Partycentrum Wijnand van Delft

Anton Pieckplein 73 | 5152 LZ | Drunen | 0416-373434 | wijnand@wijnandvandelft.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Partycentrum Wijnand van Delft

Wij zijn verheugd over het feit dat u een kijkje neemt bij ons partycentrum! Wanneer u uw bruiloft bij ons organiseert, dan zorgen wij er natuurlijk voor dat alles op rolletjes verloopt. Zodat u en uw gasten alleen maar hoeven te genieten van deze bijzondere dag.

Wij verzorgen graag uw complete dag, van diner, receptie en feest tot aan de bruidstaart toe. Daarnaast zijn wij een officiële trouwlocatie! U kunt romantisch trouwen bij Herberg de Drie Linden of in een van onze sfeervolle feestzalen. Aansluitend kunt u dineren en feesten in ons partycentrum.

Voor elk gezelschap bieden wij een feest op maat. Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen naast onze mogelijkheden te leggen.

Zalencapaciteit:
Waegenburght 100 tot 350 mét entresol waar zich een 'sigarettenwinkeltje' bevindt waar u tijdens uw feest binnen mag roken
English Lounge 40 tot 100 personen
Wijnand's Smaekcafé tot 85 personen
Blokhut tot 50 personen
Anton Pieckzaal 15 tot 45 personen
Elke zaal is voorzien van uitgebreid licht- en geluidsapparatuur. Daarnaast beschikken wij over 250 gratis parkeerplaatsen!

Als extra service bieden wij u de mogelijkheid om in stijl te worden vervoert: wij beschikken over een eigen trouwauto met chauffeur: u kunt u laten vervoeren in onze klassieke Mercedes-Benz.

Maak je bijzondere dag nog meer bijzonder!

Wat vinden anderen van Partycentrum Wijnand van Delft?

Partycentrum Wijnand van Delft heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN