Real Wedding Wietze en Lydia

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 8 oktober 2013

Wietze en Lydia trouwden op 20 april in Winsum.

Real Wedding Wietze en Lydia

De trouw- en feestlocatie: We zijn in het Obergumerkerkje in Winsum (GN) getrouwd voor de burgerlijke stand, een erg mooi oud kerkje, wat net wat meer stijl heeft dan het Gemeentehuis van Winsum, deze is modern ingericht. Na de burgerlijke stand zijn we al naar onze feestlocatie vertrokken, dit was in Garnwerd, klein dorpje in Groningen. Hier hadden we een locatie aan het water geregeld. De kinderen konden daar trampoline springen, pony rijden of spelletjes spelen. ’s Avonds trouwden we voor de kerk in Winsum, wat erg emotioneel en een mooi begin was voor ons huwelijk! Hierna gingen we weer terug naar Garnwerd, waar onze feestlocatie omgetoverd was als danszaal. Met vuurkorven buiten en DJ die binnen stond te draaien. 

De trouwfotograaf: Onze trouwfotografe was Margriet Peereboom echt een top fotografe! Zij past zich volledig aan bij jullie stijl. We hebben foto’s gemaakt in den Andel bij een mooi pittoresk kerkje daarna zijn we naar Baflo gereden, want daar stond een blauwe zeecontainer ( in precies dezelfde themakleur van onze bruiloft!) En daarna zijn we naar een weiland dichtbij mijn ouderlijk huis gereden, en hebben we nog op het laatst hele gave foto’s geschoten.

De trouwjurk en het trouwpak: Mijn trouwjurk heb ik gevonden bij Bruidsboutique Paris in Appingedam, de allereerste jurk die ik uit het rek plukte, was ook direct MIJN jurk! Wietze heeft zijn pak gekocht bij ROKA in Groningen, en wat stond het hem prachtig!

De trouwringen: Onze trouwenringen hebben we gekocht bij Gert jan van Ark in Bedum, we waren op zoek naar mat gouden trouwringen, die vonden we eindelijk daar!

De bruidstaart: Stiekem waren Wietze en ik niet zo fan van die marsepein taarten, ivm de hartige hap, dus kwamen we op het idee om gewoon onze favoriete taarten bij de HEMA te bestellen. Heerlijk!

Het Thema: We hadden als Thema: Helder blauw, maar er werd niets van de gasten verwacht in die kleur. Dit is meer terug te zien in onze trouwkaart, corsages etc..

DIY: Onze corsages heb ik zelf gemaakt, omdat ik een bloemcorsage erg standaard vond. En de bedankjes hebben we ook zelf gemaakt, een mooi wit doosje met 2 hamburger snoepjes er in. Dit omdat, onze ECHTE ontmoeting bij de Burger King was, haha.

Het Budget: We hebben geen budget van te voren vastgezet. We hebben alles geregeld wat we wouden, en toch waren we voor de hele bruiloft incl. jurk en pak €7000,- kwijt. 

De ontmoeting: Ik, Lydia, was 15 bijna 16. Wietze was 19. We hadden elkaar leren kennen via internet. Wietze had gereageerd op een foto van mij, ik zag er leuk uit!;) Na een maand chatten/sms’en kwamen we er achter dat we beide gelovig zijn. Wat direct een nog betere band schepte! Maar onze allereerste ECHTE ontmoeting was in Groningen, op het treinstation, bij de Burger King. Zodat we elkaar niet zouden mislopen, maar toen ik uit de trein stapte zag ik hem al van verre!

Het aanzoek: Het aanzoek was voor Wietze wel hard werken, haha. Hij had van te voren geregeld dat ik een weekend bij hem zou zijn, in zijn huisje in Utrecht. We hadden nl. een weekend-relatie. Die zaterdag had hij geregeld dat we zouden varen op de Loosdrechtse Plassen en zouden aan de kant of op de boot picknicken. Maar nou uitgerekend die 18e juni, stormde het enorm! Dus dat viel al in het water. ’s Avonds zou hij mij uit eten nemen, dit was bij een leuk restaurant in Utrecht, aan de Oude Gracht. Maar toch was het iets minder gezellig dan anders, omdat je best dicht op elkaar zat en je dus elk gesprek om je heen kon volgen. Haha, wat had ik eigenlijk toen te doen met mijn lieverd, maar ik wist niets van zijn plan. Dus toen op zondag had uiteindelijk Wietze maar besloten na een fijne wandeling, dat hij mij bij het water ten huwelijk zou vragen.

JoehoeeVan je hobby je werk maken: Zoals je net hebt kunnen lezen hebben wij een aantal dingen zelf gemaakt voor onze bruiloft. En sinds ik getrouwd ben heb ik dat niet kunnen los laten. Voor mijn eigen trouwdag heb ik erg veel webshops afgespeurd om mijn huwelijksdag zo mooi mogelijk te maken. Ik maakte van mijn trouwdag mijn 2e baan!:) Omdat ik vind dat er te veel van het zelfde op het internet staat en in de trouwwereld word gebruikt. Ontstond het idee om hand made, unieke en vooral originele decoratie en details voor een Bruiloft te bedenken en te maken! En zo ontstond Joehoee.nl 

Trouwen in Groningen Love trouwringenFoto Real wedding Ballonnen trouwdag TrouwautoJust MarriedTrouwpak rokaVind ik leuk Bruidstaart hemaBruidsschoenen blauwOntmoeting trouwdag

 

Wil jij ook jullie verhaal vertellen in onze Real Wedding? Dat kan! Geef je hier op voor onze real wedding. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN