Real wedding Nick en Lianne

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 14 augustus 2015

real wedding

 

Trouwdatum: 15 mei 2015
Fotograaf: Debby Elemans Photography
Trouwlocatie: Hofje van Mevrouw van Aerden  Trouwjurk: Taft&Tule 
Trouwpak: Vallen mode Trouwringen: Ed Nobel
Bloemen: Bloem&Zo by Ilse  Trouwveroer: Trouwporsches
 Thema: With a touch of fuchsia pink  Budget: €€ van €€€

Foto locaties: De foto's zijn bij Lianne haar ouders thuis op de boerderij(Groene Hofstee) in Hei-en Boeicop gemaakt. Daarnaast ook in Wijk bij Duurstede bij het kasteel ‘Duurstede’ en de ‘Mazijk’(Lange laan met lindebomen) in Wijk bij Duurstede.

 

Trouwpak: Het trouwpak en de schoenen zijn met veel details volledig op maat gemaakt. Bij de gilet zijn 5 in plaats van 4 knopen aangebracht en dit geld ook voor de knopen van het jasje. Dit in verband met de vele vijven in onze trouwdatum.

trouwpak

 

DIY: Wij hebben veel zelf gemaakt en ontworpen zoals: een stempel die wij als logo gebruikten om meerdere plekken terugkwam zoals op onze enveloppen, flesjes die we uitdeelden en op de bedanktfoto. Daarnaast heb ik ook zelf mijn ringkussen gemaakt en de autolintjes. 

DIY BRUILOFT

 

De ontmoeting: 

Wij hebben we elkaar op koninginnendag in 2010 leren kennen. Op onze trouwdag hadden we bijna 5 jaar een relatie met elkaar.

Een vriend van Nick is getrouwd met een nicht van Lianne en hij had bedacht samen met zijn schoonzusje dat we misschien wel bij elkaar zouden passen. Echter houden we beiden niet van koppelpogingen en hielden we dus de boot af. De avond erop waren we er toevallig beiden weer en toen begon er iets meer te komen. We zochten elkaar op op Hyves(Ja, dat bestond toen nog) en bleken elkaar al toegevoegd te hebben en toen kwam van het één het ander…..

 

Het huwelijksaanzoek:

We hadden het er al eens over gehad dat we wilden trouwen maar niet wanneer. We wisten niet precies wat het eventueel zou kosten en of de bruiloft hierdoor uitgesteld zou moeten worden. Beiden waren we het erover eens dat wat we wilden ook moest kunnen tot op zekere hoogte uiteraard.  Op een gegeven moment vroeg Nick  waarneer zou je willen trouwen? Toen hebben we gekeken naar leuke datums en toevallig viel 15 mei 2015 op een vrijdag dus ideaal voor ons! We waren in januari 2014 al aan het plannen wat overigens niemand wist. Eis van Nick was dat het pas verteld werd als hij mij gevraagd had. 14 februari 2014(Valentijnsdag) ging Nick op zijn knieën met een rode roos en verlovingsring in ons huisje.

                                                                                                                                                                                                

 

De mooiste momenten van de trouwdag: 

We zagen elkaar voor het eerst in trouwkleding toen Nick, Lianne ophaalde bij haar ouderlijk huis. Dit was voor Lianne één van de mooiste momenten. Omdat ze zo graag wilde weten of Nick haar jurk echt mooi/bijzonder vond. En hij vond de jurk natuurlijk heel mooi en vooral gaaf!

Ook de kerkdienst waar Lianne haar vader haar weggaf op ‘Nothing really matters’ van John Legend. En live gezongen door een collega van Lianne: ‘Mag ik bij jou schuilen’ van Claudia de Breij vonden we beiden erg bijzonder.

kerkdienst trouwen

 

Leuke feitjes:

  • We hadden bijna 5 jaar een relatie op 15-05-2015 en de kerkdienst begon om 15.15.
  • We hebben beide 3 achten in onze geboortedatum: Nick08-08-1987 en Lianne 18-12-1988.
  • We elkaar al veel eerder hadden kunnen tegenkomen en we zelfs samen op een verjaardag hebben gezeten, waar we elkaar niet opgevallen zijn.

                                                                    

 trouwkaart trouwschoenen rozetrouwschoenen bruidegombruidspaartrouwvervoer bruidspaar koeiencorsagestrouwpaktrouwpakbruiloftbruidsboeketsnoepjes bruiloftbruidspaartrouwringenreal weddingbruidspaar getrouwd

 

 

 

 

Wil jij ook deelnemen aan de real wedding? Stuur dan een mailtje naar Merel@jesbv.nl

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 8 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN