Real wedding Rose en Danny

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 4 september 2014

Ik stelde mezelf voor en zei; ‘Met jou ga ik straks dansen!’ en daar is het niet bij gebleven... Rose en Danny trouwden 5 jaar later en vertellen er in deze real wedding alles over! 

real wedding

 

De trouwlocatie: Wij zijn getrouwd in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee. Dit is een klein kerkje in de Duinen. Er hangt geen speciaal geloof aan en is gebouwd voor iedereen, ongeacht waar je in geloofd. De sfeer is licht, mooi, knus maar toch ook erg romantisch door de ligging.

Ons feest hebben we gehouden in het event center van hotel Jules in heerhugowaard. Een prachtige zaal, we konden hier de dag van te voren al terecht om alles te versieren, dit was erg fijn. Ook hebben we hier de huwelijksnacht doorgebracht.

De trouwfotograaf: Overdag waren Micha en Floortje van TrouwTrendy onze fotografen. Mensen met liefde voor hun werk en elkaar. Doordat ze met zijn tweetjes waren is er geen moment gemist. Ook zijn zij erg van de details en de emotie, dit vonden wij het aller belangrijkste. Niet alleen maar de geijkte plaatjes maar juist ook alles wat eromheen gebeurt. 

’s avonds fotografeerde een kennis van ons, Sean. Hij heeft voor ons alle mensen in een ‘photobooth’ vast gelegd en het feest gefotografeerd.

Naast deze 3 hadden we nog een videograaf, mijn nichtje Nancy van NRstudio uit Valkenburg. Zij heeft op zo’n fantastische manier onze trouwdag vastgelegd. Voor iedereen was onze trouwclip van 10 minuten een ware tranen trekker. 

 

De trouwkleding: De trouwjurk heb ik samen met mijn moeder, zus en beste vriendin uitgezocht bij Weddings in Rotterdam, de eerste jurk was gelijk raak! Danny (en zijn vader) heeft zijn pak helemaal naar wens laten maken bij 2Suit. 

 

De trouwringen: De trouwringen komen van Le Mariage, omdat Danny hier werkt. Omdat hij hier werkt mochten wij, heel bijzonder, een kijkje nemen in het atelier waar ze gemaakt werden bij Edel Design. Dit maakte het extra speciaal. Wie maakt dat nu mee. Ook nog wel bijzonder om te vertellen is dat de gravuren in onze ringen handgravure zijn. Danny’s handschrift staat in mijn ring en mijn handschrift in de zijne, dit is EXACT zo gegrafeerd. Dit kan bij Le Mariage,

 

De bloemen: Mijn tante heeft jarenlang in een bloemenzaak gestaan. Zij heeft voor mijn bruidsboeket, het boeketje van onze dochter, de bloemen in de kerk en de feestlocatie gezorgd.

bruidsboeket

 

Thema:  Ons thema was roze, zand en creme/wit… 

 

Diy: Ik ben, samen met mijn beste vriendin bezig geweest met versieringen. Ik heb zelf een fotomedaillon van mijn oma voor aan mijn boeket gemaakt. En niet te vergeten, ik heb de trouwkaart zelf ontworpen!

 

Het budget: We hebben geen specifiek budget gehad, we hebben het budget veel naar boven en beneden aangepast. We keken naar de prijzen die we tegen kwamen en of wij dit schappelijk vonden. Uiteindelijk, met huwelijksreis erbij gerekend komen we uit rond de 13.000 euro.

 

De ontmoeting: 

Onze ontmoeting was in het najaar van 2009. Beiden gingen wij naar het zelfde feestje met als thema ‘moviestars’. Danny was mooi gekleed met grote zonnebril (rode loper stijl), Ik als Robin van batman op een nogal…uhh… sexy manier… Danny was samen met een vriend die ik al vanaf mijn geboorte ken. Ik groette zijn vriend en vroeg direct wie hij mee had… Ik stelde mezelf voor en zei; ‘Met jou ga ik straks dansen!’ Ze werden de discotheek even later uitgezet. Van het dansen kwam dus niets terecht. De volgende dag opende ik (toen nog) hyves en zag een bericht.. ‘Hej Robin, hoe is het met je?’ Mijn hart was verkocht. We hebben dezelfde week afgesproken en zijn sindsdien onafscheidelijk en een dochter rijker. 

 

Het aaanzoek: 

Het aanzoek was op 26 oktober 2012. Danny had een verassingsweekend geboekt naar Brugge. Daar aangekomen lunchte we iets en kwam hij met het idee een koetsrit te maken. De koets stopte in een parkje even verder op bij het Minnewatermeer, vol met zwanen en een klein kasteeltje… Hij wilde hier een foto maken omdat het erg mooi was en vroeg een andere toerist om een foto te maken van ons samen, op het moment dat hij naast me stond was hij ongemakkelijk en reageerde ik fel ‘Nou kom naast me staan dan, die vrouw heeft geen uren de tijd.’ Op dat moment ging hij op een knie en vroeg me met wat mooie woorden ten huwelijk. Ik was sprakeloos en kon alleen maar zeggen ‘doe normaal’. Ik was helemaal blanco… Toen ik begon te huilen vroeg hij of dat een ‘ja’ betekende en antwoorde ik ‘NATUURLIJK dat moest ik zeggen JAAAA!’ Het was een geweldig weekend waarvan ik hoorde dat hij heel mooi en traditioneel al weken daarvoor naar mijn vader was geweest om zijn zegen te vragen, voor mijn moeder een grote bos bloemen.  

 

De bruiloft: 

Wat niet traditioneel was aan onze bruiloft was dat ik niet opgehaald werd van huis. Wij zagen elkaar pas in de kerk. Ik werd echt weggegeven door mijn vader. Danny droeg mijn vaders oude zakhorloge. Ook droeg hij een speldje wat van zijn opa is geweest, zo was zijn opa er toch een beetje bij. Via mijn fotomedaillon was mijn oma aanwezig.

De eerste blik: Ik vond het mooi om Danny te zien staan voor het altaar in zijn prachtige pak, hij zag er ZO MOOI uit! Ik kon niet wachten om hem te zien en vond het zo gaaf dat dat pas in de kerk zelf was. Ik wist wel ongeveer wat voor pak het zou zijn maar dit overtrof al mijn verwachtingen, wat een lekkerding! Nog even en we waren gewoon man en vrouw! Ik zag ook alleen Danny, de mensen in de kerk? Pas toen ik zat zag ik dat de kerk helemaal prop vol zat. Danny vertelde dat, onze dochter mocht eerst uit de auto zo had zij haar eigen momentje, hij haar wel zag aan komen lopen maar eigenlijk ook langs haar heen keek omdat hij zo benieuwd was naar mij. Toen hij mij zag dacht hij wauw, prachtig wat een mooie vrouw.. Dit is een echte Rose jurk.

Het mooiste moment van de dag: Phoee lastige vraag die ik eigenlijk niet kan beantwoorden ik vond het allemaal zo mooi! Het moment dat het jawoord was geweest en 'Mag ik dan bij jou speelde, VEEL mensen huilden en onze Jet zachtjes mee zong uit haarzelf. Onze openingsdans vond ik heel intiem. Maar nu ik zo zit te typen vond ik eigenlijk onze persoonlijke geloftes het aller mooist. Om te horen waarom iemand specifiek voor jou kiest, van jou houdt, een grapje hier en daar en terug kijkt op alles wat we al hebben meegemaakt is zo speciaal. Wat je dan van binnen voelt is moeilijk te beschrijven, het voelt overweldigend een stroom van alleen maar liefde..  

Waar keek je het meeste naar uit: Ik keken het meeste uit naar het feest. Heerlijk dansen, de taart, iedereen die ons lief is in een ruimte en dan jezelf verliezen in het feest. Vieren dat wij voor altijd bij elkaar horen! Op ons feest wilde we geen ‘stukjes’ stiekem hebben onze ceremoniemeesters, mn zus en beste vriendin, met ik denk zo’n 80% van de gasten een ‘flashmob’ geregeld. Het was een COMPLETE verassing maar echt ontzettend gaaf. Niet alleen mijn vriendinnen maar de vrienden van Danny, ouders, tante’s, ooms, neven en nichten van alles danste mee!

We keken ook erg uit naar onze huwelijksreis, we hadden beiden een extreem drukke, hectische periode achter de rug net voor ons huwelijk. Tijd voor elkaar, het gezin was dus ERG welkom. De dag na ons huwelijk vertrokken we, samen met onze dochter, 15 dagen naar Kos voor onze huwelijksreis!

bruidreal wedding 1real wedding 2real wedding 3real wedding 4real wedding5real wedding 6real wedding 7real wedding 7real wedding 8real wedding 8real wedding 10

 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 7 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN