Onze favoriete bedankjes

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 18 september 2013

Wij zien heel wat leuke bedankjes voorbij komen. Maar wij hebben ook zo onze persoonlijke favorieten! In dit artikel zullen we je vertellen wat wij de leukste bedankjes vinden:

Picture perfect van Marjolein en Iris

 Marjolein en Iris geven  het liefste een foto van de dag zelf als bedankje. Marjolein: ‘Dan kan meteen iedereen mijn jurk nog eens goed zien!’ Dit kun je natuurlijk op veel manieren aanpakken! Maak gedurende de dag leuke polaroid foto’s van jou en je gasten en stuur deze later per post op met een persoonlijk tekstje. Ook leuk is om gebruik te maken van attributen zoals snorretjes, brilletjes en spreekwolkjes!  

Bedankjes

Een gokje wagen met Laura

Laura zou als bedankje krasloten geven. Niet omdat Laura een enorme gokker is maar omdat je je gasten net zo veel geluk toewenst (met het lot) als zij jullie hebben toegewenst op jullie trouwdag.

Sweet memories van Danny

Uiteraard hebben we het ook aan een man gevraagd. Danny zou snoepjes bedrukken met een leuke tekst, zoals bedankt en dan de namen of datum, en deze aan het einde van de avond aan de bruiloftsgasten meegeven, ‘Is lekker voor in de auto!’.  Tip: maak een sweettable met verschillende snoepjes zodat je gasten zelf hun snoepzakje kunnen scheppen!

Bedankjes

Een goed begin van de (volgende) dag met Kimmy en Annemieke

Kimmy en Annemieke houden wel van een feestje. En bij een leuk feest hoort een lekker drankje. Maar die dag erna… Daarom zou Kimmy haar bruiloftsgasten een flesje katerwater geven met een paracetamol voor de volgende dag. Annemieke zou haar bruiloftsgasten een flesje vers geperste jus geven om de volgende ochtend de dag goed te beginnen. Tip: maak voor het flesje water of jus zelf een leuk etiquette!

 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

2,9 / 5 gebaseerd op 9 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN