Pictures & Plans

Ieplaan 53 | 2742 ZD | Waddinxveen | 06-24986004 | info@picturesplans.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Pictures & Plans

NIEUW!!  JE EIGEN TROUWMAGAZINE.... HOE GAAF IS DAT??
Gevuld met heel veel foto's van de hele bruiloft, persoonlijke verhalen, een mooie pre-weddingfotoshoot, wensen van de gasten, de huwelijksreis, songtekst van jullie favoriete song, details en nog veel meer. Je krijgt er 9 zodat je er ook nog een paar kan uitdelen. Kijk voor meer informatie en prijzen van het magazine op www.picturesplans.com.

Omdat ieder bruidspaar uniek is in hun wensen hebben wij geen one-size-fits-all mentaliteit.
Onze collectie kan perfect aangepast worden aan de wensen van ieder bruidspaar. Er is naast het magazine ook keuze uit veel verschillende soorten albums en andere presentatievormen, zoals digitale albums, passepartoutalbums,  enz. Ook de stijl van de reportage kan geheel naar wens gekozen worden.

De foto’s geven de speciale sfeer van de dag weer in detail, de emoties, plechtige en spontane momenten en vooral de liefde en fun tussen jullie.
Tijdens een persoonlijk gesprek worden jullie wensen voor de bruidsreportage doorgenomen en ook de planning ervan. Fotografie is mogelijk in geheel Nederland en daarbuiten. Kijk voor meer voorbeelden op www.picturesplans.com of maak een vrijblijvende afspraak in de studio.

Groetjes,
Francesca van Willigen

Wat vinden anderen van Pictures & Plans?

Pictures & Plans heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN