Real wedding Mark en Mariëtte 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 10 november 2013

In deze real wedding vertellen Mark en Mariëtte hun verhaal. Zij trouwden op 7 augustus. 

 real wedding

 

De trouw- en feestlocatie: Op 7 augustus 2013 om 15.00 uur zijn wij getrouwd in de de blauwe zaal van het kasteel te Lisse, een heel erg mooie locatie als je van romantisch en sjiek houdt. In eerste instantie zouden we op het gazon trouwen, maar door het weer kon dit helaas niet doorgaan. We werden wel super geholpen, er werd meegedacht met de mogelijkheden en het was tot op het laatste moment mogelijk om toch nog te wisselen naar buiten of naar binnen. Ook hadden we echt een hele leuke ambtenaar en die iedereen heeft laten genieten van de ceremonie. Het diner hadden we in het Witte Paard te Nootdorp en de receptie en het feest in de Brasserij in Delft, waar de dag-gasten ook zijn begonnen met een lunch. Allebei hele mooie locaties met veel sfeer. 

De trouwfotograaf: Onze trouwfotografen waren Masha Bakker uit Arnhem en Sjanna den Hartigh uit Papendrecht. De trouwreportage is gemaakt door Masha en vond plaats in en rondom het Kasteel. We hebben haar gevonden op internet en waren meteen verliefd op haar manier van fotograferen. Sjanna is mijn tante en omdat we twee begin-locaties hadden vonden we het ook leuk om op beide locaties een fotograaf te hebben. Ze hebben allebei prachtige foto’s gemaakt met oog voor detail. We zijn super blij met het resultaat!

De trouwjurk en het trouwpak: Mark heeft zijn trouwpak bij ROKA in Rotterdam gekocht en Mariëtte heeft haar trouwjurk bij Giovanna bruidsmode in Mijdrecht gekocht. We zijn heel goed geholpen en ze hadden bij beide zaken oog voor wat bij je past en wat je leuk vindt. 

De trouwringen: De trouwringen hebben we laten maken bij D’or Gabriëlle goudsmid en zelf ontworpen. 

Trouwvervoer: Voor onze trouwdag hebben we een witte Engelse dubbeldekker gehuurd bij trouwvervoer.nl

Thema: Ons thema voor de grote dag was ‘a touch of pink and silver’. Het resultaat hiervan was heel erg leuk! 

DIY: De bedankjes hebben we zelf gemaakt van een zakje M&M’s, (Mark en Mariët) met daaraan een zelf gemaakt bedankt-kaartje. Ook het receptieboek hebben we zelf gemaakt, althans, het was een groot hart van steigerhout, daar hebben we linten aan bevestigd en daaraan konden de kasten een kaartje met hun persoonlijke boodschap hangen.

Het budget: Ons budget was in eerste instantie 10.000 euro, maar we hebben uiteindelijk ongeveer 15.000 euro besteed, waarvan we 11.000 euro zelf hebben betaald en het overige waaronder de jurk en het pak en het trouwvervoer gekregen hebben. 

De ontmoeting: Mark en ik hebben elkaar ontmoet op een camping in Voorthuizen en vonden elkaar voor 2009 écht niet leuk. Maar in augustus 2009 is de vonk overgeslagen tijdens een thema-feest waar we in het nep trouwde en op 7 augustus 2009 hebben we een relatie gekregen en waren we onafscheidelijk. 

Het aanzoek: Het aanzoek was twee jaar ervoor, op 1 augustus 2011 op de Chain Bridge in Budapest. We hadden al heel de dag door de stad geslenterd en ik wilde eigenlijk een avondje lekker in het hotel blijven. Maar Mark had iets heel anders in zijn hoofd en wilde natuurlijk persé nog weg. Na een kleine discussie zijn we toch nog op pad gegaan en dat was achteraf gezien natuurlijk een super goede keuze. Toen we na heel lang lopen eindelijk bij de brug aankwamen waren de lichtjes nog uit en hierdoor werd Mark als maar zenuwachtiger. We waren al bijna aan het einde van de brug en daar ging hij, op één knie. ‘Lieve Mariët, precies twee jaar geleden zijn we voor de grap in het nep getrouwd en dat vond ik zó leuk dat ik je dit wil vragen; wil je met me trouwen?’ Ik zei natuurlijk ‘JA’ en gelukkig gingen de lichtjes van de brug aan. 

De bruiloft: Onze trouwdag was een dag om nooit te vergeten en dan spreken we echt niet alleen voor onszelf. Ik vond het heel bijzonder dat mijn overgrootvader van 88 de hele dag aanwezig mocht zijn en ik hem echt heb zien genieten van de bruiloft van zijn achterkleindochter. We hebben genoten van elk moment en alles was zoals we wilden. 

 

trouwjurktrouwdag bruidspaartrouwringenhuwelijktrouwvervoertrouwkaartde kustrouwschoenentrouwen in delft

 

Wil jij ook jullie verhaal vertellen? Dat kan! Geef je dan hier op. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN