Natalie Hogerhuis Fotografie

Brugakker 3611 | 3704 LM | Zeist | 06-51034321 | info@nataliehogerhuisfotografie.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Natalie Hogerhuis

Natalie Hogerhuis Fotografie

Ten eerste, gefeliciteerd!! Want jullie gaan trouwen. Ik ben Natalie Hogerhuis en ik leg met heel veel liefde en plezier jullie bruiloft vast. Ik leg momenten vast zoals het op deze dag zal lopen. Ik hou ervan om het mooiste van deze dag naar boven te halen door altijd op zoek te gaan naar het mooiste natuurlijke licht zodat ik het perfecte plaatje kan maken. Ik heb aandacht voor jullie maar ook van jullie gasten en alle emoties die voorbij zullen komen. Die maken deze dag zo speciaal en persoonlijk. Dit zal een van jullie mooiste dagen in jullie leven zijn en ik voel me enorm vereerd als ik daarbij aanwezig mag zijn.

Ik vind het belangrijk dat we een goed gevoel hebben bij elkaar, ik ben tenslotte het grootste gedeelte van jullie bruiloft aanwezig. Als jullie blij worden van mijn portfolio (en misschien stiekem ook wel van mijn tarieven), wil ik jullie graag meer informatie geven en jullie uitnodigen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren we elkaar een beetje kennen en nemen we alle mogelijkheden en wensen door. Op die manier zorgen we ervoor dat jullie alleen nog maar hoeven te genieten op jullie grote dag!

Wat vinden anderen van Natalie Hogerhuis Fotografie?

Natalie Hogerhuis Fotografie heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN