Real wedding Frank en anne mieke

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 8 augustus 2013

Real wedding

De trouw- en feestlocatie: Wij zijn getrouwd in de ‘Leuterkamer’ van Het Wapen Van Reeuwijk te Reeuwijk. Het feest hebben we de dag er na gegeven in de loods van mijn zwager in Boskoop.

De trouwfotograaf: Stefan Bakker van SBA Photography uit Alphen aan den Rijn, het was zijn eerste echte fotoshoot voor een bruiloft en de foto’s zijn super!!!

De trouwjurk en het trouwpak: De trouwjurk hebben we bij de bruidshoek in Leiden gekocht en het trouwpak bij Odijk in Alphen aan den Rijn.

De trouwringen: De trouwringen hadden we een aantal jaar geleden al gekocht in Bodegraven bij Robert den Haag.

Het bruidsboeket: Het hof van Reeuwijk heeft het bruidsboeket gemaakt, zij hebben ook hun winkel beschikbaar gesteld om de trouwfoto’s te maken.

De bruidstaart: De bruidstaart heb ik samen met twee vriendinnen gemaakt.

De ontmoeting:
Wij hebben elkaar leren kennen tijdens de carnaval, elf jaar later kwamen we elkaar weer tegen tijdens de carnaval. Er ontstond een mooie vriendschap waarna vriendschap overging in vlinders en toch wel heel graag bij elkaar willen zijn. Het werd steeds serieuzer en een paar maanden later kochten we ons huis. In 2004 kwam onze bekroning ons lieve meisje Amy werd geboren. In 2007 namen we de volgende stap… Er kwam nog een kindje aan en we kochten een ander huis. Dit huis werd de basis van ons gezin en in maart 2008 kwam hij dan… Onze mooie zoon Liam

Het aanzoek:
Wanneer Frank mij ten huwelijk zou vragen, zou hij dat doen in Hongkong op The Peak. Aangezien ik niet zo graag in het vliegtuig stap zou er dus nooit een huwelijk komen… Wij hebben veel met het getal 11, 11 is het carnavalsgetal en daar hebben wel elkaar leren kennen, Frank is 11 jaar ouder, we hadden elkaar 11 jaar niet gezien na onze eerste ontmoeting, we kochten een huis uit 1911, het elfde huis van rechts.. en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het carnavalsseizoen 2011-2012 begon voor ons wel heel bijzonder. Op 11-11-11 waren we ook al 11 jaar samen…. Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en Frank een aanzoek gedaan. Hij kwam terug van een avonddienst en wilde in eerste instantie nog even het carnavalsseizoen inluiden. Waarop ik had gezegd dat hij beter maar naar huis moest komen, dat was toch gezelliger… Ik had op de grond allemaal waxinelichtjes klaargezet met 11-11 Marry me… Frank kwam stomverbaasd binnen en wist even niet wat hij moest zeggen maar zei gelukkig JA .

De bruiloft:
Op vrijdag 22 juni was het dan eindelijk zo ver. De bruiloft waar we zo naar uit hadden gekeken. Ondanks dat we al zo lang samen waren ben ik toch vanuit huis getrouwd. Samen met onze dochter (en mijn zusje) heb ik de laatste nacht bij mijn ouders geslapen. Frank bleef thuis samen met onze zoon. De laatste hand werd gelegd aan de versieringen en mijn broer had nog voor een mooie verrassing gezorgd, door de hele tuin hingen hele grote foto’s van onze kinderen en onze kleine neefjes. Dat zag er heel mooi uit. Rond 09:00 uur kwam Nancy, mijn vriendin, om ons haar te doen en de visagiste was er ook voor de make-up. Om 10:15 uur kwam dan het moment dat ik mijn jurk aan mocht.  Amy had haar jurk al aan en zag er echt fantastisch uit. Het leek in de winkel allemaal zo makkelijk om die jurk aan te krijgen… in de praktijk viel het wel wat tegen haha. Gelukkig kwam het allemaal goed en kon Frank naar mijn ouderlijk huis komen. Amy kreeg van Liam haar boeketje bloemen en ik van Frank. Frank en Liam zagen er heel mooi uit, allebei strak in het pak.

De trouwfoto’s hebben we in bij het Hof van Reeuwijk gemaakt. Na het maken van de foto’s kwamen alle gasten bijeen, waaronder ook onze lieve neefjes Joep van 1.5 jaar en van Cas 7 weken ook allebei strak in het pak, bij mijn ouders en vertrokken we met een bus richting Het wapen van Reeuwijk. 15:00 uur, wat een mooi moment… onze kinderen voorop en mijn vader die me naar Frank bracht. Het ging nu echt gebeuren, een lang gekoesterde maar ver weg gestopte meisjesdroom kwam toch uit. Na een geweldige ceremonie, die nog weleens werd onderbroken omdat Liam wat wilde vertellen, hebben we ons Ja-woord gegeven . De getuigen, Hans de beste vriend van Frank en mijn moeder mochten hun handtekening zetten en ook Amy en Liam mochten op een speciaal document hun handtekening zetten. Nu zijn we dan eindelijk meneer en mevrouw Koster.

Na de ceremonie hebben we een leuke rondvaart over de Reeuwijkse Plassen gemaakt en op de boot na het heffen van een glas Champagne hebben we de taart aangesneden. Deze dag hebben we afgesloten met een heerlijk diner in Het wapen van Reeuwijk.

Rond 23:30 kwamen we weer thuis en bleken mijn broer en zusje nog een verrassing te hebben. We kregen een overnachting in het Kurhaus aangeboden, wat gaaf!!! Dus hup weer in de auto en naar Scheveningen, wat een geweldige afsluiter na zo’n mooie dag!

Dat is nog eens wakker worden, een luxe kamer met zeezicht en dan heerlijk ontbijten op het strand in het zonnetje. Mijn ouders kwamen ons met de kinderen ophalen en zo konden we ons gereed gaan maken voor het feest. ’s Middags hebben mijn broer en onze vrienden de loods van mijn zwager omgebouwd tot feestzaal! Het zag er heel mooi uit. De make-up en de haren werden weer gedaan en ik mocht de jurk nog een keer aan! Om 20:00 uur begon het feest en wat voor feest! We hebben echt genoten en kunnen terugkijken op twee geweldige dagen. Mijn zusje heeft het bruidsboeket gevangen dus wie weet…

Real Wedding

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN