>

Real wedding Paul en Chrissie

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 18 oktober 2014

'Femke en ik werden om 11.30 uur door Paul en Luuk opgehaald met onze trouwauto, een witte Fiat 500 cabrio, deze was versierd met roze strikken en onze namen en de trouwdatum erop. Samen met familie en een aantal buren hebben we champagne getoost in de voortuin ‘op een mooie dag’. Hoe deze mooie dag eruit zag lees en zie je in deze real wedding! 

real wedding

 

De trouwdatum: Op 18 April 2014 j.l zijn we getrouwd.  We zochten een vrijdag in 2014 waarop we wilden trouwen waaraan een lang weekend gekoppeld zat , we hadden de keus uit het paasweekend of het pinksterweekend. Aangezien de vrijdag voor het paasweekend in dezelfde week viel  als 15 April, de dag waarop  we  12 jaar een relatie hebben is uiteindelijk gekozen voor de trouwdatum  18 April 2014. Dat het dat weekend Pasen zou zijn is tijdens onze bruiloft niet onopvallend gebleven, we hadden namelijk een prachtige wensboom staan waarin alle gasten door middel van een wens voor ons op te schrijven,  op een roze wenskaartje, in de wensboom konden hangen. Deze wensboom was dan ook helemaal versierd in paas stijl met roze hartjes hangertjes erin.  Op het einde van de avond na ons feest kregen alle gasten een bedankje namens ons, een roze organzazakje gevuld met chocolade paaseitjes in diverse smaken. En zo hadden we het paasweekend in onze bruiloft verwerkt zitten.

De Trouwlocatie:  Eigenlijk was al vrij snel duidelijk dat we graag op een strandlocatie wilden trouwen. We hebben het nog even over trouwen in het buitenland gehad echter dit liep in de papieren en dus gingen we op zoek naar een hippe strandlocatie in Noord Brabant.  Toen we op kennismakingsgesprek kwamen bij beachclub Sunrise te Best  en we de locatie gingen bekijken waren we beide op slag verkocht.  Na alles te hebben bekeken kozen we voor zaal Sunset. Deze zaal is ingericht met Oosterse invloeden en een prachtige houten vloer. Het afgeschermde buitenterras dat grenst aan het strand met uitzicht op het water geeft je  het gevoel alsof je ergens op een tropische bestemming trouwt.  Omdat het sinds een paar jaar ook mogelijk is om op deze prachtige locatie te trouwen was de keuze voor ons vrij snel gemaakt om de gehele trouwdag te houden bij beachclub Sunrise. Zo hadden we dus de trouwceremonie, de taart aansnijden, het borrelen, een bbq en daarna ons feest allemaal op dezelfde locatie gehouden. Iets waar we tot op de dag van vandaag nog steeds erg  tevreden op terug kijken. Je hebt zo op deze manier een stuk minder stress en zeker als je kindjes hebt is het erg fijn dat je niet telkens  van hier naar daar hoeft te rijden.

real wedding

De trouwfotograaf: Onze fotoreportage is geschoten door Gisela  en deze is op onze trouwlocatie zelf gemaakt. Op deze locatie zijn er zowel binnen als buiten diverse mogelijkheden om foto’s te maken. Buiten op het strand  staan er de ligbedden en parasols en  natuurlijk is het strand  tropisch aangekleed met een bar en palmbomen.  Binnen zijn er diverse zalen met ieder een eigen thema. En wat het extra aantrekkelijk maakt is natuurlijk het water. 

De trouwkleding: Chrissie heeft haar trouwjurk gekocht bij De Bruidsmodezaak in Rosmalen. Ik was op zoek naar een hippe, sexy jurk tot de kuiten omdat we op een strand locatie zouden gaan trouwen en omdat ik graag fuchsia roze pumps onder mijn jurk wilde die er op deze manier eronder uit knallen. Al vrij snel kwam ik samen met de verkoopster uit op een prachtige jurk van Rembo Styling alleen deze hing er in het zwart terwijl ik echt een ivoorkleur jurk zocht. Omdat ik die jurk helemaal te gek vond heb ik deze in het ivoorkleur laten bestellen. Toen de jurk eenmaal binnen kwam heb ik deze direct gepast en was ik op slag verkocht! Bij De Bruidsmodezaak heb ik bijpassende trouwpumps uitgezocht van Elsa Coloured Shoes en deze hebben zij voor mij in het fuchsia laten spuiten. De pumps waren niet alleen prachtig ze zaten ook heerlijk!

Paul heeft zijn trouwpak gekocht bij Estivo in Veghel.  Meteen bij binnenkomst zag hij een fuchsia kleur stropdas hangen en samen met de verkoper heeft hij daarbij een prachtig Italiaans design trouwpak bij uitgezocht.  Omdat wij als thema de kleuren fuchsia-wit en grijs(zilver) hadden is het uiteindelijk een grijs pak geworden met daarbij grijze schoenen met roze veters. 

Voor onze kinderen, Luuk en Femke , hebben wij de trouwkleren gekocht bij mooie-kleertjes.nl. Zij verkopen hele mooie, hippe en betaalbare trouw en feestkleren voor kinderen online maar hebben ook een winkel in Utrecht die je kan bezoeken.

De trouwringen: Onze trouwringen hebben we gekocht bij juwelier Ton van Grinsven in Den Bosch.  Het is een prachtige set ringen van het merk Breuning. We wilden graag aparte en sjieke ringen. Onze ringen zijn van zwart en witgoud (black&white collectie) waarvan de damesring belegd is met  6 diamantjes. 

De bloemen: Ik wilde heel graag een polscorsage in plaats van een bruidsboeket.  Een polscorsage is niet alleen hip en trendy maar je hoeft er ook niet de hele dag mee te sjouwen .  Omdat ons thema ‘roze’ was heb ik voor fuchsia-roze bloemen gekozen zodat ook de polscorsage qua kleur eruit zou knallen. Dezelfde soort roos die ik op mijn polscorsage had zitten heeft de visagiste ook in mijn haren gestoken als een soort van haarcorsage.  Ik heb een paar weken voor de bruiloft de bloemen voor de polscorsage zelf uitgezocht bij een bloemist in Rosmalen zodat ik zeker wist of ze ook daadwerkelijk bij mijn jurk en mijn roze pumps eronder zouden passen. Paul wist natuurlijk niet hoe mijn jurk eruit zou zien en ook de overige details wilde ik graag voor mezelf houden tot op onze bruiloft zodat het een verassing zou zijn!

real wedding

De bruidstaart: De eigenaresse van Taartje Pompadour , Mirjam, maakt de meest geweldige taarten en cupcakes. Samen met haar hebben wij onze bruidstaart, cupcakes voor overdag , koekjes voor de kinderen en mini cupcakes voor de avondgasten ontworpen . Uiteraard ook in de themakleuren roze-wit-grijs(zilver). Voor in de cupcakes hadden we een prikker met een kaartje eraan waarop stond ‘Love is Sweet’. 

 

DIY:

Sommige van onderstaande dingen hebben we zelf ontworpen, geshopt en/of gemaakt en sommige dingen hebben wij ontworpen en heeft Karin, het zusje van Paul ,gemaakt. Zij is grafisch vormgever en was tevens onze ceremoniemeester. Alles is zo ontworpen en gemaakt dat het perfect bij elkaar matcht qua kleur en vormgeving.

Uitnodiging; Onze uitnodiging was hip van buiten en strak van binnen.En op onze uitnodiging hadden wij vermeld staan dat onze bruiloft de gehele dag op een strandlocatie zou plaatsvinden en; ‘roze als accent is ons idee, als je het leuk vindt dan doe je er iets mee’.  Hiermee wisten de gasten wat zij konden verwachten en dat het geen verplichting was om iets met de kleur roze te doen.

real wedding

RinghartOns dochtertje Femke kwam ons een roze houten hart met de tekst I do erop brengen waaraan wij onze trouwringen hadden vastzitten met witte linten.

Kinderakte; een akte helemaal in onze stijl die ons zoontje Luuk heeft mogen ondertekenen.

Wensboom; een paar prachtige Hazelaar takken hebben wij als wensboom gebruikt. Dit omdat we trouwden op goede vrijdag met het Paas weekend voor de deur. De takken hebben wij aangekleed met roze hartjes en alle gasten konden hun wens voor ons op een kaartje schrijven en deze daarna in de boom hangen.

Kaartjes voor in de wensboom;  schattige kaartjes met daarop de tekst your wishes to us waarop alle gasten een wens voor ons konden opschrijven .  

real wedding

Enveloppenkoffertjeeen vintage reiskoffertje met roze letters Cards erin zodat iedereen meteen kon zien dat daar het envelopje in kon worden gedaan. Ook hadden we in het koffertje een Mickey en Minnie Mouse zitten omdat we op huwelijksreis zouden gaan naar Disneyland Parijs samen met onze kindjes.

Paas bedankjes; roze organzazakjes gevuld met diverse smaken chocolade paaseitjes.

Slingers; door de gehele feestzaal hingen roze slingers die zowel aan de voor en achterkant bedrukt waren met foto’s van ons en van ons gezin, van vroeger als baby tot en met nu.

 Snoeptafel; in een grote houten hart met vakjes , verschillende formaten snoeppotten en een koekjespot hadden wij diverse soorten snoepjes en koekjes zitten alles samengesteld in de kleuren roze-wit-grijs(zilver).  Om de snoeptafel nog meer op te laten vallen hebben we er houten letters voor gezet met de tekst  Love is Sweet.  

real wedding

 

De ontmoeting

In de zomer van 2000 ging Paul met zijn vrienden en Chrissie met een vriendin naar Malgrat de Mar, Spanje op  vakantie.  Vrijwel meteen aan het begin van die vakantie volgde onze eerste ontmoeting,  om precies te zijn in discotheek QK . Toen de mannen de discotheek binnenkwamen  volgde er  direct oogcontact tussen ons en binnen 5 minuten stonden we samen te dansen op de dansvloer en weer 5 minuten later stonden we buiten voor  de discotheek op de boulevard te zoenen. Je kunt dus wel stellen dat het liefde op het eerste gezicht was!! Bij thuiskomst in Nederland bleek al snel dat het helaas een vakantieliefde was en wij gingen als vrienden uit elkaar. In het voorjaar van 2002 nam Paul weer contact op met Chrissie om te vragen of we weer een keertje konden af spreken met elkaar? Een week later ontmoetten wij elkaar weer en wat bleek? We waren meteen weer verliefd op elkaar… en sindsdien hebben we een relatie van inmiddels dik 12 jaar, en 2 prachtige kindjes Luuk en Femke.

 

Het aanzoek

Op Valentijnsdag 2013 heeft Chrissie Paul ten huwelijk gevraagd. Paul vertrok ’s ochtends al vroeg naar zijn werk en Chrissie is toen meteen met de kindjes in de keuken aan de slag gegaan. Samen hebben we een overheerlijke aardbeien bavaroistaart gemaakt in de vorm van een hart  en deze taart zijn we daarna op Paul zijn werk gaan brengen.  Het was de bedoeling om onze kinderen te betrekken bij de vraag die ik aan Paul wilde gaan stellen en Paul te verrassen op zijn werk en de taart samen op te eten maar helaas kwam er dat niet van omdat het hartstikke druk was op dat moment. ’S Avonds had ik heerlijk uitgebreid gekookt maar helaas kwam Paul die avond laat thuis omdat het heel de dag druk was geweest en dus heb ik maar weer alleen met de kindjes gegeten.  Toen Paul eenmaal thuis was gekomen van zijn werk heb ik hem uiteindelijk s’avonds toen we een romantische film keken alsnog de vraag gesteld ‘of hij met mij wilde trouwen’ en hij zei direct ‘ja’! Bij deze vraag had ik uiteraard een passend kadootje voor Paul; super mooie manchetknopen, die hij dan ook gedragen heeft op onze bruiloft!!

 

De trouwdag

Femke en ik werden om 11.30 uur door Paul en Luuk opgehaald met onze trouwauto, een witte Fiat 500 cabrio, deze was versierd met roze strikken en onze namen en de trouwdatum erop. Samen met familie en een aantal buren hebben we champagne getoost in de voortuin ‘op een mooie dag’.  De familie bleef bij ons thuis een broodje eten en wij reden naar Aquabest om daar onze trouwreportage te maken.  Onze lunch hadden wij verwerkt in een picknick samen met de kindjes waarbij ook hier weer alles in het roze aangekleed was tot op de servetjes toe. Daarna zijn we een rondje om Aquabest gereden zodat onze daggasten zich allemaal konden opstellen bij de ingang van beachclub Sunrise voor ons ontvangst.  Na het ontvangst begon de trouwceremonie waarin wij over een roze loper naar de trouwceremonietafel liepen om vervolgens gezellig met ons viertjes naast elkaar plaats te nemen en te luisteren naar de prachtige woorden van Judith, onze trouwambtenaar. Paul en Chrissie hadden allebei een persoonlijke brief aan elkaar geschreven die de babs voorlas. Daarna was het tijd voor de trouwringen die ons dochtertje Femke naar ons toe kwam brengen. Voor onze kindjes hadden we ook een klein kadootje meegenomen namelijk een horloge voor Luuk en een ringetje voor Femke.   Na de kus was het tijd voor de getuigen om hun handtekening te zetten en ook onze Luuk mocht de naam van zijn zusje en van zichzelf op een kinderakte schrijven.  Na de ceremonie zijn we op het strand roze en witte ballonnen op gaan laten.  Bij aankomst in zaal Sunset, die compleet in het roze versierd was,  stonden onze roze taart, roze cupcakes en roze koekjes voor de kindjes al prachtig opgesteld. Er was genoeg tijd om daarna lekker te kunnen kletsen en borrelen met iedereen en de kindjes hebben heerlijk samen buiten gespeeld op het afgeschermde terras en op het strand waar een springkussen stond die wij voor ze hadden geregeld. Rond half zes hebben wij de bbq geopend die buiten op het terras opgesteld stond en iedereen  genoot van het heerlijke eten.  Na het rustmomentje wat daarna volgende begon om 20.30 uur ons feest. Eerst hebben we iedereen welkom geheten en met onze kindjes op de dansvloer gestaan. Luuk mocht van de dj even achter zijn dj booth staan. Daarna hebben wij de openingsdans gedanst op het liedje van Nick en Simon, dans heel dicht bij mij (de Cubaanse versie). Dit is een heerlijk vrolijk salsa nummer waarvoor wij speciaal danslessen hebben gehad om iedereen te kunnen verrassen, dit hadden ze namelijk totaal niet verwacht (van Paul)  Het feest was heel gezellig en er werd goed gedanst wij vonden het dan ook erg jammer dat om 01.00 uur het feest alweer afgelopen was.  Als verrassing voor ons hadden alle gasten bij het afscheid nemen buiten een erehaag gemaakt waarin iedereen ons uitzwaaiden met sterretjes in hun handen.  En zo kwam er een einde aan onze fantastische trouwdag!  

real weddingreal weddingreal wedding real weddingreal weddingreal weddingreal weddingreal weddingreal wedding

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

Real wedding paul en chrissie: 4,8 / 5 gebaseerd op 4 stem(men)

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN