New Tailor

Minrebroederstraat 27 | 3512 GS | Utrecht | 030-2328044 | support@newtailor.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team New Tailor

New Tailor

Als jij op zoek bent naar mooie (trouw)kleding op maat dan ben je als man bij NEW TAILOR aan het juiste adres. Sinds 1997 zijn zij de inspirerende en leuk(st)e Nederlandse kleermakerij. Kleinschalig. Ambachtelijk. Stijlvol. En bovenal hartelijk. En natuurlijk maken ze gewoon hele mooie kleding. Op maat. Persoonlijk kleding die jij zelf uitzoekt, samenstelt en die daardoor fijner, persoonlijker, duurzamer en mooier is.

Ze hebben veel ervaring in het maken van kleding voor een bruiloft en andere formele gelegenheden. Van een smoking voor formele diners of een jacquet tot de ultieme linnen trouwoutfit voor op het strand. Voor een trouwpak komt natuurlijk net iets meer kijken dan het uitzoeken van een business pak en daarom nemen ze graag alle tijd om je te inspireren en te helpen bij de vele keuzes. We hebben in de winkels verschillende voorbeelden en ook het trouwmagazine kan je helpen in het maken van de juiste keuze.

New Tailor maakt een groot gedeelte van de jasjes en pakken nog geheel in huis. Een ware belevenis en met recht zijn zij dan ook de kleermakerij. In het atelier The Lounge in Utrecht maken vijf kleermaaksters jasjes en pakken from scratch van de mooiste kwalitatieve stoffen. Zeer comfortabel en speciaal voor jou gemaakt. Uiteraard ben je welkom in het atelier om zelf te zien hoeveel (hand)werk er in een jasje of pak zit en om de laatste kleine details te bespreken.

Op hun website, Instagram account en in de winkels vind je veel inspiratie. Ze maken met heel veel plezier (en kennis) jouw trouwpak. Van pak tot jacquet, van zomers jasje tot broek en natuurlijk ook de mooiste overhemden.

Vaak maken mannen die gaan trouwen eerst een oriëntatie-afspraak zodat ze een idee krijgen van model, stoffen en kleuren. Dan zo’n 12 weken voor de bruiloft word je ingemeten en maak je de definitieve keuzes. Na zo’n acht weken is er een tussenpas en worden de laatste details bepaald en zoek je vast accessoires uit. NEW TAILOR is de kleermakerij van Nederland. Zeker ook voor jouw trouwpak. Ze scoren niet voor niets vijf sterren op Google.

Bekijk ook het toffe trouwmagazine van New Tailor.

New Tailor heeft naast de vestiging in Utrecht ook een vestiging in Den Haag:


Den Haag:
Aert van der Goesstraat 29
2582 AJ Den Haag
+31 70 211 6721
denhaag@newtailor.nl

Wat vinden anderen van New Tailor?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
New Tailor: 5 / 5 gebaseerd op 4 stem(men)
2023-12-14
M. Lorenc schrijft het volgende:
Goede ervaring, goed en kundig geholpen. Uitgebreid de tijd genomen om een en ander toe te lichten. Kan New Tailor aanraden!
- Niets
+ Goede ervaring, goed en kundig geholpen.
2023-12-14
K. de Jong schrijft het volgende:
Geweldig. Na kleine zoektocht terecht gekomen bij New Tailor Utrecht. Vakkundig en uitgebreid geholpen zonder afspraak. Stof kies je uit uit stoffenboeken, dus geen pakken op voorraad. Alles is immers maatwerk. Erg goed geholpen. Vervolg is maten opnemen. Via mail werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik koos een maatpak in de kleur oudroze, ribstof, tweedelig, voor mijn trouwpak. Bruiloft in de maand oktober, dus kleur en stof passen goed bij de herfst. Adviseurs geven goed advies over accessoires (aangeschaft bij New Tailor) , schoenen en hemd (beide ergens anders aangeschaft). Uiteindelijk geweldig maatpak waarin ik shine. Het zit als gegoten en draagt comfortabel. Productie in India. Echt anders dan anders, iets dat niemand anders heeft. Precies wat ik wil.
- Geen
+ Adviseurs geven goed advies
2023-12-14
R. Wal schrijft het volgende:
Zeer aan te raden. Prettige plek om te zijn, uitstekend geholpen. Prijs is stevig maar ik vind het het dubbel en dwars waard. Absoluut vijf sterren.
- Niks
+ Prettige plek om te zijn, uitstekend geholpen
2023-12-14
Jeroen van Dijk schrijft het volgende:
Waanzige kennis en zeer goede service. Aanstekelijk enthousiasme over het ambacht van kleding maken.
- Niks
+ Waanzige kennis en zeer goede service.


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN