Real Wedding Yuri en Anastasia

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 3 juni 2020

romantische luxe real wedding yuri en anastasia

Fotocredits: Andy Vox

 

FROM RUSSIA WITH LOVE

Toen het smoorverliefde koppel Yuri en Anastasia uit Moscou verloofd waren, besloten zij dat ze graag in Nederland zouden willen gaan trouwen. Uiteindelijk ontdekten zij in Nederland dé perfecte trouwlocatie voor hun droombruiloft.

romantische luxe real wedding yuri en anastasia

Fotocredits: Andy Vox

 

EEN TERRASSENKASTEEL

Yuri en Anastasia wisten precies hoe hun droombruiloft eruit zou moeten komen te zien. Ze wilden graag een bruiloft met een Italiaanse sfeer, een locatie met mooie tuinen, heerlijke wijnen, een luxe diner en veel bloemen. Ze kwamen uit bij het prachtige Château Neercanne in Maastricht. Een indrukwekkend 17e-eeuws terrassenkasteel met een baroktuin in Franse stijl, die aan al hun wensen en verwachtingen voldeed.

romantische luxe real wedding yuri en anastasia

Fotocredits: Andy Vox

 

BUITENLANDSE GASTEN

Speciaal voor deze bruiloft kwamen er gasten uit verschillende werelddelen overvliegen naar Nederland. Dus alles moest perfect zijn! Yuri en Anastasia woonden natuurlijk zelf nog in Moscou en zouden pas twee weken voor de bruiloft naar Nederland vliegen. Tijdens het plannen van de bruiloft werd er veel over en weer gebeld en gemaild om zo alles te regelen.

 

HET STYLINGPLAN: ROMANTISCH & LUXE

Weddingplanner Lana van Illumo Wedding en Weddingstyliste Ilona van Original Weddings zijn samen naar de locatie gegaan zodat er een stylingplan voor het bruidspaar gemaakt kon worden.

romantische luxe bruiloft bij chateau neercanne real wedding getting ready

Fotocredits: Andy Vox

 

“Anastasia stuurde mij wat inspiratiefoto’s en de soort bloemen die zij graag in het decor verwerkt wilde hebben. En met al het beeldmateriaal kon ik hun style beter in kaart brengen. Het decor moest vooral romantisch en luxe uitstralen met veel orchideeën en rozen. Tijdens het maken van mijn stylingplan heb ik rekening gehouden met de quote “less is more”. Dit paste perfect bij de style van het bruidspaar”, aldus Ilona.

romantische luxe bruiloft bij chateau neercanne wedding styling backdrop bloemen

Fotocredits: Andy Vox

 

DE TROUWJURK

De trouwjurk van Anastasia is van Wedding by Mercury. Ze droeg een prachtige, satijnen off-shoulder jurk met doorzichtige, lange mouwen. Heel elegant en verfijnd! Een trend die je dit jaar heel veel ziet. Ook het “mermaid” silhouet en de sluier stonden haar prachtig.

romantische luxe bruiloft bij chateau neercanne real wedding offshoulder trouwjurk

Fotocredits: Andy Vox

 

RAINY DAY

Niets is zo Nederlands als het weer. De dag begon als een zonnige dag en alles verliep volgens de planning. De gasten waren een dag eerder al gearriveerd in het mooie Château St. Gerlach en het bruidspaar had in de ochtend nog apart een vrijgezellenochtend met vrienden en familie.

romantische luxe real wedding yuri en anastasia

Fotocredits: Andy Vox

 

Toch is het belangrijk om de weersomstandigheden goed in de gaten te houden, vooral als er veel buiten gepland staat. “Ik wist al dat we veel regen konden verwachten. Maar het bruidspaar had tot een uur voor de ceremonie nog hoop dat ze tóch buiten konden trouwen en dineren, maar helaas… Voordat de ceremonie zou beginnen ging het al regenen”, aldus Ilona.

romantische luxe bruiloft bij chateau neercanne real wedding ceremonie

Fotocredits: Andy Vox

romantische luxe bruiloft chateau neercanne real wedding

Fotocredits: Andy Vox

 

Uiteraard was hier van te voren rekening mee gehouden en waren er voor de zekerheid voor de gasten paraplu’s geregeld. Voor het diner was vooraf een plan B besproken, deze moest dan ook meteen ingeschakeld worden.

romantische luxe bruiloft bij chateau neercanne real wedding ceremonie regen

Fotocredits: Andy Vox

 

DINEREN IN EEN SFEERVOLLE GROT

Na de ceremonie heeft het bruidspaar samen met de gasten nog een heerlijke wijnproeverij gehad met verschillende luxe wijnen. Eén van de wensen van Yuri en Anastasia. Aangezien er niet buiten gedineerd kon worden was er van te voren bepaald dat ze bij regenachtig weer binnen in de grot van Château Neercanne konden dineren. In de tussentijd werden dan ook alle puntjes op de “i” gezet voor de finishing touch van het diner.

romantische luxe bruiloft chateau neercanne real wedding weddingstyling

Fotocredits: Andy Vox

romantische luxe bruiloft bij chateau neercanne wedding bruidstaart toost champagne

Fotocredits: Andy Vox

 

Na de wijnproeverij liepen de gasten en het kersverse bruidspaar meteen door naar het diner gedeelte. Hier werd iedereen verrast door de mooie gedekte tafels, die ingedeeld waren met de namen van de steden waar de gasten vandaan kwamen en gepersonaliseerde naamkaartjes, zo konden alle gasten hun eigen tafel en plek vinden.

romantische luxe bruiloft bij chateau neercanne tafelstyling weddingstyling

Fotocredits: Andy Vox

romantische luxe bruiloft bij chateau neercanne wedding styling tafelstyling naamkaartjes

Fotocredits: Andy Vox

 

Het dineren bij romantisch kaarslicht tussen alle prachtige orchideeën maakten het dineren echt heel sfeervol. Ondanks de regenachtige dag was het tóch een hele sfeervolle en romantische bruiloft!

romantische luxe bruiloft bij chateau neercanne real wedding trouwfeest

Fotocredits: Andy Vox

romantische luxe bruiloft chateau neercanne real wedding trouwfeest

Fotocredits: Andy Vox

 

TROUWLEVERANCIERS

Locatie: Château Neercanne

Weddingplanner: Illumo Wedding

Styling & Bloemen: Original Weddings

Fotografie & Videografie: Andy Vox

Ceremoniespreker: Alina van Daele Weddings

Live muziek: Frederique Music

DJ: Drive-in Show Ralph en Sjoerd

MUHA: Marina Ancher

Trouwjurk: Wedding by Mercury

Jurk: Vera Wang

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN