Onmisbare bruiloft decoratie trends

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 5 oktober 2022

Decoratie op de mooiste dag van jullie leven is natuurlijk onmisbaar! Trouwdecoratie zorgt enorm veel voor wat extra sfeer, zo wordt de bruiloftdecoratie gekozen n.a.v. het thema op de bruiloft. Wanneer er gekozen wordt voor een Bohemian bruiloft, een bruiloft tijdens feestdagen, jaren 20 bruiloft of wanneer de bruiloft plaats vindt in een bos. Iedere soort bruiloft wordt voorzien van verschillende soorten trouwdecoratie.

onmisbare bruiloft decoratie trends tafelstyling buiten trouwen

Soorten bruiloft versiering

Welke deco-styling voor de bruiloft gekozen wordt, is voor ieder stel een persoonlijke keuze. Toch wordt er vaak gezocht naar de laatste trouwdecoratie trends, waardoor er weer nieuwe ideeën ontstaan om de trouwlocatie perfect aan te kleden. Laten we eens wat bruiloft decoratie trends van 2022 bekijken!

Natural Chic Wedding trend

De Natural Chic trend zien we al veel terug in het interieur, kleding (dresscodes op bruiloften) en dus ook als bruiloft versiering. Met de Natural Chic trend straalt jullie bruiloft rust en romantiek uit, door gebruik te maken van natuurlijke tinten en materialen. Ga je voor de Natural chic trend? Denk dan aan trouwdecoratie met aardetinten, rotan, linnen tafellakens en droogbloemen.

onmisbare bruiloft decoratie trends natural chic wedding trend

Droogbloemen als bruiloft decoratie

Bloemen zijn naast het bruidsboeket eigenlijk een echte must voor bruiloftdecoratie. Droogbloemen als trouwdecoratie is een nieuwe trend, het is een perfect alternatief voor normale bloemen. Deze bloemstukken zullen niet vergaan, dus je kunt naast je trouwjurk en foto’s nu ook je hele leven lang nagenieten van de bloemstukken. Ben je gek op bloemen en zou je zelf een trouwdecoratie van droogbloemen willen maken? Laat je favoriete bloemen ondersteboven drogen in een donkere ruimte en creëer prachtige bruiloft versiering!

Polaroid foto's op je bruiloft

Het leuke aan een polaroid camera is dat de foto’s direct afgedrukt worden. Bruiloftgasten kunnen bijvoorbeeld de foto’s ophangen aan een touwtje met een knijper, waardoor de trouwlocatie automatisch versierd wordt. Met wat leuke fairytale lichtjes eromheen maakt deze trouwdecoratie trend de locatie heel persoonlijk en sfeervol. En nog het aller leukste is dat je achteraf veel grappige foto’s van jullie vrienden en familie hebt voor in het fotoboek!

onmisbare bruiloft decoratie trends welkomstbord

Bruiloft stylisten

Om jullie bruiloft aan alle wensen te laten voldoen qua decoratie hebben wij van Trouwplannen geweldige bruiloft stylisten uitgelicht in de categorie ‘deco-styling’. Deel jullie wensen, ga lekker sparren en creëer uiteindelijk samen jullie droombruiloft met de mooiste bruiloftdecoratie.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,8 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN