MYREL FLEUR

| | Amersfoort | 06-19394346 | info@myrelfleur.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Myrel Fleur

myrel fleur

Op zo’n bijzondere dag als jullie trouwdag hoort ook een onvergetelijke ceremonie!

Eén waarbij je je geen zorgen hoeft te maken of de trouwambtenaar wel een compleet beeld heeft van wie jullie zijn, maar vooral een ceremonie waarbij je achterover kunt zitten en genieten het enige is wat jullie hoeven te doen,
Oh, en “ja” zeggen natuurlijk 😉

Mijn naam is Myrel Fleur, trouwambtenaar en ceremoniespreker.
Ik hou het allermeest van verhalen vertellen.
Dat doe ik als theatermaker, trainingsacteur en zangeres.

Mijn doel is om jullie dé ceremonie van jullie leven te geven.
Een ceremonie waar je over 5, 10 of zelfs 25 jaar nog over praat omdat het een herinnering is aan een speciaal moment op jullie fantastische dag!

Ik ga voor een persoonlijke, energieke, verrassende en interactieve ceremonie, waarbij jullie en de aanwezige gasten van het begin tot het eind bij jullie ‘lovestory’ betrokken worden.

Hebben jullie een lied met een speciale betekenis?
Dan wil ik deze met alle plezier voor jullie zingen tijdens de ceremonie!

Jullie dag, jullie ceremonie en uiteraard jullie wensen.
Van tevoren bespreken we alle wensen en verwachtingen, zodat we daarin op 1 lijn liggen.

* wel of geen interactie met de gasten?
* een speciale rol voor aanwezigen of kinderen?
* rituelen die jullie willen uitvoeren?
* persoonlijke geloftes naar elkaar uitspreken?

Hebben jullie al helemaal bedacht wat jullie willen of wil je gebruik maken van mijn ideeën, creativiteit en ervaring? 
Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, dus schroom niet om wensen en ideeën met me te delen! Alles kan, deel vooral hoe jullie het voor je zien.

Het lijkt mij hartstikke leuk om met jullie dit avontuur aan te gaan en me even helemaal onder te dompelen in jullie liefdesverhaal!

Meer weten voordat je zegt “ja, ik wil?”

Dit kan je allemaal van mij verwachten:

♥      Een kennismakingsgesprek

♥      Ik draag zorg voor de benodigde documenten en huwelijksakten  (als dit van
        toepassing is)

♥      Verrassend ‘lief’ huiswerk

♥      Een inhoudelijk gesprek waarin we jullie verwachtingen, wensen en liefdesverhaal
        bespreken, natuurlijk ruim voor de huwelijksdatum

♥      Ik verzamel verhalen bij mensen die belangrijk voor jullie zijn

♥      Met alle informatie uit onze gesprekken en van jullie dierbaren ga ik vervolgens een
        persoonlijke toespraak schrijven

♥      Eventueel bereid ik een lied voor jullie voor

♥      Kort voor dé dag hebben we nog telefonisch contact en stemmen we de laatste
        dingen af

♥      Dan is die grote dag daar en zorg ik voor een onvergetelijke ceremonie op jullie
        feestdag

♥      Uiteraard hoor ik na afloop graag hoe jullie de dag en de ceremonie hebben ervaren

♥      En ik zorg voor een persoonlijk aandenken aan jullie ceremonie, zodat jullie nog een
        hele tijd kunnen nagenieten!

Vragen?

Nieuwsgierig geraakt?

Wensen bespreken?

Neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Nog meer weten over mij of wat ik te bieden heb?
Kijk dan vooral op mijn website:

www.myrelfleur.nl

Ik hoop jullie gauw te ontmoeten!

Myrel ♥

 

 

 

 

 

 

Wat vinden anderen van MYREL FLEUR?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.9
Klant is koning: 5
Myrel Fleur: 5 / 5 gebaseerd op 10 stem(men)
2022-06-13
Kim en Hidde schrijft het volgende:
We zouden eerst gehuwd worden door een trouwambtenaar van de gemeente Zeist. Echter ging dit, vanwege bepaalde redenen, niet door. Via the Perfect Wedding kwamen we bij Myrel uit. We hebben hier geen seconde spijt van gehad. Vanaf moment één nam ze de tijd voor ons en stond ze voor ons klaar. Na de kennismaking ontvingen we liefdevol huiswerk. Hierop volgde een bezoek bij ons thuis waarbij ze alles te weten wilde komen. Daarnaast heeft ze ook nog 3 dierbaren geïnterviewd. Dit alles is samengevat in een fantastische speech. Zelfs vlak voor de ceremonie dacht ze nog goed mee met de "setting" en gaf ze nog wat laatste tips voor een betere opstelling tijdens de ceremonie. De speech is super persoonlijk en mensen hadden zelfs het idee dat Myrel ons al heel lang kende. Na afloop kregen we nog een mooie herinnering in de vorm van een boek. Myrel is vrolijk, spontaan, flexibel en komt haar afspraken na. Myrel, bedankt voor de fantastische ceremonie!
-
+
2022-01-20
Ilse en Edwin schrijft het volgende:
Wij zijn 30okt van 2021 getrouwd. We wilde eerst gewoon alles via de gemeente regelen. Echter 7 weken voor ons huwelijk hebben we besloten om dit anders te doen. Hals over kop kwamen we bij Myrel. En wat is dit een fijne en professionele vrouw. Ze heeft voor ons uitgezocht of dit op korte termijn nog kon ivm dat je dit normaal eerder moet regelen bij de gemeente. Toen we het fijne nieuws kregen dat dit nog kon heeft ze in die korte aantal weken veel contact met ons gehad en goed naar onze wensen geluisterd maar ook de goede vragen gesteld waar wij niet aan gedacht hadden. Ze heeft ook in die korte tijd contact gehad met mensen die wij lief hebben om nog meer over ons te horen. Dit heeft ze op de dag in een mooi verhaal over ons leven meegenomen. We hebben gelachen, oude herinneringen opgehaald en soms een traan. En niet alleen bij ons als bruidspaar maar ik kreeg ook van mijn gasten complimenten over hoe mooi de ceremonie was door deze lieve BABS. ik ( wij ) ben enorm blij met onze keuze voor Myrel. een ambtenaar kan de dag maken of breken maar zij heeft meer dan deze dag gemaakt. Als ik terug kijk naar de ceremonie dan kan ik alleen maar tevreden en trots zijn. Niks dan goede woorden over haar. Een mooie , fijne , lieve vrouw die haar vak verstaat.
-
+
2022-01-20
Marc en Melanie schrijft het volgende:
Myrel Fleur beste keuze ooit...... het was zo ontzettend fijn. Myrel heeft onze ceremonie zo mooi gesprokken en dan ook nog haar stem tijdens het zingen echt geweldig, we hebben gelachten en een traan gelaten. Alle gasten waren echt ontzettend te spreken over Myrel. Twijfel niet bij Myrel Fleur zit je 100% goed.
-
+
2021-11-25
Manon en Tom schrijft het volgende:
Via een trouwplatform zijn wij in contact gekomen met Myrel. Dit was de beste keuze ooit! Voor iedereen die uberhaupt twijfelt om een BABS in te huren (we did)... DOEN! Het voegt ontzettend veel toe aan de ceremonie. En als je dan toch iemand gaat zoeken, Myrel is een topper! Lieve Myrel wat heb jij onze ceremonie persoonlijk gemaakt, met ontzettend veel humor en enthousiasme heb jij ons liefdesverhaal perfect weten over te brengen! Niet alleen wij maar ook de gasten hebben genoten. Wij vonden het super speciaal. Je hebt ons in een relatief korte tijd best goed leren kennen en daar deed je ook echt je best voor. Wij vonden het ook erg gezellig dat je op de koffie/thee kwam ;-) Dit maakte het extra persoonlijk. Kortom, wij raden jou zeker aan als trouwambtenaar :)
-
+
2021-10-20
Manon en Niels schrijft het volgende:
Wat was het fijn om Myrel als ceremoniespreekster te hebben. Het eerste contact was al direct erg prettig en kregen we een eerste indruk van hoe Myrel is en wat ze voor ons kon betekenen. Later kregen we liefdevol huiswerk toegestuurd en hebben we een gezellige middag bij ons thuis gehad waarin ze ons beter heeft leren kennen. Ze sprak met de door ons aangewezen dierbaren en zelfs met ons 4-jarige zoontje. Deze gesprekken heeft ze weten samen te voegen tot een echt persoonlijke ceremonie met een lach en een traan. Wij hadden Myrel ook gevraagd twee liedjes te zingen tijdens de ceremonie. Ze was hierin ook super flexibel, is zelfs nog gaan repeteren met de door ons ingehuurde pianist en gitarist. Wat kan ze goed zingen! Het was het echt dubbel en dwars waard om Myrel erbij te hebben op onze mooie dag!
-
+
2021-10-14
Loes Joosen schrijft het volgende:
Mijn man en ik vonden het heel prettig om Myrel als onze ceremoniespreker te hebben. Ze is zeer toegankelijk waardoor we ons direct vertrouwd bij haar voelde. Hierdoor liepen onze gesprekken, die wij voor de ceremonie met haar hadden, heel natuurlijk. Zo ook de gesprekken die zij heeft gevoerd met onze naasten. Myrel heeft uiteindelijk een prachtige speech van gemaakt voor tijdens onze ceremonie, waar voor ons ook alles mooi samen kwam. We zijn ook heel blij dat we de optie hebben gekregen om de speech en alle gesprekken die ze heeft gehad uitgeschreven te kunnen krijgen. Dit is een mooi en waardevol boek geworden.
-
+
2021-09-30
Stephan en Moniek schrijft het volgende:
Waar moeten we beginnen? Myrel is fantastisch! Haar vrolijkheid, professionaliteit, gezelligheid, en fantastische stem hebben de ceremonie, en onze bruiloft precies die extra glans gegeven die we graag wilden. Dat blijft ons altijd bij. Niets dan lof! Boek haar snel, want volgens ons zit haar agenda binnen no time helemaal vol :-)
-
+
2021-06-30
Rosa en Marcel schrijft het volgende:
Erg blij dat we Myrel Fleur hebben gevraagd voor onze bruiloft. In de voorbereiding naar de bruiloft neemt Myrel ruim te tijd. De toespraak was erg persoonlijk. Myrel had naast ons ook familieleden/vrienden gesproken, waardoor sommige onderdelen van de toespraak ook voor ons een verassing waren. Meerdere daggasten hebben aan ons gevraagd of wij Myrel persoonlijk kenden. Het zingen was voor de daggasten een verassing, wat erg leuk was. Kortom een aanrader om Myrel als trouwambtenaar te vragen.
-
+
2021-03-21
Liza schrijft het volgende:
Myrel Fleur maakt van jullie dag echt een persoonlijke dag. Daar waar wij bij andere bruiloften de trouwambtenaar vaak wat ongemakkelijk kunnen vinden (net de plank misslaan, dat het kan voelen alsof een vreemde jullie liefdesverhaal net verkeerd vertelt), is Myrel Fleur hip, persoonlijk en humoristisch. Ze zorgt dat de aandacht gaat naar het liefdesverhaal, weet leuke details direct op te vangen en onthouden en had ons direct door.
- -
+ Myrel Fleur maakt van jullie dag echt een persoonlijke dag. Daar waar wij bij andere bruiloften de trouwambtenaar vaak wat ongemakkelijk kunnen vinden (net de plank misslaan, dat het kan voelen alsof een vreemde jullie liefdesverhaal net verkeerd vertelt), is Myrel Fleur hip, persoonlijk en humoristisch. Ze zorgt dat de aandacht gaat naar het liefdesverhaal, weet leuke details direct op te vangen en onthouden en had ons direct door.
2020-12-14
Tjarda schrijft het volgende:
Myrel is dé trouwambtenaar voor jullie als jullie op zoek zijn naar een persoonlijke, veelzijdige en super complete ceremonie! Myrel weet een liefdesverhaal op precies de juiste manier over te brengen; met enthousiasme, liefdevol en vol creativiteit. Volledig afgestemd op jullie wensen maakt ze er een onvergetelijke ceremonie van: misschien wel hét belangrijkste moment op jullie grote dag! Haar creativiteit uit zich o.a. in haar zangtalent: Myrel kan geweldig mooi zingen! Zingend naar het altaar, tijdens het Ja- woord, of erna... Wij vonden het zingen een geweldige toevoeging aan de ceremonie! Myrel neemt vooraf de tijd om goed te overleggen over wat de wensen en behoeften zijn, ze denkt mee (dat is vooral heel handig als jullie je overweldigd voelen door alles wat er op jullie afkomt!) en zorgt er op die manier voor dat jullie ceremonie écht speciaal en persoonlijk wordt. Met Myrel als jullie ceremoniespreker of trouwambtenaar zijn jullie verzekerd van een super persoonlijke ceremonie!
-
+


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN