NAOOMEVENTS

Van Wijklaan 3 | 2678 NJ | De Lier | 06-46801641 | info@naoomevents.nl | Ga naar website

Prijsklasse


reviews


Route

Contactpersoon

Naomi Grootscholten

NAOOMEVENTS

ZORGELOOS GENIETEN VAN JE MOOISTE DAG!

‘Het plannen van verzorgde, romantische en stijlvolle bruiloften waar de liefde centraal staat en waar ruimte is voor verrassende en creatieve elementen maakt mij gelukkig’.

Vandaag de dag met het drukke leven van huidige koppels, gericht op werk en duizenden to-do-lijstjes, is een weddingplanner geen overbodige luxe bij het organiseren van een bruiloft! NAOOMEVENTS biedt vele verschillende diensten aan die het voor iedereen mogelijk maakt om een professionele weddingplanner in te huren.

Hét is allemaal begonnen toen mijn eigen zus in het huwelijksbootje stapte. Het uitwerken van een uniek concept, onderhandelen met de leukste leveranciers, out of the box mogen denken… het werkt verslavend! Na deze ervaring zijn de kriebels voor het organiseren van bruiloften niet meer verdwenen én ondertussen puilt mijn kast uit van de trouwboeken en trouwmagazines. Als weddingplanner, expert en vertrouwenspersoon kan ik een bruiloft van A tot Z vormgeven, maar ik kan ook slechts een adviserende rol spelen. Ik help jullie met de (hele) organisatie en let op de kleinste details. Dit zorgt ervoor dat jullie op dé grote dag zorgeloos en zonder problemen kunnen genieten.

Hoe jullie situatie ook is, samen werken we naar een dag toe die voor beide partners fantastisch zal zijn. Met als resultaat een bruiloft die niet alleen mooi vanbuiten is, maar ook écht waanzinnig vanbinnen! Ik garandeer unieke concepten, stijlvol maatwerk en veel persoonlijke aandacht. In de voorbereiding spelen energie en kwaliteit een belangrijke rol. Deze elementen bouwen mee aan de totale beleving van de stralende dag.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar mijn meerwaarde? Neem dan contact op en we plannen een vrijblijvende kennismaking. Ik kijk uit naar een gezellige eerste kennismaking!  

Wat vinden anderen van NAOOMEVENTS?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Naoomevents:  5 / 5 gebaseerd op  1 stem(men)
23-01-2018
Sharon Rodenburg schrijft het volgende:
'Zorgeloos genieten van je mooiste dag...' dat is zeker iets wat Naomi waar kan maken. Ze is betrouwbaar en heeft goed geluisterd naar onze wensen. Naomi heeft zo goed de leiding genomen op onze bruiloft dat we ons echt nergens zorgen over hebben gemaakt. Hierdoor konden wij echt zo intens genieten van de mooie dag, want hij vloog echt voorbij! Door haar meedenken, creatieve en oplossingsgerichte blik was het een dag om nooit te vergeten!
- Geen!
+ Betrouwbaar Creatief Oplossingsgericht Meedenkend


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN