Onze favoriete trouwliedjes

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 19 september 2013

Er zijn héél veel love songs die jullie kunnen draaien op jullie trouwdag. Wij hebben zo ook onze favorieten. Om je een beetje te helpen kiezen tussen alle trouwliedjes, vertellen wij onze favorieten:  

Love song

Engelstalig

High

Iris is nog niet getrouwd maar als zij gaat trouwen hoort ze heel graag High van Lighthouse family. Benieuwd hoe dit nummer klinkt? 

 

A moment like this & If i aint got you 

Kimmy kan niet helemaal kiezen wat haar favoriete love song is dus zij geeft er jullie gewoon twee als tip. Namelijk: A moment like this van Kelly Clarkson en If i aint got you van Alicia Keys.

 

For me formidable

Irene heeft weer een hele andere voorkeur voor een love song.  Haar favoriete love song is: For me formidable van Charles Aznavour.

 

The best

Annemieke zou helemaal los gaan op het nummer (Simply) The best van Tina Turner. We kunnen het ons bijna niet voorstellen dat je het niet kent, maar mocht dat toch zo zijn.. Luister hem dan hier.

 

 

Make you feel my love

Ook Merel is nog niet getrouwd maar ze heeft zo al wel een favoriet nummer die ze graag op haar bruiloft hoort: Make you feel my love van Adele.  Of het uiteindelijk de versie van Adele of de versie van Paul de Leeuw (zo puur kan liefde zijn) gaat worden weet ze nog niet.

 

 

Nederlandstalig

Binnen

Laura houdt meer van een Nederlandstalig nummer als love song op een bruiloft. Zij raadt jullie ‘Binnen’ van Marco Borsato aan.

 

Simpel weg gelukkig zijn

Carlijne zou graag dansen met haar man op het nummer Simpel weg gelukkig zijn van Guus Meeuwis.

 

 

Lopen op het water

De tip van marjolein is: Lopen op het water van Marco Borsato en Sita. 

 

Dat komt door jou

Miranda gaat ook op de Nederlandse tour… Op haar feestavond hoort ze graag ‘Dat komt door jou’ van Guus Meeuwis. Ken je dit nummer nog niet? Luister hem dan hier. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,2 / 5 gebaseerd op 18 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN