Trouwplannen.nl overgenomen!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 1 april 2021

Zoals jullie misschien wel weten ben ik sinds april 2020 hét gezicht en de beheerder van het trouwplatform Trouwplannen.nl. En vanaf vandaag, 1 april (en nee het is geen 1 april grap) mag ik mij ook officieel de eigenaresse van Trouwplannen.nl noemen. En wat ben ik dankbaar dat ik deze prachtige kans heb gekregen om echt te doen waar mijn passie ligt!

overname trouwplannen

Nadat ik zelf ten huwelijk was gevraagd raakte ik, waarschijnlijk net als jou, verliefd op de trouwbranche. Eindelijk had ook ik mijn passie gevonden! Naast dat ik een afgeronde Master in Marketing Management heb, ben ik tijdens het plannen van onze eigen bruiloft gestart met een opleiding tot weddingplanner. Niet veel later richtte ik als weddingplanner mijn eigen bedrijf Aim Weddings op. Ik ben dus dol op online marketing, maar vooral verliefd op de trouwbranche!

Na een jaar hét gezicht en de beheerder van Trouwplannen.nl te mogen zijn, heb ik van JES Organisatie & Advies B.V. de mogelijkheid gekregen om Trouwplannen.nl over te nemen. Een kans waar ik niet heel lang over na hoefde te denken en waarop ik volmondig “Ja, ik wil” had uitgeroepen.

Dagelijks bezoeken namelijk 2.000 bruidsparen Trouwplannen.nl om inspiratie op te doen voor hun bruiloft en op zoek te gaan naar dé leukste trouwleveranciers, zoals jij! Ook blijven in totaal 16.500 volgers op Instagram, Facebook en Pinterest dagelijks op de hoogte van al het moois uit de trouwbranche.

Mijn missie is om Trouwplannen.nl verder uit te gaan bouwen tot één van de leukste trouwplatformen voor bruidsparen voor het organiseren van hun bruiloft, maar vooral ook tot één van de persoonlijkste trouwplatformen voor jou als trouwleverancier en ervoor te zorgen dat jij als trouwleverancier onder de aandacht komt bij deze bruidsparen. Zodat jij net als ik kan doen wat jij het allerliefste doet, ondernemen in de trouwbranche, maar nog mooier, het uitoefenen van jouw passie!

En zoals je ook belooft in je trouwbelofte, beloof ik dit met alle liefde en passie te vervullen.
In voor- en tegenspoed!

Liefs Amy Lips - de Pater
Trouwplannen.nl
info@trouwplannen.nl


logo jes organisatie en advies

"Sinds april 2020 is Amy Lips - de Pater verantwoordelijk voor al onze “trouwen” gerelateerde websites, waarvan Trouwplannen.nl er één is. In het najaar gaf Amy aan dat dit haar zo goed beviel, dat ze eigenlijk heel graag deze tak van ons bedrijf zou willen overnemen.

Wij zijn dan ook heel blij om te kunnen laten weten dat het is gelukt om tot overeenstemming te komen. Vanaf 1 april is zij officieel eigenaar van: www.trouwplannen.nl, www.trouwen.com, www.trouwen-trouwjurk.nl , www.trouwen-bruidsfotografie.nl, www.trouwen-trouwringen.nl, www.trouwen-trouwpakken.nl, www.trouwen-trouwlocaties.nl en www.trouwen-vervoer.nl.

Door de manier waarop zij het contact onderhield met al onze adverteerders en aanstaande bruidsparen én hoe ze zich heeft ingezet om de social media te laten groeien, hebben wij er alle vertrouwen in dat haar nieuwe bedrijf een heel groot succes wordt. Ook alle plannen die ze heeft voor de toekomst geeft ons het gevoel dat “onze trouwwebsites” bij haar in goede handen zijn."

Maarten Dop
Eigenaar JES Organisatie & Advies B.V.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 15 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN