Real Wedding Bas en Shirley

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 19 augustus 2016

hotel new york

Fotograaf: RiCon Fotografie

Locatie: Stadhuis Rotterdam en Pompgebouw de Esch

Trouwjurk: Weddings 

Bruidsschoenen: Stylez Shoes

Trouwpak: Hollaar

Schoenen en riem bruidegom: Mascolori

Jurk bruidsmeisje: Meetje Pettiskirts

Pak bruidsjonker: Humpie Dump

Trouwringen: Rob Leurs juwelier

Trouwauto: Classic Rides

Ballonnen: De Ballonnenkoning

Bruidstaart: Annica’s Cakes

Klaarmaken bruidegom

Bas en Shirley zijn na aandringen van een gezamenlijke vriend aan elkaar gekoppeld. Goede match! Dertien jaar later is Bas namelijk op de pier van Scheveningen op zijn knieën gegaan. Zij wilden graag een bruiloft met alles erop en eraan.

De datum was ook snel beslist. Bas en Shirley zochten een datum in mei en toen zij zagen dat vrijdag de 13e in die maand viel, was de datum bepaald. Andere bruidsparen zouden hier misschien niet zo snel voor kiezen, dat maakt het juist lekker gek. Precies wat past bij Bas en Shirley!

Opmaken bruid

aankleden bruid aantrekken bruidsjurk

knuffel

knuffel dochter

ophalen bruid auto

first look

kus

fotoshoot

fotoshoot

auto kus

Foto’s nemen op de kop van Zuid en voor Hotel New York is natuurlijk ook een logische keuze als je beide Rotterdams bent. Voor de ceremonie was er maar één ding belangrijk: het moest persoonlijk zijn. Live muziek en prachtige woorden van de moeder van Bas zorgden daarvoor. De vingerafdrukken in de trouwringen maakten het compleet.

lopen naar ceremonie

altaar bruid

Zij zijn echte Rotterdammers, trouwen op het prachtige stadhuis kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Over de Coolsingel rijden in een stoere auto met prachtige jurk was dan ook altijd al een droom van Shirley. Over die jurk gesproken, iedereen dacht dat de bruid in een roze jurk zou verschijnen, omdat het thema “a touch of pink” was, maar Shirley ging voor roze schoenen in plaats van een roze jurk.

altaar ceremonie

traan bruid

ceremonie

opening feest

Vervolgens natuurlijk snel door naar Pompgebouw de Esch om te eten en feesten! Alle familieleden in een gele schoolbus en Bas en Shirley erachteraan in de zwarte Mustang. Het feest werd geopend door het aansnijden van de prachtige ruffled cake en de rest is geschiedenis! 

bruidstaart

fotobooth

openingsdans

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 67 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN