Polaroid Wedding Pictures

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 3 augustus 2018

Naast dat er de hele dag door mooie foto's van jullie worden gemaakt is het natuurlijk ook erg leuk om alle gasten op de foto te zetten. Dit kun je doen verspreid over de hele dag maar dan is er een kans dat je mensen misschien gaat vergeten. Je kunt er daarom voor kiezen om dit gelijk bij aankomst te doen.

 

POLAROID FOTO'S

Je hebt ze vast en zeker al wel is voorbij zien komen, de polaroid foto's. Kleine vierkante fototjes die meteen nadat de foto is gemaakt worden geprint. Door een foto te maken van alle gasten met een polaroid camera kun je deze foto's ook meteen gebruiken. Hoe tof is het als jullie op jullie bruiloft een wand hebben vol met leuke foto's van alle gasten die er op jullie speciale dag waren. Je kunt een waslijn maken waar de gasten dan zelf hun foto aan kunnen hangen. Dit kun je daarnaast dan ook weer decoreren volledig in de stijl van jullie bruiloft. Na afloop zullen alle gasten nog eens een kijkje nemen naar al deze foto's en is het voor jullie een leuk aandenken aan deze dag. Want zeg nou zelf, zoiets als op deze foto hieronder wil toch iedereen op zijn bruiloft hebben.


NAMEN OF WENSEN

Aan de onderkant van de foto is er vaak een klein stukje ruimte waar je iets op kunt schrijven. Je kunt de gasten vragen hier hun eigen namen op te schrijven. Daarnaast kan je ze ook vragen of zij hier een wens voor jullie op willen schrijven. De ruimte is niet super groot dus er zal niet heel veel op komen te staan. Maar een aantal lieve woorden naar jullie toe is alleen al super leuk!


INSPIRATIE

polaroid

polaroid

Foto credits: Pinterest

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN