Real Wedding Dennie en Valerie

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 5 januari 2018

Het liefdesverhaal 
Ongeveer 12 jaar geleden hadden we dezelfde groep vrienden. In 2007 gingen we met deze vrienden een week naar België en aar sloeg de vonk over. Blijkbaar vonden onze vrienden ons al bij elkaar passen want de auto indeling was zo gemaakt dat Valerie bij Dennie in de auto zat. Op de vakantie is de vonk overgeslagen en hebben wij een hele leuke week gehad. Valerie wilde altijd al graag trouwen, maar voor Dennie hoefde dat niet echt. Na 9 jaar is Dennie op zijn knieën gegaan. 21 juli 2017 waren wij exact 10 jaar samen. Dat vonden we een mooie datum om te trouwen.

Hoe is het aanzoek gegaan?
We waren op vakantie op Ibiza. Daar kunnen wij echt ontspannen en daarom is dat onze favoriete vakantie bestemming. We waren bij Es Vedra (de liefde berg) toen ik (Valerie) een foto van van ons samen met Es Vedra op de achtergrond wilde maken. Dat lukte niet. Dennie was de hele dag al wat narig en ik kreeg hem niet lachend op de foto. Dat zei ik tegen dennie en toen draaide ik me om en zat hij op zijn knieen. Vooraf heeft Dennie samen met zijn moeder een verlovingsring uitgezocht en is met deze ring naar mijn vader gegaan. Hier heeft hij symbolisch om mijn hand gevraagd.

Hoe hebben jullie inspiratie opgedaan voor de bruiloft? 
We zijn naar verschillende bruidsbeurzen geweest, met name om leveranciers te spreken. Pinterest heb ik ook veel bezocht, vooral om inspiratie op te doen voor de aankleding. Uit magazines heb ideeën gehaald voor mijn jurk en voor Dennie zijn pak. Ik ben niet mee geweest met het uitzoek van een pak, maar door de magazines heb ik wel kunnen laten zien wat ik wel en niet mooi vind. 

Waar hebben jullie het meest op gelet bij het uitkiezen van de leveranciers?
Er moet een klik zijn en het moet vooral goed voelen. Aangezien je samen toch een mooie dag wilt realiseren.

Wat is jullie favoriete herinnering aan de bruiloft?
Dat iedereen aan het genieten was en dat het heel ontspannen was. Het weer was de gehele week wisselvallig en juist op de dag dat wij gingen trouwen fantastisch. Iedereen heeft super genoten waardoor het voor ons dubbel zo leuk was.

Hebben jullie advies voor bruidsparen die nu bezig zijn met het plannen van hun bruiloft?
Begin op tijd met het plannen van jullie trouwplannen. Houdt het op één locatie waardoor het reizen tussen verschillende plekken geen tijd opslokt en kijk naar een locatie waar je zowel binnen als buiten een mooie dag kunt beleven.

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwentrouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

Vertel over dé jurk!
Dat was wel een ding... We zijn letterlijk het hele land door gereden opzoek naar de perfecte jurk. Ik had geen beeld van een jurk die ik graag wilde, wel wist ik dat ik iets bijzonders moest zijn. Een one of a kind jurk die je niet snel vergeet, dat is gelukt. 

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

Hebben jullie de eigen geloftes geschreven? Waarom wel/niet?
Ja dat vond ik bijzonder. We hebben de geloftes op de ochtend van de bruiloft apart van elkaar gelezen. Wij vonden het fijn om dit alleen te doen en niet tijdens de ceremonie.

Waarom ben je zo gek op hem?
Dennie houdt mij met mijn beide benen op de grond. Hij is heel zorgzaam en is er voor mij wanneer ik dat nodig heb (zelfs als ik dat zelf niet door heb).

Waarom ben je zo gek op haar?
Valerie is heel zorgzaam en lief voor mij, ze kan mij rustig houden en mij dan even weer terug zetten op mijn plek. Ik vind het heel mooi dat ze met zoveel passie haar werk uitvoert voor ouderen.

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

 trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

Locatie: De Kruimel
Fotograaf: Anouk Wubs
Videograaf: The Memory Makers
Ceremoniemeester en styling: Bella Vita weddings
Bloemen: &Bloemen
Trouwjurk: Fem weddingshop
Trouwpak: Roka
Trouwringen: Lonet Edelsmid
Bruidstaart: Saakje het bakmeisje 
Schilder: Feest in Verve 
Fotohokje: Eventbooth

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 23 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN