Real wedding Ivor en Manon

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 2 september 2015

real wedding

 

Trouwdatum: 8 mei 2015
Fotograaf: Cheeseworks
Trouwlocatie: De partyboot Amersfoort Trouwjurk: D'amore
Trouwpak: Suit Supply  Trouwringen: Juwelier de Tijd
Budget: € van €€€ Brownies: Jillious
   

Vragenkaartjes: Wij hadden ipv een gastenboek vragenkaartjes. Deze waren echt heel goed en leuk ontvangen door de gasten, mooie tekeningen erop en leuke teksten-wensen. Net wat spontaner en leuker om terug te lezen dan een gastenboek.

gastenboek bruiloft

 

Budget: Het scheelt enorm als je gebruik maakt van lokale ondernemers. We hebben geprobeerd om de meeste zaken te laten verzorgen door lokale bedrijven, scheelt sowieso al in de reiskosten en allemaal kleine zelfstandige ondernemers die je op deze manier steunt. 

bruidspaar

  

De ontmoeting: 

Onze eerste ontmoeting was niet gelijk een super romantische liefde op het eerste gezicht ontmoeting. Ivor kwam meedoen in mijn spinninglessen en mijn rol van docente ben ik niet bepaald de mildste. Later raakten we af en toe aan de praat na de les en na een paar maanden kwamen we erachter dat we elkaar toch wel erg leuk vonden. Na wat onhandige drankjes aan de bar op de sportschool kwam daar toch de uitnodiging om bij hem te eten.  Na een leuk etentje, kwam dan eindelijk onze eerste zoen. Vanaf dat moment ging het door allerlei omstandigheden heel snel en woonden we binnen 4 maanden in een hele kleine ruimte samen, wat wonderbaarlijk goed ging. Vanaf augustus 2014 zijn wij trotse ouders van Vince.

 

Het huwelijksaanzoek:

Het huwelijksaanzoek verliep anders dan Ivor in gedachten had. Het was 2e kerstdag 2013. Tijdens een training vroeg hij aan mij of de muziek zachter mocht, wat ik al vreemd vond. Op het moment dat ik wegloop om de muziek zachter te zetten, zag ik in mijn ooghoeken hem omlaag gaan. In de veronderstelling dat hij niet lekker werd, begon ik hem al in een halve stabiele zijligging te gooien waarbij hij enorm tegenstribbelde. Het kwartje viel toen pas. Hij zat op één knie en hield de meest romantische speech (toen, die op de trouwdag zelf is nog mooier) en uiteraard heb ik ja gezegd!! Nog mooier was het dat ik toen al zwanger bleek te zijn. We hebben toen besloten eerst te genieten van elkaar en aanstaand ouderschap en daarna een leuk trouwfeest te plannen.

                                                                                                                                                                                                

 

De mooiste momenten van de trouwdag: 

 

Wij wilden onze dierbaren en onszelf gewoon een topavond gunnen, zonder gestress om op tijd op verschillende locaties te zijn. We zijn rustig met zijn drietjes opgestaan, ik ben in de middag naar de kapper gegaan (’s nachts bedacht ik me dat een proefkapsel misschien wel handig was geweest) maar mijn vaste kapster kent mij toch het beste en heeft schitterend werk geleverd. Vervolgens ben ik naar mijn ouders gegaan om me daar aan te kleden. Mijn moeder woont ook in haar ouderlijkhuis. Ik vond het heel mooi om daarvandaan ook te trouwen, net zoals zij heeft gedaan!

 

En toen kwam voor mij een van de mooiste en spannendste momenten van die dag hoe zou Ivor mij vinden…Dat moment dat je de trap afkomt is gewoon magisch, mijn grote liefdes stonden onderaan de trap zo te stralen en je voelt je dan zó mooi en happy! Als ze dat gevoel in een potje zou kunnen stoppen zou er een hoop minder ellende op de wereld zijn!

 

Na wat foto’s in de tuin, bij een fabriek en in de sportschool, wat voor ons een bijzonder plekje is, hebben we thuis wat gegeten. Ivor is daarna de gasten al gaan ontvangen en ik ben met mijn vader naar de Partyboot gegaan, daar staan wachten en op de klanken van All off  me de boot opgekomen. Dat was echt zo leuk, om dan binnen te komen en je gasten zo te zien! Na een hele leuke ongedwongen plechtigheid, mochten we eindelijk kussen op a beautifull day, weglopen op Happy en na proosten en brownie eten, feesten en dansen tot 1 uur. Ik kan werkelijk niets bedenken wat ik anders had willen doen. We hebben met iedereen veel lol gehad, mensen hebben enorm gebruik gemaakt van de fotokist, dit hadden wij als bedankje.

 

Ik heb altijd geroepen ‘na mijn 30e ga ik echt niet meer trouwen’. Nu ben ik vlak voor mijn 40e in de voor mij meest mooie jurk getrouwd en hebben we echt een topdag gehad!

 

                                                                    

 bruidspaar trouwenbierviltjes trouwenbruidspaar bruidsboekettrouwringentrouwpakbruidbruidspaarfotokisbrownies trouwenreal weddingopeningsdansbruidspaar getrouwd

 

 

 

 

Wil jij ook deelnemen aan de real wedding? Stuur dan een mailtje naar Merel@jesbv.nl

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 12 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN