Real wedding Dirk en Heidi

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 4 november 2013

In deze real wedding vertellen Dirk en Heidi hun verhaal. Zij trouwden op 7 september op het strand. 

 Real wedding

 

De trouw- en feestlocatie: Wij zijn getrouwd in hoek van Holland bij beachclub Sand. Een onwijs leuke locatie als je graag op het strand wilt trouwen. De sfeer binnen is ook helemaal onze stijl echt een knus maar toch beachy gevoel krijg je daar. In de avond is het ook zo mooi met alle kaarsjes aan en alle lichtjes buiten van de Maasvlakte. Het personeel is ook heel leuk en heeft ons heel goed geholpen zowel in de aanloop naar de bruiloft als op de dag zelf. Wat wij ook heel fijn vonden is dat we toch op het strand wilde trouwen maar niet dat je maar een deel van de locatie heb en dat tante Bep en tante Toos op der handdoekje voor de strandtent zouden liggen en dat heb je daar totaal niet want het ligt niet direct aan het strand en de locatie is helemaal voor jou.

Wij zijn officieel vorig jaar op 28 augustus bij het gemeentehuis in Maassluis getrouwd op de verjaardag van onze zoon Noah dat vonden wij samen de dag om voor altijd de liefde te vieren. We wilde toch een feest met alles erop en eraan en dat wilde we graag op 7 september  een jaar later vieren de dag dat we 11 jaar samen waren. Dus ook weer een speciale datum. We hebben ook de ceremonie weer opnieuw gedaan door dezelfde ambtenaar. Dat was een oude buurvrouw van Dirk dus zei vond het erg leuk ons te trouwen samen met haar man hebben ze er iets heel leuks van gemaakt grappig en mooi.

De trouwjurk en het trouwpak: Mijn jurk heb ik gekocht bij De Bruidshoek in leiden. Hele fijne meiden en en ze wisten precies wat bij me paste ik had wel uitgelegd wat ik zocht en twee jurken gepast die ik uitgekozen had maar dat was het net niet en de derde van pronovias dat was hem ik hoefde niet meer over na te denken. Dirk is geslaagd bij ROKA in Rotterdam en is ook heel leuk geholpen door Nicole. Hij wilde een lichtblauw pak en ook Dirk heeft nog een soort zilvergrijs gepast maar toch die lichtblauwe was het! 

De trouwfotograaf: Lillymay de rave - vd Bogert heeft onze foto's gemaakt op het strand van Hoek van Holland. wij kennen elkaar al heel lang en wij wilde niemand anders dan haar op onze dag die afspraak stond als eerste vast. ;) zij is echt een topper je wordt gewoon betoverd door haar foto's en als persoon is ze ook heel leuk neemt geen blad voor der mond en je voelt je gelijk op gemak met haar humor en enthousiasme. 

De trouwringen: De ringen hebben wij bij lucardie gekocht Dirk is chauffeur dus met zijn werk is het veiliger geen ring te dragen dus hij wilde wel een ring maar geen hele dure omdat hij de meeste tijd af zou zijn. Ik wilde graag een ring die ik heel mooi vond dus we hebben gekozen om geen officiële trouwringen te nemen maar te kiezen wat bij ons paste. En dat is heel goed gelukt. Noah kreeg ook een ring hij hoort er natuurlijk ook bij op die dag! 

Het bruidsboeket: Een vriendin van mij haar dochter heeft mijn bruidsboeket gemaakt. Ik wilde heel graag mijn lievelingsbloemen lathyrus maar september is niet meer echt de tijd ervoor maar zij heeft heel erg haar best gedaan en het is gelukt heerlijk geurende lathyrus had ik als boeket. 

De bruidstaart: Een vriendin van ons  Suzan maakt als hobby hele mooie taarten en vorig jaar had ze ook de taart gemaakt en die was zo gaaf dat we zeiden we willen weer dezelfde maar dan wat groter. Hij was supermooi en was heerlijk we hebben genoten de vulling was van champagnecreme super.

Het thema: We hadden niet echt een thema voor de gasten maar zelf hadden we wel alles in beach stijl gedaan zowel thuis als de corsages als de kleur van Dirk zijn pak. Ik wilde zeesterren als corsage dus in Scheveningen bij een souvenirwinkeltje hebben we zeesterren gekocht en daar heb ik magneetjes op gelijmd klaar was de corsage. Het stond zo gaaf iedereen met zo'n zeester op! 

Overige bedrijven: Na de ceremonie hebben wij vlinders losgelaten en iedereen mocht een wens doen! Dat was via het bedrijf vlindergroet. En voor onze ouders en broers en de kids hadden wij als verassing een limo gehuurd die hun naar de locatie bracht dat was het bedrijf limoservice westland.

De ontmoeting: Onze ontmoeting vond plaats in Naaldwijk in de plaatselijke discotheek na heel wat heen en weer sms'en zagen we elkaar weer in Hollywood in Rotterdam toen heb ik Dirk nog thuisgebracht want ik was met de auto en hij had nog geen rijbewijs. De volgende dag ben ik film bij hem gaan kijken en nooit meer weg gegaan. 

Het aanzoek: Het aanzoek was op Hemelvaartsdag we kwamen uit bed ik ging lekker douchen en toen ik beneden kwam hadden Noah en Dirk een hele ontbijttafel gemaakt. Toen hebben we lekker zitten eten en na het eten stond hij op en nam Noah mee naar de gang.. Ik dacht wat gaan ze nou doen.. Toen kwamen ze binnen met allebei een roos en Noah had een shirt aan met mama wil je met papa trouwen..?? Zoooo schattig en toen ging hij op zijn knieën.. Ik zei natuurlijk gelijk Ja!

De dag zelf: Het was een fantastische dag en we hadden heel mooi weer we hebben van begin tot eind genoten wij zouden als bruidspaar om half 1 weg gaan maar zijn ook gewoon tot 1 uur gebleven zo gezellig was het. 

 

Trouwen op het strandcupcakes strandTrouwjurk aantrekkenkind bruidspaarBruidbruidspaarbruid met zoonBruidstaart Bruidsmeisjetrouwringen Trouwvervoertrouwen op het strand

 

Wil jij ook jullie verhaal vertellen? Dat kan! Geef je dan hier op. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

1 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN