Online trouwshow: woensdag 31 maart 2021

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 25 maart 2021

Op woensdag 31 maart om 19:00 uur organiseren Het Boudoir Bruidsmode en Schutz Mannenmode een online trouwshow met dé mooiste trouwjurken en trouwpakken voor jullie bruiloft! Een heerlijke trouwinspiratie avond waarbij je een gratis goodiebag ontvangt en ook nog eens kans kunt maken op leuke prijzen!

online_ trouwshow_ woensdag_31_maart_het_boudoir_bruidsmode_1
© Amy Cooks Photography

Veel van jullie bruiloften zijn in 2020 niet door gegaan en wat 2021 ons gaat brengen is nog een verrassing. Maar we blijven hoop houden en verwachten dat daar in de loop van de zomer verandering in gaat komen. Om jullie aanstaande bruidsparen voor 2021 en 2022 weer wat positiefs en inspirerends te brengen, organiseren Het Boudoir Bruidsmode en Schutz Mannenmode een leuke, originele, online trouwavond voor jullie.

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE TOFFE ONLINE TROUWSHOW

Op woensdag 31 maart staat de gerenoveerde, sfeervolle en vooral bijzondere Noorderkerk op het Kleine Noord in Hoorn helemaal in het teken van trouwen en jullie trouwdag. Met als bijzondere gast trouwambtenaar en radiopersoonlijkheid Robert Jan Knook die een stukje live ceremonie voor jullie zal verzorgen.

online_ trouwshow_ woensdag_31_maart_het_boudoir_bruidsmode_8
© Amy Cooks Photography

Hebben jullie trouwplannen, maar weet je niet zo goed waar jullie moet beginnen? Schrijf je dan hier in voor deze online trouwshow en WIN één van de leuke trouwprijzen…

ONTVANG EEN LEUKE GOODIEBAG EN MAAK KANS OP LEUKE TROUWPRIJZEN

Zijn jullie bezig met de voorbereidingen van jullie aanstaande huwelijk of zijn jullie plannen aan het maken voor jullie trouwdag in 2021 of 2022? Meld je dan nu aan! Vanaf je eigen bankstel genieten jullie samen van een heerlijke, online trouwshow, waarin jullie kennismaken met Hoornse trouwspecialisten. Bij inschrijving ontvang je een toffe goodiebag met daarin allerlei leuke verrassingen. En…. maak je ook nog eens kans op leuke trouwprijzen voor jullie trouwdag!

online_ trouwshow_ woensdag_31_maart_het_boudoir_bruidsmode_5
© Amy Cooks Photography

 

ONLINE TROUWSHOW MET DE MOOISTE TROUWJURKEN EN TROUWPAKKEN

De prachtige setting van deze unieke locatie wordt gevuld met de mooiste trouwjurken en trouwpakken. Doe heerlijk inspiratie op, proef de sfeer en zit klaar voor een heerlijke avond vol met trouwinspiratie.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK EN ONTVANG EEN FIJNE KORTINGSBON

Hebben jullie vragen tijdens de online trouwshow? Dan proberen de trouwspecialisten van Het Boudoir Bruidsmode en Schutz Mannenmode deze tijdens de livestream meteen voor jullie te beantwoorden. Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie gelijk een afspraak maken, dan is dat ook mogelijk. Het Boudoir Bruidsmode en Schutz Mannenmode nemen hun agenda’s (en een fijne kortingsbon 😉) voor jullie mee!

online_ trouwshow_ woensdag_31_maart_het_boudoir_bruidsmode_2
© Amy Cooks Photography

VERSCHILLENDE STIJLEN TROUWJURKEN EN TROUWPAKKEN: VOOR IEDER WAT WILS!

Tijdens de online trouwshow worden er een aantal verschillende stijlen trouwjurken en trouwpakken aan jullie geshowd. Want iedereen heeft natuurlijk zijn eigen visie op hoe hun trouwdag vormgegeven wordt. Hierbij kunnen verschillende kledingthema’s een belangrijke rol spelen. Hebben jullie een bepaald thema of een bepaalde stijl voor jullie bruiloft? Dan kun je je trouwkleding hier heel goed op aanpassen. Het Boudoir Bruidsmode en Schutz Mannenmode laten je zien hoe je dat doet.

online_ trouwshow_ woensdag_31_maart_het_boudoir_bruidsmode_6
© Amy Cooks Photography

Het Boudoir Bruidsmode en Schutz Mannenmode laten verschillende thema’s voorbij komen. Voor de heren is de Peaky Blinders stijl ongekend populair, de experts bij Schutz kennen dit segment door en door. Maar ook een klassiek thema, met mooie blauw tinten blijft al jarenlang een succes voor trouwpakken.

Ook de bohemian stijl is al bijna niet meer weg te denken als trouwthema. Als bruidspaar vind je ook in dit thema prachtige, zomerse combinaties. Zo is er voor ieder wat wils… en zit jouw smaak er niet helemaal bij? Niet getreurd, want Het Boudoir Bruidsmode en Schutz Mannenmode kunnen ook maatwerk leveren, helemaal naar jouw wens en zoals jij het uitkiest!

online_ trouwshow_ woensdag_31_maart_het_boudoir_bruidsmode_3
© Amy Cooks Photography

MELD JE AAN EN MAAK KANS OP MOOIE PRIJZEN

Tijdens deze heerlijke inspirerende trouwavond worden onder alle bruidsparen die zich hebben aangemeld ook nog mooie prijzen verloot! Misschien vinden jullie wel hét winnende lot in jullie goodiebag! Kortom, een heerlijke online trouwavond volop trouwinspiratie voor jullie grote dag. Aanmelden voor de online trouwshow kan via deze link of mail naar info@hetboudoir.nl.

online_ trouwshow_ woensdag_31_maart_het_boudoir_bruidsmode_7
© Amy Cooks Photography

WIL JE MEER INFORMATIE OVER HET ORGANISEREN, PLANNEN EN INVULLEN VAN JULLIE TROUWDAG?

Kijk dan 31 maart vanaf 19:00 uur live mee naar dé online trouwshow van Het Boudoir Bruidsmode en Schutz Mannenmode, vanuit de Noorderkerk aan het Kleine Noord in Hoorn. Vanaf 19:00 uur staan deze trouwprofessionals voor je klaar met informatie, tips en adviezen, lekkers en gezelligheid!

Meld je nu aan voor deze heerlijke, online trouwshow!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

0 / 5 gebaseerd op 0 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN