De Koepelkerk - Renaissance Amsterdam Hotel

Kattengat 1 | 1012 SZ | Amsterdam | 020 551 2018 | amsterdam.weddingplanner@renaissancehotels.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

De Koepelkerk - Renaissance Amsterdam Hotel

Ja ik wil! Trouwen in de koepelkerk

Wat is er mooier dan uw huwelijksdag te vieren in de magnifieke zeventiende eeuwse Koepelkerk in Amstrerdam? Een unieke 5 sterren locatie midden in het bruisende hart van de hoofstad met een breed scala aan mogelijkheden voor elk droomhuwelijk.

Zo kunt u per boot arriveren aan de eigen aanlegsteiger, elkaar het jawoord geven in de historische koepelzaal, welke een officiele trouwlocatie is, en een receptie of feest houden in de bovenzalen van de Koepelkerk of het stijlvolle Renaissance Amsterdam Hotel dat direct aan de kerk verbonden is. Er kunnen dus zowel kleine groepen als grote gezelschappen tot zevenhonderd personen terecht, ideaal voor alle facetten van de dag. 

Met één van de complete Weddings by Renaissance Hotel-paketten kan de hele dag geregeld worden, inclusief o.a. de bruidsmake-up, limousine service en fotografie. Ons team van gecertificeerde wedding planners assisteert bij elke stap van de planning van de gastenlijst tot aan de huwelijksreis. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft een dag om nooit te vergeten. 

Wat vinden anderen van De Koepelkerk - Renaissance Amsterdam Hotel?

De Koepelkerk - Renaissance Amsterdam Hotel heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN