Nieuw bij Trouwplannen: Maak kennis met Jill!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 9 augustus 2023

In de afgelopen tijd hebben jullie al flink wat content voorbij kunnen zien komen die uit mijn pen komt. Het wordt nu ook tijd dat ik mijzelf eens voorstel.

blogicoon jill


Mijn naam is Jill de Pater. Sinds april ben ik begonnen om het team van Trouwplannen.nl (mijn zus Amy & Mike) te versterken als content marketeer! Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend Robbert. Nu denken jullie vast, zijn ze niet getrouwd? Nee, nog niet. Maar ik droom natuurlijk ook van die prachtige bruiloft.

Na jaren gewerkt te hebben als Manager Logistiek & Inkoop, is het tijd om mijn creatieve pen op te pakken. Ik heb de opleiding Concept Creation & Trend Research in Lifestyle gestudeerd en met mijn passie hoop ik jullie te inspireren!

Leuke feitjes over mij

- Ik kon het verzoek om het allerleukste trouwplatform van Nederland te ondersteunen natuurlijk niet afslaan! Ik ben namelijk ook de zus van Amy. Dus in de afgelopen jaren heb ik al heel wat meegekregen over Trouwplannen.nl en Amy heeft mij helemaal aangestoken met haar enthousiasme over bruiloften!

- Ook ik droom natuurlijk van een prachtige bruiloft en stiekem schrijf ik de meeste blogs om ook mijzelf te inspireren.

- Mijn kat Benjamin, is mijn allerbeste vriendje. Hij is 1 jaar en zorgt voor genoeg leven in de brouwerij thuis.
 

Ik kijk er enorm naar uit om jullie, toekomstige bruiden en bruidegoms, zo veel mogelijk te inspireren en te helpen bij het organiseren van jullie dream wedding en ik zie jullie ook graag terug op One Fine Wedding Day 

nieuw bij trouwplannen maak kennis met jill3   nieuw bij trouwplannen maak kennis met jill1

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 7 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN