Real Wedding Stef en Marloes

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 13 mei 2020

real wedding stef en marloes

SCHOOLPLEIN

Toen Stef en Marloes elkaar in 2006 regelmatig tegenkwamen op het schoolplein hadden ze nooit gedacht dat ze 11 jaar laten met uitzicht op de Euromast hun feest van de liefde zouden vieren. Een dag die niet alleen om hen zou draaien, maar ook om de familie en vrienden. En feesten deden ze totdat de zon opkwam boven Rotterdam. 

YOU + ME

Piepjong waren ze, 13 en 14 toen hun half jaar verkering zelfs door de conciërge op school werd gevierd. Samen werden ze groot en in 2009 gingen ze beiden studeren. Stef in Breda en Marloes in Rotterdam. Korte tijd daarna ging het uit. Het was tijd om elkaar los te laten en de wereld te verkennen. Uiteindelijk vonden ze elkaar weer op Gran Canaria waar ze, los van elkaar, op vakantie waren. Meant to be!

real wedding stef en marloes

Stef heeft humor. Ik bewonder zijn ambities voor de toekomst en zijn nuchtere kijk waarmee hij me met beide benen weer op de grond kan zetten, zegt Marloes. Anderzijds heeft Stef heel veel respect voor het doorzettingsvermogen van Marloes, of het nu om kleine of grote dingen gaat. Ze is zo zorgzaam en schiet iedereen te hulp. Ik kom niets te kort. 

DE TROUWJURK

Marloes draagt een Stella York, gekocht bij Taft & Tule. Volgens Stef dé perfecte jurk. Maar hij vond stiekem haar haar bijna net zo mooi. 

real wedding stef en marloes

HET TROUWPAK

Marloes dacht wel dat Stef niet voor het traditionele trouwpak zou gaan, maar had verder geen idee. Het pak van Stef van Critisized klopte helemaal. Precies wat bij Stef past. Ik vond het super aldus Marloes.

 

real wedding stef en marloes

real wedding stef en marloes


HET THEMA

Industriële sfeer met een modern tintje, niet teveel poespas, maar Rotterdamse nuchterheid. We kozen voor zwart en wit met goud accenten, en niet te vergeten groen in de vorm van bloemen en planten. Voor de styling haalden we onze ideeën van Pinterest, maar niet om iets na te maken, we vonden het veel belangrijker dat de styling paste bij wie wij zijn. De styling door Proud Mary is echt fantastisch vertaald. Na het maken van een moodboard viel alles op z’n plek, aldus Marloes.

 

real wedding stef en marloes

real wedding stef en marloes


TROUWLEVERANCIERS

Locatie: Stroom Rotterdam

Fotograaf: Rianne Fotografie

Videograaf: Blond & Blauw Films

Weddingplanner & Styling: Proud Mary

Bloemen: Judith Slagter Florals

Trouwjurk: Stella York

Bruidswinkel: Taft & Tule

Trouwpak: Critisized

Trouwringen: Alblas Juwelier

Bruidstaarten: Storyriver

Stationery: Devaca Creative Support

Ceremoniespreeker: OUIYESSI

Ketting Marloes: Minitials

Oorbellen Marloes: Joanne van Dijk

Manchetknopen Stef: Joehoee

Schoenen: Omoda

Muziek: DJ Julemac

Rentals: Teleuktrouwen

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN