Bekijk de nieuwste modellen trouwjurken van Stella York

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 22 september 2016

Ontworpen voor de gelukkige en flirterige bruid, biedt de Stella York bruidsjurken collectie glamorous en sexy stijlen met kwaliteit en design. In een Stella York bruidsjurk voel jij je als bruid de ster van je trouwdag! Van A-lijnen en baljurken tot mooi afgewerkt kant in simpele silhouetten: de nieuwe collectie van Stella York bevat trouwjurken voor iedere bruid en ieder thema. 

Style 6341 

Voor een unieke uitstraling heeft style 6341 een mooie doorzichtige overlay en dat in combinatie met een A-lijn maakt de jurk super romantisch. De tule maakt een hartvorm op het lijfje, de sweetest sheer overlay en maakt het een echte romantische A-line stijl. Hoe mooi is het tule dat een hartvorm creëert? 

stella york

 

Style 6268

Ben je op zoek naar een traditionelere jurk? Style 6268 geeft je het baljurk silhouet waar je van droomt. De diamanten zorgen voor een sparkle, want jij mag stralen op jouw grote dag!

stella york

 

Style 6269

Ben jij een bruid die een statement wilt maken op haar trouwdag? Ga dan voor een unieke en dramatische rug! Compleet met gedetailleerd kant dat prachtig over de rug loopt is style 6269 perfect.

stella york

 

Style 6286

Geen een Stella York collectie is compleet zonder een kanten jurk. Met een sweetheart halslijn, subtiele steentjes en een nauwsluitend silhouet, is Style 6286 een droom die uitkomt voor de echte klassieke, romantische bruid.

 

stella york

Bezoek de Stella York store atolocr om te zien waar de jurken de vinden zijn bij jou in de buurt.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN