OFM.

De Aaldor 13 | 4191 PC | Geldermalsen | +31 345621400 | info@onlyformen.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team OFM.

OFM.

OFM. Landelijk

Trouwen met de liefde van je leven, bruidegom? Dat kan je aan. Letterlijk. Want je draagt dan een pak wat bij je past – en je de beste versie van jezelf laat zijn. Laat dat nou nét ons specialisme zijn bij OFM.

In de buurt

Met een twintigtal winkels in heel Nederland, is er altijd een OFM. bij jou in de buurt. Je kan ons namelijk vinden in:

Alkmaar, Almere, Beek, Doesburg, Druten, Ede, Geldermalsen, Goes, Leidsche Rijn, Nieuwegein, Oosterhout, Reusel, Rosmalen, Sluis, Veldhoven, Voorburg, Waalwijk, Weert en Woerden.

Altijd in 1x klaar

Van traditioneel en chique formeel tot opvallende kleuren en trendy prints. Met een twintigtal winkels en een breed assortiment in mode, accessoires en meer – ben jij in 1x klaar voor die grote dag. Hoef jij alleen nog op tijd ‘ja’ te zeggen.

En nog even over die accessoires. Ook je das, sokken en pochet combineren de modespecialisten bij OFM. direct met je trouwpak. Wel zo makkelijk.

Alvast inspiratie opdoen? Download gratis het handboek voor de bruidegom

Maatwerk

Liever wat persoonlijker of heb je specifieke wensen? Ook voor maatwerk ben je bij OFM. aan het juiste adres. Een maatpak is de ideale optie voor de man die net dat beetje meer luxe wil of vaak qua pasvorm nét niet helemaal kan slagen. Momenteel bieden wij maatwerk aan in de filialen Alkmaar, Doesburg, Goes, Nieuwegein, Rosmalen, Sluis en Voorburg.

Kom vrijblijvend je trouwpak passen

Onze trouwpakspecialisten staan voor je klaar. Maak vrijblijvend een pasafspraak en wij zorgen voor een gezellige middag een bitterbal en wat lekkers te drinken. Tot dan!

Wat vinden anderen van OFM.?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4
Klant is koning: 5
Ofm Only For Men: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
2023-11-27
Wouter schrijft het volgende:
Werkelijk waar genoten van de beleving in de winkel. Ik was het middelpunt van de belangstelling en onder het genot van een ijskoud biertje heb ik het perfecte pak kunnen scoren.
- Eigenlijk helemaal niks.
+ Persoonlijke aandacht, gemak, sfeer, relaxed, veel keuze


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN