Presentator op maat 

Kerkstraat 98 | 5161 EE | Sprang Capelle | 06-21984908 | info@presentatoropmaat.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Rens Merkelbach

Presentator op maat 

DE GROTE DAG

 

Jullie grote dag komt eraan en aan alles is gedacht. De jurk, het feest, de swingende band, de ringen, ceremoniemeester, bloemen, foto’s, bruidsmeisjes en de huwelijksnacht. Maar wie gaat jullie eigenlijk trouwen? Steeds vaker beseft een bruidspaar in de voorbereiding hoe belangrijk de ceremonie rondom het ja-woord is. Hét moment waarop je vader zijn kleine meisje aan een ander toevertrouwt en moeders hun zoon of dochter volmondig ‘Ja’ hoor zeggen voor een nieuw hoofdstuk in het leven. De ceremonie wordt niet meer gezien als een formaliteit, de administratieve handeling die toegang geeft tot de knallende feestavond, maar steeds vaker ligt juist de nadruk op dat bijzondere moment. En terecht!

 

VOORPRET

 

Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand mag ik officieel jullie huwelijk voltrekken.

Het is elke keer weer een grote eer en heerlijk om per huwelijk precies het verhaal te mogen schrijven wat bij het bruidspaar hoort.

De voorpret begint altijd meteen in het kennismakingsgesprek. Ik beland met het bruidspaar aan tafel en bespreek met hen hoe de ceremonie eruit zou kunnen zien. In deze kennismaking komen meteen de verhalen naar boven over de eerste date, kennismaking, zoenen, het aftasten, de twijfel of juist over liefde op het eerste gezicht. Verhalen over het begin, het waarom en over voor jullie belangrijke momenten en mensen.

 

WAAROM IK?

 

In het eerste gesprek met jullie weet je meteen wat je aan mij hebt en of ik bij jullie pas. Door mijn enthousiasme, olijke hoofd, ervaring en bruisende persoonlijkheid krijg je meteen een idee over wat dat betekent voor jullie ceremonie. Als het klikt tussen het bruidspaar en mij ga ik aan de slag met het verhaal. Het bruidspaar krijgt een aantal vragen voorgeschoteld, ik ga op zoek naar informatie over de familie, vrienden en getuigen en vraag wie ik allemaal mag benaderen om het verhaal compleet te maken. We denken na over speeches, muziek en de vorm van het geheel. Tijdens de bruiloft zorg ik vervolgens voor een compleet, herkenbaar, op maat geschreven verhaal, waarbij humor een grote rol speelt maar ook de traan niet zal ontbreken. De mensen die er niet bij kunnen zijn zullen niet worden vergeten en het bruidspaar zal het stralende middelpunt zijn van hun eigen verhaal en ceremonie!

Wat vinden anderen van Presentator op maat ?

Presentator op maat  heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN