Real Wedding: Bert en Imogen

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 29 november 2016

In deze prachtige Real Wedding geven wij jullie een kijkje in de mooiste dag van Bert & Imogen. Om alles in goede banen te leiden hebben zij master weddingplanner Astrid Blaauw ingeschakeld. Astrid Blaauw Weddings & Events is één van de bekendste weddingplanners van Nederland en organiseert al jaren bruiloften. De bruiloft van Bert & Imogen was voor Astrid extra speciaal, omdat dit de 100ste bruiloft was die zij organiseerde.

Trouwdatum: 20 mei 2016
Trouwlocatie – Paviljoen van de Dame 
Foto en video – Trouwdag in beeld  
Kleding bruid – Weddings  
Kleding bruidegom - Derksen & Derksen Rotterdam
Trouwringen - HA Juwelier uit Haren  
Trouwambtenaar – Mark van Leeuwen van Mooi Trouwen  
Bloemen – Event Flower Design  
Muziek overdag – Boys with a Voice via Swinging.nl  
Muziek feestavond - DJ Danny da Costa 
Bruidstaart – Patisserie Remy 
Champagnetoren – Champagnegenootschap.nl  
Schilderij – Feest in Verve  
Weddingplanner – Astrid Blaauw Weddings & Events 
Haar en make-up – Tjitske van Dijken MAC en Sabera Ahmadi van Soap Hair Professionals
Love letters – Perplexz 

 

Bert & Imogen

Bert en ik zijn al 14 jaar samen. Ik heb vroeger voor Bert gewerkt. De vonk is niet op de werkvloer overgeslagen, maar tijdens het stappen. Na zo’n avond bracht hij mij naar huis en eigenlijk ben ik nooit meer weggegaan. 

Doordat wij het zo druk hadden met onze zaak, heeft Bert mij echt moeten meesleuren op vakantie naar Dubai (mijn lievelingsbestemming), waar hij het na 3 dagen heerlijk uitrusten heeft gevraagd.. En ik had hem echt NIET zien aankomen.

 

De locatie

Wij zijn getrouwd op onze eigen locatie Paviljoen van de Dame in Paterswolde en hebben de hele dag hier gevierd.

 

Fotografie

Wij hebben ons laten fotograferen door Trouwdag in beeld en ook deze foto’s zijn genomen bij Paviljoen van de Dame.

 

De jurk

Ik heb mijn trouwjurk gekocht bij Weddings in Rotterdam, zou ik zo weer doen. Wat een service ondanks dat het zo’n grote zaak is ben je geen nummer, maar is er heel veel tijd voor persoonlijke aandacht. Bert heeft zijn smoking gekocht bij Derksen & Derksen in Rotterdam. Ook hier was de service top en wij kunnen het iedereen aanraden.

 

De ringen

Onze trouwringen hebben wij gekocht bij onze vrienden Johan en Harold van HA Juweliers. Ze kijken je aan en weten direct wat bij je past!

 

Styling van onze bruiloft

Onze gehele styling van de bruiloft is verzorgd door Event Flower Design. Wim en Ingrid weten hoe je uit kan pakken, ze voelen je stijl haarfijn aan en brengen het zelfs naar een nog mooier level.

 

De bruidstaart 

Onze bruidstaart kwam van Patisserie Remy uit Blaricum. Bert is dol op gebak van Remy, dus het was niet eens een vraag waar onze taart vandaan moest komen. We hebben gekozen voor de smaak champagne-framboos, deze was verrukkelijk! Onze gasten hebben het er nog over. 

 

De weddingplanner 

Via onze trouwambtenaar Mark van Leeuwen van Mooi Trouwen zijn wij in contact gekomen met Astrid Blaauw. Als ik hier aan denk krijg ik nog tranen in mijn ogen. Wat een engel is deze vrouw. Professioneel, bescheiden, een op en top specialist  op haar vakgebied! Zonder haar hadden wij dit niet gered. Wij zaten namelijk midden in de start van onze nieuwe zaak. Astrid voelde ons aan en kwam met allerlei goede voorstellen. Ik hoefde alleen maar akkoord te geven en ze heeft de hele dag in elkaar gedraaid! En op de dag zelf hebben wij nergens naar om hoeven kijken en dat zegt wat, controle freak die ik ben. Dankzij Astrid konden wij ons totaal overgeven aan de dag. Ontzettend dankbaar zijn we dat zij onze bruiloft heeft geregeld!

 

Het thema 

Ons thema was Great Gatsby. Goud, parels, glitter, smokings en champagnetoren.. HEERLIJK!

 

Het mooiste moment 

Als ik  1 moment moet uitkiezen welke ik het mooiste vond, dan is het toch wel dat ik aan mijn vaders arm naar Bert en Michael, onze zoon, toe liep. En die blik in hun ogen was priceless!!

Real weddingReal weddingReal weddingReal weddingReal weddingReal weddingReal weddingReal weddingReal weddingReal weddingReal weddingReal weddingReal weddingReal wedding

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 12 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN