Zes originele locaties voor jullie trouwfotoshoot 

Monic Arts
Monic Arts 19 december 2016

De trouwfoto’s zijn een belangrijk onderdeel van je bruiloft. Het zijn de perfecte herinneringen voor later. Er zijn verschillende locaties te bedenken om deze shoot te houden.  Op zoek naar een originele locatie voor je fotoshoot? Wij zetten wat leuke, originele ideeën voor je op een rijtje! 

 

Oude fabriek

Helemaal gek op de industriële stijl? Houd je fotoshoot in een oude fabriek voor moderne en stoere touch aan je foto’s. 

 

fabriek

Bioscoop

Wanneer jij en je geliefde een gedeelde passie hebben voor films is een bioscoop misschien een leuke locatie voor jullie. 

 

cinema

Station

Stations zijn vaak mooie, stijlvolle, oude gebouwen. Leuke herinneringen op een station, wie weet hebben jullie elkaar hier ontmoet? Houd je shoot op een station! 

station

Middelbare school

Elkaar ontmoet op de middelbare school? Ga terug naar deze locatie en laat hier je trouwfoto's maken. Herinneringen van vroeger vastleggen voor later! 

 

middelbare school

Boerderij

Houd je meer van de warme en huiselijke stijl en zijn jullie gek van dieren, houd je shoot op een boerderij! Een voordeel hiervan is dat je dier eventueel ook nog een rol kan spelen bij de fotoshoot. 

 

boederij

Dierenpark

Hoe leuk is het om je trouwfoto’s tussen de dieren te laten maken? Combineer je trouwfoto’s met de giraffe, leeuwen of bij het aquarium en laat de dieren jouw achtergrond vullen. 

 

dierentuin

De fotoshoot wordt niks zonder een goede fotograaf. Wij hebben je alvast geholpen en de tofste fotografen voor je op een rijtje gezet!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,6 / 5 gebaseerd op 14 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN