Origineel idee voor je trouwfoto's 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 20 november 2016

Er zijn steeds meer trends in ontwikkeling. Zo hebben wij een leuke trend gespot van een manier waarop je jullie trouwfoto's kan verwerken. Een bruid verteld over haar zoektocht naar een origineel idee.

Eigenlijk vond ik dat nog moeilijker dan het uitzoeken van mijn jurk. Ik bedoel: een jurk ga je passen, je kijkt in de spiegel of ‘ie goed staat of niet, vraagt de mening van iedereen die mee is, en een paar winkels en 8 jurken passen later, heb je met een beetje geluk je perfecte trouwjurk uitgezocht. Zo ging het bij mij in ieder geval wel.

Wat ik een stuk lastiger vond was hoe en door wie en in welke vorm we de dag gingen laten vastleggen. Want willen we een 3-delig fotoboek in een mooie chique doos (het gaat tenslotte om je trouwdag en in de doos kunnen we dan ook gelijk allerlei losse papieren doen die met onze huwelijksdag te maken hebben), of willen we alleen een DVD (wel zo makkelijk meenemen naar iedereen om onze trouwfoto’s te laten zien), of kiezen we voor een DVD met alle foto’s en dan een kleiner album om mee te nemen? En doen we de foto’s van de huwelijksreis in een bijpassend boek? Pfff…lastig, lastig! Zoveel om uit te kiezen.

Pictures & Plans

 

Uiteindelijk kwamen we op Love and Marriage in contact met Francesca van Willigen, eigenaresse van het inmiddels 15 jaar bestaande Pictures & Plans – bekend van trouwreportages met oog voor detail – en Grabb. We merkten gelijk dat zij onwijs veel ervaring heeft (kan ook niet anders met al meer dan 450 reportages op haar naam). Ook heel fijn was dat ze al onze wensen serieus nam, ze luisterde goed en dacht echt mee met wat het best bij ons zou passen. Hoewel Francesca eigenlijk niet heel lang hoefde na te denken, want ze had al vrij snel door dat wij eigenlijk op zoek waren naar iets waar we alles in kwijt konden en wat toch handzaam was, zonder dat dit ten kosten ging van de kwaliteit. Ons eigen trouwmagazine! En wat is het ongelofelijk mooi geworden. Niet alleen de hele dag staat prachtig en loeischerp afgebeeld in ons tijdschrift (vanaf het moment dat ik wakker werd zo ongeveer), ook de foto’s van de vrijgezellenfeesten zitten er in, persoonlijke verhalen van onze gasten, de speeches, de songtekst van ons lievelingsnummer en zelfs foto’s van onze huwelijksreis. Echt, hoe leuk is dat!

Pictures & Plans

 

Het blijft zo leuk om door ons eigen magazine te bladeren en aan anderen te laten zien. Het exemplaar wat ik elke dag bij me draag (om aan wie het maar wil te laten zien) is nu wel wat versleten moet ik bekennen. Gelukkig krijg je 9 exemplaren van je eigen magazine dus ondanks dat we onze ouders en getuigen ook een exemplaar hebben gegeven, hebben we er zelf nog genoeg over om netjes te bewaren.

Pictures & PlansPictures & Plans

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,6 / 5 gebaseerd op 15 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN