Restaurant Ripasso

Moerdijkseweg 10 | 4844 PD | Terheijden | 076-5931297 | info@restaurantripasso.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Wijnanda & Yannic van den Broek

Restaurant Ripasso

Heerlijk eten en feesten? Dat doe je bij Restaurant Ripasso!

Wijnanda en Yannic van den Broek runnen hier een heerlijk restaurant sinds 2014. Zelf trouwden zij op 21 juli 2019 en vierden hun bruiloft in hun eigen restaurant. Het was de dag van hun leven!

Eten en feesten dat kun je hier goed. Het restaurant heeft een heerlijk tuinterras op het westen, met water en ondergaande zon. Aan de voorzijde van het restaurant bevindt zich een heerlijk zonnig zuider terras met veranda.

Het restaurant beschikt over een restaurant gedeelte en serre. In de serre kun je met ongeveer 25 gasten aan een lange tafel dineren. Door de mooie stretchtent die in de zomerperiode aan de serre staat kun je het binnen en buiten op jullie feest mooi laten verenigen.

De keukenbrigade maakt samen de lekkerste gerechten en hapjes voor jullie klaar. Ze koken met dagverse producten en naar jullie wens.

Eigenaresse en sommelier Wijnanda laat jullie genieten en zorgt dat jullie dag tot in de puntjes verzorgd is en kiest daarbij de heerlijkste wijnen voor jullie diner en feestavond.

Wil je een dag plannen, helemaal naar jullie wens en in intieme sfeer? Dan zijn jullie bij Restaurant Ripasso helemaal op de juiste plek. Komen jullie snel eens koffie drinken en jullie wensen bespreken?

Liefs,
Wijnanda & Yannic van den Broek

Wat vinden anderen van Restaurant Ripasso?

Restaurant Ripasso heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN