Musthave foto's met beste vrienden en vriendinnen 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 21 mei 2017

Vrienden en vriendinnen, de mensen die het dichtst bij je staan wil je natuurlijk op de bruiloft hebben. Misschien worden je vriendinnen zelfs je bruidsmeisjes? Een super fijne en bijzondere rol voor je vriendinnen.

Of je vriendinnen nou wel of geen bruidsmeisjes zullen zijn op de bruiloft, het is natuurlijk super tof om een aantal foto's te maken voorafgaand of gedurende jullie trouwdag met ze. Fijne herrineringen voor later! 

Er zijn een aantal leuke momenten en manieren om deze foto's te maken met je vrienden of vriendinnen. Vandaag delen wij deze musthaves foto's met je/jullie bestfriends!

Klaarmaken

De meeste vrouwen zijn dol op zichzelf optutten en klaarmaken. Nog veel leuker is om dit samen met vriendinnen te doen. Maak je klaar samen met je beste vriendinnen! Zo kan je ook nog meteen de laatste tips uitwisselen én het levert leuke plaatjes op.

klaarmaken

 

Champagne showers

Op zo een bijzondere dag mag er wel geproost worden met champagne.. of gespoten! Leuk voor de foto, misschien iets minder leuk voor degene die het op moeten ruimen.

champagne

Boeket gooien

Een vast onderdeel van de bruiloft, het gooien met het boeket. Wellicht wil een van jouw beste vriendinnen nog wel heel graag trouwen?!

boeket

Een-op-een foto's

Misschien willen jouw beste vriendinnen nog wel heel graag met jou alleen op de foto. Dit is natuurlijk een mooi aandenken aan jouw bruiloft en een mooie aanvulling aan jullie vriendinnen-fotoalbum.

eenopeen

Details

Hebben jullie over ieder detail van de bruiloft nagedacht en passen de schoenen van jouw beste vriendinnen perfect bij jouw outfit? Leg deze details vast. Dit levert vaak leuke plaatjes op én iedereen mag natuurlijk jouw oog voor detail zien!

datails

Groepsfoto

Tot slot kan natuurlijk de oude vertrouwde groepsfoto niet ontbreken, ook leuk om samen met de vrienden van jouw partner te doen.

groepsfotogroepsfotogroeps

Afbeeldingen via Pinterest

De perfecte foto's worden gemaakt door een goede fotograaf. Zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf? Wij hebben de leukste hier op Trouwplannen staan! 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 8 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN