MyCardsNL

Kerkewijk 65 | 3901 EC | Veenendaal | 0318-725123 | klantenservice@mycards.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Michel Heikamp

MyCardsNL

MyCards.nl

Bij Mycards.nl zijn we dagelijks bezig met die ene mooie dag. Die dag waar, nadat we de ware gevonden hebben, naar uitkijken. Die dag waarop we de belangrijkste persoon in ons leven eeuwige trouw en liefde verklaren. We hebben het uiteraard over de trouwdag!

Er is geen mooiere manier te bedenken om al jullie familie, vrienden en kennissen op de hoogte te brengen van jullie trouwplannen dan met een persoonlijke trouwkaart.
Een persoonlijke trouwkaart zorgt er niet alleen voor dat de mensen die jullie liefhebben bijvoorbeeld weten wanneer en waar de bruiloft plaatsvind. Met een persoonlijke trouwkaart kunnen jullie ook de sfeer en ambiance overbrengen naar jullie gasten zodat iedereen weet wat jullie belangrijk vinden op deze speciale dag.

Die sfeer bepaal je niet alleen door een keuze te maken uit één van de vele verschillende ontwerpen die jullie bij ons kunnen vinden maar bijvoorbeeld ook door een keuze te maken uit de vele verschillende lettertypen, kleuren en afbeeldingen die je gemakkelijk met onze online kaarten-tool kunt wijzigen of toevoegen op jullie favoriete ontwerp.

Dus of jullie nou kiezen voor een klassieke trouwkaart, een trouwkaart met een eigen gekozen foto, of een volledige trouwhuisstijl, bij MyCards.nl maak je eenvoudig je trouwkaart zo persoonlijk als dat jullie zelf willen.

En doordat je bij MyCards.nl een échte proefdruk kunt bestellen voor maar €1,- inclusief verzendkosten weten jullie altijd van te voren hoe jullie trouwkaart er in het echt uit komt te zien.

We helpen jullie graag op MyCards.nl met het onvergetelijk maken van jullie mooiste dag!

Wat vinden anderen van MyCardsNL?

MyCardsNL heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN