Real wedding in Frankrijk

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 22 juli 2015

real wedding

 

Trouwdatum: 18 mei 
Fotograaf: Masha Bakker Photography
Trouwlocatie: Calès

Trouwjurk: De Bruidshoek in Leiden
Trouwpak: Versace
Trouwringen: Eva Schreuder
Budget: €€€ van €€€ Thema: Mint groen en oud roze met chevron

   

De trouwlocatie: Wij zijn in het huis van mijn ouders is Calès getrouwd. Dit is in Frankrijk op een berg met uitzicht over de vallei. De ceremonie was in de tuin en het eten en het feest in de marquee aan de zijkant van het huis.

trouwlocatie frankrijk

De trouwringen: We hebben van onze beide moeders oude gouden familie sieraden gekregen en deze hebben wij samen om laten smelten met daarop het patroon van onze verlovingsringen en het patroon van de kraanvogels die Kevin een keertje voor mij door het hele huis had gezet op Valentijnsdag. Ook is de inscriptie handgeschreven en daardoor super persoonlijke ringen geworden.

DIY:  Jaaaa, ik heb alles zelfgemaakt! Van de trouwuitnodigingen tot de menukaarten maar ook alle decoratie van vlaggetjes, alle signing tot de dessert table. Dat vond ik ook echt het leukste om te doen. Maanden van te voren was ik al bezig met alles ontwerpen, knippen, plakken, voorbeeld tafels maken en natuurlijk ALLE trouwsites afspeuren. Na mijn trouwdag vond ik dit nog steeds zo leuk om te doen dat ik mijn eigen bedrijf hierin ben begonnen: www.bonjourtoyou.nl 

menukaart trouwdag

 

De ontmoeting: 

Wij hebben elkaar ontmoet met uitgaan in Tivoli, Utrecht. Daar kwam iedereen altijd op donderdagavond en toen we mailadressen hadden uitgewisseld begon het chatten op msn tot diep in de nacht. Toen we in de meivakantie de hele week samen optrokken, waren we allebei al tot over onze oren verliefd en wisten we beide: jij bent het!

 

Het huwelijksaanzoek:

We waren op reis in Japan en we zaten in een tempel met monikken voor een nachtje. Ik kwam terug van de wc en Kevin stond ineens in de kamer met een boekje. Hij vertelde dat hij nog een kadootje voor me had omdat we dat jaar 6 jaar samen waren. Het was een boekje over onze relatie met allemaal fotootjes, printjes van onze eerste chats en weet-je-nog momentjes erin, super cute! En ineens was er een vierkant gat in het boek met daarin een ring gestopt en de vraag erbij geschreven: wil je met me trouwen! Omg geweldig natuurlijk en huilen! Maar we zaten in een klooster met papierenwandjes dus echt fluisterend gillen & juichen en mijn ouders bellen haha.

huwelijksaanzoek 

De mooiste momenten van de trouwdag: 

Wat ons het meest heeft ontroerd was het feit dat er zoveel mensen helemaal voor ons naar Frankrijk zijn gekomen. Toen we begonnen met de bruiloft plannen keken we nog voor restaurantjes in het dorp voor 25-30 personen en uiteindelijk moesten we een tent hebben in de tuin voor 85-90 personen omdat er zoveel mensen kwamen, die nergens in die kleine restaurantjes pasten. Het mooiste moment voor ons was dan ook zeker toen wij aankwamen lopen bij het huis en dat iedereen voor het huis stond te wachten op ons. Toen zagen we voor het eerst iedereen op de plek en werd het ons duidelijk hoeveel mensen er daadwerkelijk waren gekomen.

Kevin en ik hebben een First Look gehad met z’n tweetjes. Hij stond onderaan de trap in de tuin te wachten en ik ben van achter aankomen lopen. Ik was ZO zenuwachtig en het moment dat hij zich omdraaide en moest huilen is een moment wat ik nooit zal vergeten, zo mooi.

 firstlook wedding

We hadden van te voren van iedereen gehoord en gelezen dat de dag echt voorbij vliegt en dat je van elk moment moet genieten dus Kevin en ik hebben zeker 3x een momentje gepakt dat we elkaar even vastpakten en dat zeiden: geniet jij ook zo! of dit is HET moment hè! Want voor je het weet is het echt voorbij en ik wilde perse alles meegemaakt hebben en van alles genieten.

real wedding frankrijk

 

Veel vrienden en familie hadden er een vakantie aan geplakt en waren al een weekje van te voren in Frankrijk. Heerlijk weer, lekker zonnen bij het zwembad. Tot de ochtend van onze bruiloft waarbij het met bakken uit de lucht kwam vallen. Zowel de ceremonie als de receptie zouden in de tuin plaatsvinden... Er was natuurlijk wel een plan B om dan echt ALLES in de tent te doen, met veel geschuif tussendoor, maar dat zou zo zonde zijn want het ging juist om het uitzicht natuurlijk! Maar toch lukte het me om mij er niet druk om te maken en we zouden wel zien. En wonder boven wonder klaarde het op en hebben we alle foto’s en de ceremonie buiten kunnen doen en vanaf het moment dat we in de tent zaten, ging het helemaal los buiten tot het moment dat wij onze exit hadden. Dus de weergoden waren echt met ons ;)

 bruidspaar real weddingreal wedding in frankrijkbruidspaarbruidsmeisjes trouwringenfotoboothphotoboothwedding stylingtrouwen in frankrijkreal wedding frankrijkreal wedding in frankrijktrouwringen

 

 

 

 

Wil jij ook deelnemen aan de real wedding? Stuur dan een mailtje naar Merel@jesbv.nl

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN