Real wedding Michael en Linda

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 20 juni 2014

In deze real wedding lees je het verhaal van Michael en Linda. Zij trouwden op 9 mei 2014.

 Real wedding

 

De trouwlocatie en het trouwfeest: We zijn getrouwd in de Anna Paulownazaal van het Paleis Raadhuis in Tilburg. Daarna hebben we de receptie, de toast, het diner en het feest gevierd op landgoed Huize Bergen in Vught. Een geweldig mooie locatie met veel privacy en heel veel opties. En niet te vergeten super vriendelijk personeel!

De trouwfotograaf: Onze fotografe was Grietje Grootenhuis van G2 fotografie. Ondanks het wisselende weer heeft ze geweldige foto's gemaakt van onze bijzondere dag. We hebben foto' s gemaakt bij de Sint Jan in Den Bosch, op een oude kazerne in Vught en op landgoed Huize Bergen zelf.

De trouwkleding: Mijn trouwjurk was van het merk Ladybird en komt van Jenny's bruidsmode in Rijen. Topservice en vriendelijk personeel. De schoenen van Hogan heb ik bij Mayke schoenen in Oisterwijk gekocht. Michael trouwde in het ceremonieel tenue van de geneeskundige troepen van de koninklijke landmacht  's Avonds had hij een ander pak aan, dit mooie pak kwam van Roka in Tilburg. Een mooie winkel met erg veel keuze.

 

Overige trouwleveranciers: 

Bruidsboeket: Flowersz

Bruidstaart: Cake5

Ford Mustang: RPM Events

 

DJ: Moves and Grooves

Haar en make-up: Joy Visagie 

DIY: De Enveloppendoos en de bedankjes hadden we zelf gemaakt, voor de rest was alles gekocht. De enveloppendoos bestond uit twee opbergdozen op elkaar van de Blokker. Deze waren al mooi in het juiste thema, liefde. Door een gat in de bodem van de bovenste doos te snijden hadden we een mooie hoge enveloppendoos waar ook gewoon de deksel vanaf kon.

De bedankjes bestonden uit bad eendjes (1 militair, 1 agent) een stuk jute eromheen en een touwtje met een bedankkaartje.

Het budget: €12.000,-

 

De ontmoeting

We hebben elkaar ontmoet via een gemeenschappelijke vriendin. Hij zat in Afghanistan op missie en ik in Nederland. We hebben veel gebeld toen hij daar zat. Hij heeft me zelfs een bos bloemen gestuurd toen hij nog op missie was. Direct na zijn terugkomst is hij naar mij toegekomen, het was liefde op het eerste gezicht en vanaf dat moment waren we onafscheidelijk. Dit was op 15 augustus 2010.

 

Het aanzoek:

Hij wist dat ik niet van veel poes pas hield en koos daarom voor een mooie datum. Op de laatste Koninginnedag en de dag van de abdicatie, 30 april 2013 ging hij op zijn knieën in onze huiskamer. Toen ik zijn handen voelde trillen wist ik dat hij het meende, vol trots en blijdschap heb ik dan ook ja gezegd.

 

De bruiloft:

De gehele dag was perfect. Ondanks het afwisselende weer wat af en toe tijdens de fotoshoot best stressen was , hebben we genoten van de dag. We vierden de dag met onze directe familie en beste vrienden wat erg intiem was. We waren erg trots dat we ook collega's en vrienden in militair tenue die dag bij ons mochten hebben waardoor de bruiloft nog meer bijzonder werd. Alles verliep volgens plan en het feest was top! Bijna al onze vrienden en familie konden hierbij zijn en bleven ook allemaal tot de laatste minuut. We hebben een geweldige dag gehad, iets waar we altijd vol trots en met een brede glimlach op terug kunnen kijken. En dit gaat zeker lukken met de geweldige trouwfoto' s! 

 

real wedding trouwschoenenReal wedding tilburgreal wedding make-upreal wedding bruidegomreal wedding bruidspaarreal wedding bruidreal wedding vughtreal wedding den boschreal wedding locatiereal wedding trouwlocatiereal wedding tuinreal wedding bloemreal wedding

 

Opgeven Real Wedding:

Willen jullie ook je verhaal vertellen in onze real wedding? Geef je dan hier op!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN