Real wedding Tim en Jessica

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 25 augustus 2015

real wedding

 

Trouwdatum: 6 juni 2015
Fotograaf: Firsteditionphotography
Trouwlocatie: Oude stadhuis van Klundert  Trouwjurk: Honeymoon Shop
Trouwpak: Bert Viel Trouwringen: Van Loon juweliers 
Bloemen: Liesbeth van De Poort Trends  Thema: Mintgroen
   

Diy: Ik heb zelf heel veel gemaakt met hulp van een aantal vriendinnetjes. Ik heb zelf de uitnodigingen gemaakt voor onze bruiloft, ik heb zelf de bedankjes gemaakt, ook heb ik zelf wat tafelversiering gemaakt en papieren pompoms. Het gastenboek heb ik min of meer ook zelf gemaakt of meer bij elkaar verzameld eigenlijk.

gastenboek bruiloft

 

Thema: Wij hadden een kleurenthema, mintgroen. Onze daggasten hadden we gevraagd of ze iets van mintgroen wilde aantrekken. Tim had een mintgroene stropdas en ik had een mintgroene lint om mijn jurk en mintgroene pumps. 

mint to be bruiloft

  

De ontmoeting: 

Wij hebben elkaar ontmoet met uitgaan in Breda. Ik was met een vriendinnetje van mij onderweg naar mijn broertje in Breda, want die was daar het stappen met wat vrienden en vroeg of wij ook kwamen. Mijn broertje had ook zijn beste vriend uitgenodigd en die had Tim weer meegenomen. Bij binnenkomst viel hij mij gelijk al op en voor ik het wist had Tim zich al aan mij voorgesteld en hebben we heel de avond gelachen, gedanst en staan kletsen. Aan het einde van de avond hadden wij nummers uitgewisseld en Tim zei dat hij mij de volgende dag wel een berichtje zou sturen. Ik kreeg diezelfde avond nog een berichtje dat hij het leuk vond mij ontmoet te hebben. Die dag erna belde hij mij op, of ik samen met hem en wat vrienden mee op stap ging. Het was toen de carnavalsperiode en we zijn eigenlijk heel de carnaval samen geweest. Ik woonde toen op mezelf en na de carnaval kwam Tim bij mij thuis een hapje eten en voor we het wisten woonde we vrij snel samen, gingen we op vakantie, zijn we verloofd en inmiddels getrouwd.

 

Het huwelijksaanzoek:

We waren samen aan het genieten van onze vakantie in Spanje, Sitges. We waren zoals iedere avond heerlijk uit eten geweest en na het eten gingen we terug naar onze hotelkamer om nog even gezellig samen op het balkon een drankje te doen. Ik ging me even omkleden omdat het wat frisser aan het worden was en toen ik terug kwam stond de champagne klaar, ons nummer had Tim aangezet op zijn telefoon en toen vertelde Tim mij hele lieve dingen en ging daarna op zijn knie en kwam met een klein doosje tevoorschijn en vroeg of ik met hem wilde trouwen! Natuurlijk heb ik Ja gezegd!

                                                                                                                                                                                                

 

De mooiste momenten van de trouwdag: 

 

Het mooiste moment van de dag vonden wij beide toch wel het moment dat Tim mij thuis kwam halen en ik dat ik naar beneden de trap af kwam lopen. We waren allebei ontzettend zenuwachtig, maar ook erg nieuwsgierig naar elkaar.  Elkaar voor het eerst zien is zo’n mooi en magisch moment!

We keken het meeste uit naar de ceremonie en het moment waarop we Ja tegen elkaar zeiden. Je in het echt met elkaar verbinden, voor elkaar gaan voor de rest van je leven, is zo’n speciaal moment!

 

                                                                    

 bruidspaar diy trouwenbruidspaar trouwentafelaankleding bruiloft bruidsboekettrouwentrouwpakbruidbruidspaardiygastenboekreal weddingfoto propsbruidspaar getrouwd

 

 

 

 

Wil jij ook deelnemen aan de real wedding? Stuur dan een mailtje naar Merel@jesbv.nl

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 8 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN