Real Wedding Melvin en Lianne

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 22 december 2017

2017 is bijna ten einde en dat betekent dat we toch altijd even terugblikken op het jaar. Dat doen we deze keer heel graag met de Real Wedding van Melvin en Lianne. Zij trouwden op 15 juli 2017 en toen fotografe Anouk Wubs de foto's instuurde wisten we meteen dat we deze dolgraag met jullie willen delen. Wat een heerlijke bruiloft! Lianne vertelt hun love story. 

Wat is jullie liefdesverhaal?
Melvin en ik hebben elkaar leren kennen in de kroeg. Heerlijk origineel. Ik was degene die hem aansprak nadat ik al mijn moed bij elkaar had verzameld. Ik dacht hem namelijk te herkennen van iets en was ervan overtuigd dat we al eens eerder hadden gesproken. Ik kon mij maar niet bedenken waarom ik niet wat meer energie in hem had gestoken. Toen ik hem eenmaal aansprak bleek dit echter totaal niet te kloppen! Ik stond op het eerste moment dus ook behoorlijk voor paal. Maar Melvin kon de humor er gelukkig wel van inzien en zo raakten we aan de praat.Daarna zijn we gaan daten en al gauw raakten we gek op elkaar en kregen we een relatie. Na 5 maanden woonden we echter al samen. Als het goed zit, zit het goed! Nu zijn we inmiddels getrouwd en 5 jaar samen. In januari verwachten we ons eerste kindje! Ons geluk kan niet op.

Hoe is het aanzoek gegaan?
We waren op reis door Maleisië en Borneo. Een groot avontuur. We sloten onze reis af op een paradijselijk eiland: Lankayan op Borneo. Op een avond wilde Melvin mij meenemen naar een prachtige plek op een steiger om de zonsondergang te fotograferen en samen te genieten. De camera kwam echter nooit uit de tas, maar wel een hele mooie ring! Op dat moment ging hij op zijn knieën en vroeg hij mij ten huwelijk! Een prachtig moment!

Hoe hebben jullie inspiratie opgedaan voor de bruiloft? 
Ik heb werkelijk alles afgestruind naar leuke ideeën. Ik vond dat zo leuk! We zijn ook samen naar een trouwbeurs geweest in Groningen. Etsy heeft veel leuke ideeën en juist de onbekende webshops bieden vaak zeer leuke originele dingen. Ook Pinterest was mijn grote vriend.

Kunnen jullie iets vertellen over het thema/de sfeer van de bruiloft?
We wilden heel graag een romantisch / Italiaans achtige bruiloft waarbij zoveel mogelijk vrienden en directe familie betrokken waren. Wat we vooral heel graag wilden was het buiten te vieren. Helaas is dat in Nederland vaak een gokje. Tot de dag van te voren was het onzeker wat het weer ging doen. Hier hebben we wel even wat slapeloze nachten door gehad. In de ochtend regende het nog even, maar daarna trok alles open en zijn we in de zon in de boomgaard getrouwd. Wat waren we blij!

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

Waarom ben je zo gek op hem?
Melvin is heerlijk nuchter en heeft tegelijkertijd veel humor. Samen hebben we vaak de grootste lol. Daarnaast is hij net als ik avontuurlijk ingesteld en dol op reizen. Als ik vastloop is hij mijn rots in de branding. Daarnaast vertrouw ik hem voor de volle 100 %. Dat geeft mij een heerlijk rustig gevoel. Hij is er altijd voor mij en ik zie hem als de ideale vader voor mijn kind.

Waarom ben je zo gek op haar?
Lianne is een mooie, spontane en sociale vrouw die altijd het beste met iedereen voor heeft. Ze denkt altijd eerst aan een ander voordat ze aan zichzelf denkt. Ze heeft ongelofelijk veel humor en we kunnen altijd met elkaar lachen. Een vrouw voor het leven! Met een kleintje op komst, is ons geluk compleet!

Hebben jullie de eigen geloftes geschreven? 
Ja, dit vonden we heel mooi om te doen. In je eigen woorden vertellen waarom je die dag trouwt en kiest voor elkaar. Dat was ook echt een heel speciaal en mooi moment. 

Wat is jullie favoriete herinnering aan de bruiloft?
De ceremonie in de boomgaard. Het was allemaal echt magisch. De sfeer, de mensen, de geloften, de muziek en elkaar voor het eerst zien. Wat een gaaf moment is dat! We hadden een nummer van the script uitgekozen: Never seen anything. Daarmee kwam ik met mijn vader aangelopen. Echt een kippenvel moment!

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

Vertel over dé jurk!
Hier was ik al heel vroeg mee bezig. Ik had aardig in mijn hoofd wat ik wilde en ik heb alles online en in magazines afgestruind. Ik had al een paar afspraken staan bij bepaalde bruidszaken tot ik in een tijdschrift een jurk zag van Diane Legrand. Dit is hem, dacht ik meteen! Ik ging direct opzoek naar de plek waar ze de jurk verkochten. Uiteindelijk koos ik voor de zaak die het meest in de buurt lag. Het was de eerste bruidzaak die ik bezocht en ik had een aantal vriendinnen en mijn moeder meegenomen. Ik trok de jurk aan en het was direct klaar. Ik had mijn jurk gevonden! Iedereen was het er ook unaniem overveens. Ik heb nog wel wat andere jurken gepast, maar die haalden het lange na niet bij deze! Ik had de jurk gevonden, dat gaf mij wel een beetje rust!

trouwblog real wedding bruiloft trouwen

Hebben jullie advies voor bruidsparen die nu bezig zijn met het plannen van hun bruiloft?
Het klinkt cliché en waarschijnlijk is het ook zo, maar GENIET. Voor je het weet is het weer voorbij. De trouwdag vliegt echt om. Maar geniet ook na door er na afloop veel met elkaar over na te praten en eventueel met anderen erbij. Je hoort van elkaar en van anderen dan nog zoveel leuke dingen! Zo duurt je bruiloft stiekem nog wat langer!

Waar hebben jullie het meest op gelet bij het uitkiezen van de leveranciers?
Toch wel een beetje de prijs en de recensies. Het is soms lastig keuzes maken. Er is zoveel leuks te vinden, maar vaak hangt overal ook een behoorlijk prijskaartje aan. Ik vond het leuk om een balans te vinden tussen DIY en het inhuren van leveranciers. Daarnaast hadden we een geweldige ceremoniemeester die ons overal mee hielp en geweldige ideeën had.

Locatie: Landgoed Lemferdinge

Fotograaf: Anouk Wubs Photography                     

Styling: Bruidspaar samen met Vier Verhuur

Bloemen: Flowers and Living

Trouwjurk: Diane Legrand

Trouwpak: Roka

Trouwringen: Juwelier Hazekamp

Bruidstaart: Cakewish

 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 5 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN