Real Wedding Nadine en Joris 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 22 februari 2016

bruiloft nadine en joris

 

Trouwdatum: 3 oktober 2015
Fotograaf: Flitsend Fotografie 
Trouwlocatie: de Commanderije Trouwjurk: Giovanna Bruidsmode 
Trouwpak: Roka Trouwringen: Juwelier Peereboom  
Bloemen: Bloemenboutique Nicole  Bruidstaart: Bakker Wammes 
   

DIY Wij hadden voor het diner geen tafelindeling gemaakt maar iedereen mocht zitten waar hij/zij wilde. Maar om het toch wel een beetje leuk te houden hebben wij vóór het voorgerecht iedereen lootjes laten trekken. De lootjes waren wit met hartjes eruit gedrukt en er zat een lintje aan. Op alle lootjes heb ik zelf de nummers geschreven. Joris en ik hadden wel een vaste plek dus op onze ‘lootjes’ had ik Mr. van der Wilt en Mrs. Van der Wilt op geschreven.

Ook hebben wij een logo laten maken die op onze uitnodiging, taart en gastenboek stond.

diy naamkaartjes

 

De ontmoeting 

Op 16 juli 2011 vierde mijn broertje zijn verjaardag. We zijn toen rond 2 uur ’s nachts met een groepje naar het dorp gefietst omdat we trek hadden in een broodje shoarma. Helaas was de shoarmaboer al gesloten en zijn we de naastgelegen kroeg (nu restaurant) ’t Rechthuis ingedoken. Daar ging ik op de biljarttafel zitten. De jongen van de Primera kwam naast mij zitten en wij raakten in gesprek. Toen kwamen zijn vrienden erbij staan en daar werd ik aan voorgesteld. Dus ook aan Joris. Het was voor mij geen liefde op het eerste gezicht, ik was hem alweer vergeten. Totdat ik de volgende dag een vriendschapsverzoek kreeg op Facebook van Joris van der Wilt. Ik accepteerde deze want zijn gezicht kwam me bekend voor van ’t Rechthuis. Voor de zekerheid vroeg ik via Facebookchat of hij zaterdag ook in het rechthuis was. Dat was het begin van een lange chat...

 

Het aanzoek

Wij waren op vakantie met twee vrienden in Florida, Amerika. We deden daar een roadtrip. Onze derde bestemming was Marco Island. We zaten daar in een prachtig hotel aan het strand.

Op 14 november 2014 hebben we lekker aan het zwambad gelegen. Ineens was Joris weg en hij kwam na ruim een uur pas terug. Hij was ‘even’ gaan wandelen. Ik vond het maar vreemd dat hij zo lang weg was geweest zonder iets te zeggen. Voor die avond hadden Joris en onze vriend Marco een sunset boat met diner gereserveerd. Daar hebben we een fijne avond gehad.

Na de sunset boat was het plan dat we wat gingen drinken in de hotel bar. Joris vroeg mij mee te gaan naar het strand om daar nog wat foto’s te maken samen. Ik vond het eigenlijk een beetje vreemd aangezien het al donker was en vrij koud. Maar onze vrienden zeiden dat ik maar mee moest gaan, dus ik zei dat ze voor mij maar alvast een appel/caramel martini moesten bestellen.

Dus Joris en ik liepen samen naar het strand. Daar maakten wij een wandeling. Ineens ging Joris stilstaan en sloeg hij zijn armen om mij heen. Hij zei dat we het samen erg fijn hebben en dat de vakantie tot nu toe ook super was. Daarna zei hij dat hij de vakantie nog specialer ging maken. Voor ik het wist ging hij op zijn knie en vroeg hij of ik met hem wilde trouwen! Ik begon meteen te huilen van geluk, natuurlijk wilde ik dat! Dus zei ik volmondig JA! Toen schoof Joris een prachtige ring om mijn vinger (die ik op dat moment alleen maar wazig zag door alle tranen).

Terug in de lobby zaten onze vrienden op ons te wachten en feliciteerden ons.

In de hotelbar hebben wij geproost met Moët & Chandon Champagne en kregen wij lekkere aardbeien met chocolade van het hotel. Daarna hebben wij (ook al was het midden in de nacht in Nederland) gefacetimed met onze ouders. Zij bleken het allemaal al te weten! Joris was al een tijd terug samen met zijn moeder een ring uit gaan zoeken (onder het mom van dat het druk was op het bedrijf) en ook bij mijn ouders geweest om te vragen of zij erachter zouden staan als hij mij ten huwelijk zou vragen!

 

De mooiste momenten van de dag

Het is erg moeilijk kiezen, want de hele dag heb ik genoten van alle mooie momenten! Maar als ik er één moet kiezen vind ik dat wij elkaar voor het eerst zagen. Joris had alle gasten ontvangen in het kasteel en ging met hen naar de commanderije toe waar de ceremonie zou plaats vinden. Ondertussen reed ik met mijn vader in de koets een rondje door Montfoort. Aangekomen bij de Commanderije hielp mijn vader mij uit de koets, ging de muziek aan(Sky full of stars van Coldplay) en liepen wij naar binnen. Doordat er zoveel mensen waren, de muziek en Joris die er super mooi uit zag (en enorm zenuwachtig was) begon ik meteen te huilen van geluk! Het was zo mooi om naar Joris toe te lopen en weggegeven te worden door mijn vader.

Ik keek het meest uit naar het moment dat ik Joris zou zien. Ik had hem nog nooit eerder in pak gezien en we wisten allebei niet wat de ander aan zou hebben. Het moment was uiteindelijk nog mooier dan dat ik had verwacht.

 real wedding nadine en joris

 

De trouwdag 

Joris en ik zijn de dag samen begonnen met een ontbijt verzorgd door de ontbijtservice. Om 8 uur ben ik samen met mijn moeder, zus, schoonzusje en schoonmoeder naar de kapper gegaan. Zodra iedereen netjes in de make-up zat en de haren netjes zaten, zijn we naar mijn ouderlijk huis gereden waar ik mijn jurk heb aangedaan.

real wedding nadine en joris

Daarna was het tijd om met de oude Rolce Royce naar Montfoort te gaan. Mijn vader en ik zijn daar in het hotel gaan zitten om even te wachten op het seintje dat we in de koets konden. Daarmee zijn wij naar de Commanderije gereden waar de ceremonie plaatsvond. Daar zagen Joris en ik elkaar dus voor het eerst. Wat een prachtig moment was dat!

real wedding nadine en joris

De Commanderije heeft al een romantische sfeer, dus hebben wij er alleen bloemstukken en een wit hart met allemaal kleine ballonnen en rode gerbera’s erin toegevoegd.

real wedding nadine en joris

De BABS was Dirk Zeelenberg, hij had een erg leuke en mooie speech. Na de ceremonie zijn Joris en ik in de koets gestapt waarna wij op het terras van het kasteel de taart&toast hielden. Daarna de fotomomenten met familie en vrienden. Waarna wij naar een privé tuin zijn gereden voor de bruidsreportage.

real wedding nadine en jorisreal wedding nadine en joris

Toen was het tijd voor het heerlijke diner waarna er een groot feest volgde.

Mijn vader zong als toegift nog ‘Wees zuinig op mijn meissie’!

real wedding nadine en jorisreal wedding nadine en joris

real wedding

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 9 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN