Pacific Island Travel

Simon Carmiggeltstraat 10 | 1011 DJ | Amsterdam | 020-6261325 | jurgen@pacificislandtravel.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Nog geen reviews


Route

Contactpersoon

Jurgen Pol

Pacific Island Travel

Prachtige huwelijksreizen

Op zoek naar een specialist in op maat gemaakte huwelijksreizen naar de Pacific? Dan is Pacific Island Travel dé reisorganisatie die u zoekt. Naast een vakantie in Australië, Nieuw-Zeeland, de Cook Eilanden, Hawaii of Frans-Polynesië, kunnen zij ook stopovers in Amerika en Azië voor u verzorgen. Tijdens het samenstellen van uw huwelijksreis, krijgt u informatie uit eerste hand. Pacific Island Travel heeft namelijk jarenlange ervaring op het gebied van reizen naar de Pacific en onze medewerkers kennen deze gebieden als geen ander. Al uw wensen worden door Pacific Island Travel met veel passie en ervaring uitgewerkt tot een persoonlijk reisplan zodat u zeker bent van een onvergetelijke huwelijksreis!

 

Trouwen op een exotisch eiland

Wat is romantischer dan trouwen op een ver exotisch eiland? Onder een waterval, onder de palmen, in de tropische tuin van een hotel of aan het strand? Het is allemaal mogelijk in de Pacific. In principe kan de trouwerij net zo worden uitgevoerd als u zelf wilt.

 

Maar waar en hoe…?

Pacific Island Travel heeft een aantal bestemmingen met speciale trouwarrangementen. Dan kunt u denken aan de paradijselijke eilanden; Cook Islands, Frans Polynesië, Fiji en Hawaii.

 

Bij trouwen in het buitenland denkt u vaak automatisch aan het afsluiten van een wettelijk huwelijk. Hierbij wordt een officiële trouwakte opgesteld volgens de lokale wetgeving, die later bij thuiskomst wordt gelegaliseerd voor de Nederlandse wet. Maar het kan echter ook om een puur ceremoniële huwelijksplechtigheid gaan, gewoon om het nog eens mee te maken of bijvoorbeeld ter viering van het 25 jarige huwelijk.

 

Op zo'n dag mag niets misgaan, dus wilt u van tevoren weten dat het goed is geregeld. Wat voor papieren en documenten spelen allemaal een rol, wat doet Pacific Island Travel, wat moet ik zelf doen? Hoe lang tevoren kan alles worden geregeld, wat zijn de mogelijkheden en wat moet ik me erbij voorstellen? Pacific Island Travel helpt u graag met het organiseren van deze bijzondere dag! Voor meer informatie over de verschillende trouwarrangementen en tarieven kunt u contact opnemen met een van onze verkopers.

Wat vinden anderen van Pacific Island Travel?

Informatie op de website: 3.5
Communicatie & afspraken: 4
Medewerkers: 4.5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Pacific Island Travel:  5 / 5 gebaseerd op  2 stem(men)
13-04-2017
Yvon schrijft het volgende:
Pacific Island Travel was zeer behulpzaam in het samenstellen van onze reis naar Hawaii. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en zo nodig werden er dingen aangepast. Nette portfolio met alle info en vouchers die nodig waren voor de reis. Al met al een grote aanrader om hier uw reis bij te boeken!
- een online manual
+ Kennis, behulpzaam en vriendelijk
12-04-2017
Rosa schrijft het volgende:
Wij zijn vaker met PIT op reis geweest. Vele eilanden in de Pacific hebben wij via hen geboekt en een fantastische rondreis door Nieuw-Zeeland gemaakt!
-
+ Veel kennis van de bestemmingen.


Maak een afspraak

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN