Plugify

Prins Hendrikkade 48Q | 1012 AC | Amsterdam | 020 26 14 778 | info@plugify.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Halrin Meijers

Plugify

Vind en boek dé droomartiest voor jullie dag op Plugify!

 

Het kiezen van de perfecte artiest doe je natuurlijk niet zomaar. Om dit zo leuk en makkelijk mogelijk te maken introduceren we je graag bij Plugify. Dé plek waar je 500+ unieke artiesten kunt bekijken, beluisteren én geheel online boeken.

 

-       Zangers, zangeressen, gitaristen en pianisten om jullie ceremonie te omlijsten

-       Die geweldige jazzband of achtergrondmuziek voor tijdens de receptie


-       Dé DJ die weet hoe hij jong en oud op de dansvloer krijgt


-       Coverbands en feestbands waar iedereen het nog jaren over heeft...

 

Waarom Plugify?

-          Geheel online 500+ live artiesten boeken

-          Laagste-prijs-garantie: artiesten garanderen dat ze nergens anders voor minder te boeken zijn


-          Super geregeld: veilig betalen, vervanging als de artiest ziek is, nooit kosten achteraf


Sfeer, emotie, en blijvende herinneringen. Dit is waar live muziek op je bruiloft voor zorgt. Maar hoe regel je dit? Waar zoek je? Wat past bij jullie? En hoe weet je wat je kunt verwachten? Welkom op Plugify: een online platform waar je moeiteloos de perfecte artiesten voor je bruiloft kan ontdekken. Geen gestress, geen saaie playlist, en geen DJ die je via via wel kent maar eigenlijk helemaal niet in het plaatje van je bruiloft vindt passen. 

 

Live muziek zoeken en boeken wordt een feestje. Plugify is er namelijk om jullie als bruidspaar te ontzorgen. Ga er dus rustig voor zitten, steek wat kaarsjes aan, pak een goed glas wijn en ontdek samen de artiesten die bij jullie passen. Laat je inspireren door swingende songs, catchy covers, dansbare mixjes en de meest ontroerende nummers. Ontdek je droomartiest, met Plugify.

 

Plugify is genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2016/2017.

Wat vinden anderen van Plugify?

Informatie op de website: 4.8
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 4.8

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.8
Klant is koning: 4.8
Plugify:  4.8 / 5 gebaseerd op  4 stem(men)
17-02-2017
Eline schrijft het volgende:
Op Plugify zijn wij met vlag en wimpel geslaagd voor muziek op onze bruiloft. Van een pianiste tijdens de ceremonie (www.plugify.nl/elinebergmann) tot een supergaaf gypsy jazz bandje tijdens de receptie (www.plugify.nl/pontneuf) tot een knaller van een DJ (www.plugify.nl/verbodenvruchten): wát een ideale manier om artiesten te vergelijken en te boeken! Alle communicatie verliep supermakkelijk en onze gasten waren ook helemaal fan. Aanrader!!
- /
+ De duidelijkheid, en hoe leuk de artiesten zijn - je raakt niet uitgekeken!
17-02-2017
Baukje schrijft het volgende:
Voor onze bruiloft hebben wij via Plugify muziek geregeld. Eerst was het idee om alleen een bandje neer te zetten tijdens het feest (die zijn vaak zoooo duur) en daarna een Spotify lijst te gebruiken. Op Plugify was echt super aanbod groot! We hebben voor het budget wat wij voor ogen hadden een band, DJ en artiest geboekt voor de ceremonie.
- Weet ik even niet
+ Aanbod
03-02-2017
Willem schrijft het volgende:
Via Plugify hebben wij de artiesten waar we naar zochten voor onze bruiloft supermakkelijk kunnen vinden en boeken. We hebben via Plugify een pianist ingehuurd die speelde tijdens onze ceremonie, een jazzbandje voor een goede sfeer tijdens de receptie en een geweldige DJ die ons feest onvergetelijk heeft gemaakt. Wat een gebruiksvriendelijk, duidelijk en servicegericht platform is Plugify. Als we weer eens iets te vieren hebben komen we zeker terug!!
30-01-2017
Annebet schrijft het volgende:
Plugify is een uniek platform waar een versnipperd landschap aan bands en musici wordt samen gebracht, waardoor ik eindelijk overzicht kreeg in de mogelijke keuzes en de prijzen. Van keuze tot afhandeling, het werkt echt heel goed. Ik raad je zeker aan om artiesten via Plugify te boeken!


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN