Nieuwe bioscoopfilm Ja, ik wil!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 21 september 2015

Er komt weer een heerlijke romantische film in de bioscoop: Ja, ik wil! En zoals je (misschien) wel weet houden wij wel van goede romantische films... We vertellen je er dan ook héél graag wat meer over:

ja-ik-wil_57366.jpg

 

Waar gaat de film over?

In Ja, Ik Wil! ontmoeten we Roos (Elise Schaap), een mooie, leuke, succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger en Manuel Broekman) en haar beste vriend (Thomas Cammaert). Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Römer). Men zegt wel: “Van een bruiloft komt een bruiloft”, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze “Ja, ik wil!” zal zeggen? Ja, Ik Wil! is een hartverwarmende romcom van regisseur Kees van Nieuwkerk, die eerder verantwoordelijk was voor Pak van mijn Hart.


  

 

 

Ladies Night in Pathé

De film komt eigenlijk pas 15 oktober in de bioscopen maar op 7 oktober is hij al te zien bij de Ladies Night bij de Pathé bij jou in de buurt. Wil je daarbij zijn? Bestel dan hier snel je kaartje.

ja-ik-wil-2_185136.jpg

 

Winnen!

Natuurlijk hebben wij weer iets speciaals voor jullie kunnen regelen! Wij mogen 5x2 kaarten weggeven voor de Ladies Night op 7 oktober bij Pathé en daarnaast mogen wij ook nog eens 5x2 kaarten weggeven voor Ja, ik wil! die je op een later moment in de bioscoop kunt bekijken.

Wat moet je hier voor doen:

  • Ga naar onze facebookpagina
  • Laat onder de actiepost weten met wie je naar de film gaat en of je kaartjes wilt winnen voor de Ladies Night (en in welke stad) of dat je 2 kaartjes wil winnen voor Ja, ik wil! op een later moment in de bioscoop.

Op maandag 28 september laten wij op onze facebookpagina weten welke 10 bruidsparen er gewonnen hebben.

ja-ik-wil-actie_193738.jpg

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,6 / 5 gebaseerd op 5 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN