OUWEHANDS DIERENPARK RHENEN

Grebbeweg 111 | 3911 AV | Rhenen | 0317-650200 | sales@ouwehand.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Ellen Meerenburgh

ouwehands dierenpark rhenen

Trouwen in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Temidden van familie en vrienden het jawoord geven aan die ene, bijzondere persoon in uw leven. Dat vraagt om een unieke omgeving én een perfect scenario.

Ouwehands Dierenpark Rhenen biedt alles om uw  huwelijksdag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Van de huwelijksvoltrekking tot en met het feest: wij kunnen het allemaal voor u regelen. Tot het vervoer van bruidspaar en gasten aan toe!

Ja, ik wil …
Waar gaat het jawoord klinken? Worden de mandrils van het Afrikahuis uw ‘getuigen’ of kiest u voor de Gorilla’s in Gorilla Adventure of gunt u die eer op vrijdagavond aan de zwemmende ijsberen bij het ijsberenterras?

De ambtenaar van de Burgerlijke Stand heeft geen voorkeur, maar richt zich naar uw wensen.  Voor de fotoreportage biedt Ouwehands Dierenpark het perfecte decor. Terwijl de fotograaf de prachtigste plekjes met u uitzoekt zorgen wij graag voor uw gasten.

Wat dacht u ervan om onze gidsen een rondleiding door het park te laten verzorgen? Het zijn geboren vertellers die de gasten tijdens een rondgang van ongeveer 1,5 uur zullen boeien met leuke weetjes en anekdotes.

Een deel van de foto's zijn van Raisa Zwart, Zwartfotografie.

Wat vinden anderen van OUWEHANDS DIERENPARK RHENEN?

OUWEHANDS DIERENPARK RHENEN heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN