Oh Box - Gepersonaliseerde glazen boxen & frames

Kievit 1 | 4231 EL | Meerkerk | 06-20043689 | info@ohbox.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Jantina de Jong

Oh Box - Gepersonaliseerde glazen boxen & frames

Ja! De trouwdatum staat vast, en nu mag je eindelijk los op al die mooie details uitzoeken! Want voor jullie bruiloft moet natuurlijk alles helemaal perfect zijn! En daar horen ook gepersonaliseerde details bij! Zoals enveloppendozen helemaal in de stijl van jullie dag, of een ringbox met jullie eigen logo! Ga je voor goud? Of liever voor zwart? Het kan allebei! 

Op onze website hebben we een speciale categorie ‘wedding’. Daar kom je de enveloppendozen en ringbox tegen. Hier kun je je bestelling plaatsen, en hier begint ook het personaliseren. Kies voor een standaard letterype, óf ga voor het lettertype van de trouwkaart! De trouwkaart kun je uploaden tijdens het bestellen. Kom je er niet helemaal uit of heb je andere wensen? Stuur ons dan gerust een berichtje, dan kijken we graag met je mee!

Wil je graag een enveloppendoos of ringbox met het logo van jullie trouwdag? In de meeste gevallen is dit mogelijk, maar stuur me voor de zekerheid eerst wel even een berichtje, dan kijk ik even of het met jullie logo ook mogelijk is!

Naast enveloppendozen en ringboxen hebben we ook hele toffe andere boxen, deze zijn heel gaaf om tijdens de bruiloft neer te zetten, bijvoorbeeld met foto’s van jullie, of om bepaalde items te laten shinen die echt bij jullie passen! Ook deze boxen zijn helemaal te personaliseren naar wens! En hoe tof is het om deze box na de bruiloft in je woonkamer te zetten met allemaal mooie items van jullie trouwdag erin! Denk aan de corsage, trouwkaart, manchetknopen etc.! De boxen zijn ook super tof om cadeau te krijgen voor de bruiloft, je hebt dan een heel persoonlijk en uniek cadeau!

Wat vinden anderen van Oh Box - Gepersonaliseerde glazen boxen & frames?

Oh Box - Gepersonaliseerde glazen boxen & frames heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN