Randy Fenoli Bridal

Randy Fenoli Bridal

Randy Fenoli is de ster van TLC-programma "Say Yes to the Dress", en de meest gekende persoon in de bruidsindustrie. De missie van Randy Fenoli is; ´to educate, elevate, and empower´. Deze missie voert hij uit door de perfecte jurk voor de toekomstige bruid te creëren en haar eigen schoonheid te laten erkennen.

Forevermore Collection

Met de eigentijdse ontwerpen, voorzien van alleen de meest verfijnde stoffen, glitters en kant, omarmt elke jurk uit de Forevermore Collection de unieke visie van de bruid op haar grote dag. Of de bruid nu gaat voor romantisch, klassiek, traditioneel, glamoureus of een prinsessenbaljurk, de Forevermore collectie biedt veel verschillende opties aan modellen en silhouetten die perfect zijn voor elke bruid.

Everlasting Love Collection

De Everlasting Love Collection is ontworpen om net zo lang mee te gaan als de liefde voor elkaar, met ontwerpen die voor altijd tijdloos zullen zijn. Van getailleerde jurken tot prachtige prinsessenbaljurken, deze trouwjurken zijn everlasting. Met zorgvuldig gekozen stoffen en kant is de Everlasting Love collectie ontworpen om aan alle wensen van de toekomstige bruid te voldoen.

Bekijk hieronder ook de video van de Forevermore Collection van Randy Fenoli.

 

Wat vinden anderen van Randy Fenoli Bridal?

Randy Fenoli Bridal heeft nog geen beoordelingen.Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN