden en we horen al plannen om er zeker terug naartoe te gaan zoals wij ook van plan zijn. Wij kijken er erg naar uit om jullie volgend jaar terug te zien wanneer we bij jullie in de buurt op vakantie komen. En we kijken ontzettend uit naar de foto's :-)
-
+ Arnd en ik vonden de interactie met jou en Alessio heel aangenaam en gemoedelijk wat voor ons de dag nog leuker maakte.
2017-02-23
Robert & Angela schrijft het volgende:
Renske heeft onze wensen heel goed vertaald, wat heeft bijgedragen aan een fantastische trouwdag. Alles was tot in de puntjes verzorgd; de ondertrouw, vertaling, kapper, bruidstaart, lunch, diner, etc. Op de dag zelf was ze overal aanwezig maar gaf ze ons wel de ruimte om alleen met onze familie te zijn. Erg professioneel!
- Had in de voorbereidingsfase iets proactiever updates kunnen geven. We hadden er (terecht) altijd alle vertrouwen in dat alles goed zou komen, maar voor de gemoedsrust had het fijn geweest wat vaker te horen wat de stand van zaken was. Achteraf was alles perfect geregeld!
+ Veel ervaring in het organiseren van bruiloften. Veel connecties in de buurt (kapper, bloemist, muzikanten, etc). Prettig in de omgang en stelt de wensen van het bruidspaar centraal.


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN