Pictures & Plans

Ieplaan 53 | 2742 ZD | Waddinxveen | 06-24986004 | info@picturesplans.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Francesca van Willigen

Pictures & Plans

Je bruiloft gefotografeerd in jullie stijl! Dat is de uitdaging die ik graag aan ga. Foto's maken, passend bij jullie, jullie bruiloft en de sfeer die er is.

Choose your own style!

Wat is jullie favoriete stijl? Vintage warm, contrastrijk kleur of light & airy? En hou je van geposeerde foto's of juist spontaan/documentair of een mix ervan? Ik leg het graag vast!

Wat krijg je bij je boeking van je bruidsreportage:

  • - Gratis loveshoot, bij reservering vanaf 9 uur fotografie tijdens je bruiloft.
  • - Keuze uit groot assortiment albums en soorten omslagen, zoals: linnen, hout, acrylaat, vinyl, fotocover, leder enz. in vele kleuren. En samen bepalen hoe het eindresultaat eruit komt te zien.
  • - Snel nagenieten van de bruiloft met jullie foto's! De dag na de bruiloft al een voorproefje en binnen een 2-4 weken de foto's!
  • - Hulp bij het maken van de planning van fotomomenten tijdens jullie bruiloft.
  • - Fotografie is mogelijk in geheel Nederland en daarbuiten.
  • - Bedankfoto's en miniboekjes tijdens je bruiloft mogelijk.

Nieuw is: Your Weddingmagazine!

Waarbij je bruidsreportage verwerkt wordt in een echte glossy. Gevuld met heel veel foto's van de hele bruiloft, persoonlijke verhalen, een mooie loveshoot, wensen van de gasten, de huwelijksreis, songtekst van jullie favoriete song, details en nog veel meer.

Ik kan niet wachten jullie te ontmoeten! Vul het contactformulier in of stuur een berichtje via www.picturesplans.com of bel 06-24986004.

Groetjes,
Francesca van Willigen

Wat vinden anderen van Pictures & Plans?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Pictures Plans: 5 / 5 gebaseerd op 4 stem(men)
2024-02-26
Wouter & Loraine schrijft het volgende:
Francesca heeft onze bruiloft gefotografeerd in juni 2023. We zouden haar aan iedereen aanraden! Onze wens was om geen geposeerde foto’s te nemen, maar vooral iedereen te fotograferen in het moment. Wat een prachtige foto’s! Francesca heeft het talent om de juiste momenten vast te leggen zonder dat je door hebt dat je wordt gefotografeerd. Daardoor is het album dat we van deze dag kregen, gemaakt door Francesca, ons heel dierbaar en zijn de foto’s precies zoals we hadden aangegeven en beter! Kortom: we kunnen Francesca aan iedereen aanraden!
- Geen
+ In 1 woord: super!
2024-02-06
Josca en Roy schrijft het volgende:
Super fijn geholpen van het begin tot het eind, met een super mooi eind product als een mooie herinneringen van onze trouwdag! Duidelijk in afspraken maken en komt deze na, maakte voor ons een super mooi trouwalbum, en is altijd enthousiast en werkt zeer snel, Echt een top ervaring
- -
+ Super fijn geholpen van het begin tot het eind, met een super mooi eind product als een mooie herinneringen van onze trouwdag! Duidelijk in afspraken maken en komt deze na, maakte voor ons een super mooi trouwalbum, en is altijd enthousiast en werkt zeer snel, Echt een top ervaring
2024-02-06
Willeke schrijft het volgende:
Het was fijn om jou als fotograaf te hebben. We voelde ons relaxt en je hebt prachtige foto's gemaakt en een mooi album. We vonden het erg fijn dat we al zo snel ons fotoalbum binnen hadden. Dit waardeerde wij erg! Bedankt!
- Ze was een geweldige fotograaf!
+ Ze had alles goed op orde en hielp ons met onze planning. Ze reageerde snel op vragen en dacht goed mee. Het fotoalbum was binnen een maand na onze trouwdag in huis. Ze heeft gevoel om alles mooi vast te leggen. Veel keus van soorten albums en de soorten kleuren van de foto's.
2024-02-05
Lars en Celine schrijft het volgende:
Luistert goed naar onze wensen, waardoor de foto's persoonlijk zijn. Er is veel aandacht voor het fotoalbum.
- N.V.T.
+ Goed luisteren naar de wensen van ons en op de dag zelf onzichtbaar zijn.


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN